Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: "Denizlerdeyiz" Karaya Alma Kampanyası

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Ynt: "Denizlerdeyiz" Karaya Alma Kampanyası
#75: 07 Mayıs 2017, 11:45:47
Kayıkları yan yana aldirirsaniz rahat edersiniz. Tanıdık bir komşu iyi olur, bazen küçük bir el aleti lazım olduğunda bile çok önemli. Benim yanımda Serkan yetkin vardı sağolsun yardımlaştık , sohbet ettik. Sizlere de kolay gelsin.

Seneye kısmetse daha iyi organize oluruz :)

Evet Abi seneye daha organize bir şekilde yaparız, bu sene kısmen tecrübe ettik. Biz Wim de karaya çıkanlarda her dönemde kalabalıktık aslında ama tekneler uzaktı birbirlerine. Ama Tuzla'da karaya çıkanlar yakın düşmüşler birbirlerine, iyi iş çıkarttılar o yüzden. Ersin Abi , Oğuzhan Bozkurt ve Oğuzhan Oğuz Reisler, Tümay Kaptanın kayıkları neredeyse yanyanaymış.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
  • Arayanlar bulamaz , bulanlar arayanlardır
#76: 07 Mayıs 2017, 18:02:12
Biz Ahmet Ilgazla önlü arkalıyız. Daha çalışmaya başlamadık ama arabasızdık saolsun wimden taa güzelceye kadar götürdü bizi sohbet de bonusu oldu. Umarım bizim de ona faydamız olur.
  • IP logged
I need your clothes your boots and your motocycle

• *
#77: 07 Mayıs 2017, 22:40:17
Kayıkları yan yana aldirirsaniz rahat edersiniz. Tanıdık bir komşu iyi olur, bazen küçük bir el aleti lazım olduğunda bile çok önemli. Benim yanımda Serkan yetkin vardı sağolsun yardımlaştık , sohbet ettik. Sizlere de kolay gelsin.

Seneye kısmetse daha iyi organize oluruz :)

Evet Abi seneye daha organize bir şekilde yaparız, bu sene kısmen tecrübe ettik. Biz Wim de karaya çıkanlarda her dönemde kalabalıktık aslında ama tekneler uzaktı birbirlerine. Ama Tuzla'da karaya çıkanlar yakın düşmüşler birbirlerine, iyi iş çıkarttılar o yüzden. Ersin Abi , Oğuzhan Bozkurt ve Oğuzhan Oğuz Reisler, Tümay Kaptanın kayıkları neredeyse yanyanaymış.

Bana gelen bilgiler marina personellerinin genelde çok ilgilendikleri yönünde. Herhangi bir yakınma var mı?

• IP logged

• *
#78: 07 Mayıs 2017, 22:45:38
Ben karaya çıkar çıkmaz vinç operatörü ile haşır neşir oldum saolsun kırmadı beni bir araya koydu tekneleri. Tekneler yan yana olunca yardımlaşma ve iş bitirme daha hızlı oluyor.
  • IP logged
Bazıları oturur ve hayatı seyreder; bazıları denize açılır ve hayat onları seyreder!  M/Y HIZ

• *
#79: 03 Aralık 2017, 23:34:29
Belki biraz erken olacak ama ben nisan ayında (23 nisan pazartesi olabilir mesela) tuzlada karaya çıkmayı düşünüyorum ve şimdiden randevu almayı planlıyorum. Nisan ayında tuzlada karaya çıkmayı düşünen reisler varsa organize olalım hem yardımlaşarak hemde sohbet ederek bakımlarımızı yaparız.
  • IP logged
Bazıları oturur ve hayatı seyreder; bazıları denize açılır ve hayat onları seyreder!  M/Y HIZ

• *
Belki biraz erken olacak ama ben nisan ayında (23 nisan pazartesi olabilir mesela) tuzlada karaya çıkmayı düşünüyorum ve şimdiden randevu almayı planlıyorum. Nisan ayında tuzlada karaya çıkmayı düşünen reisler varsa organize olalım hem yardımlaşarak hemde sohbet ederek bakımlarımızı yaparız.

Ben en geç o tarihte almayı düşünüyorum karaya. Haberleşiriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
#81: 04 Aralık 2017, 01:05:19
Adaş sanada tarih uyarsa 4 tekne olucaz şuan için. (Hız - Ecren - Tayomar - Dorko 15) Listeyi çoğaltırsak çekek sahasını bir bölümünü Dadd olarak kapatıcaz artık :)
  • IP logged

• *
Adaş sanada tarih uyarsa 4 tekne olucaz şuan için. (Hız - Ecren - Tayomar - Dorko 15) Listeyi çoğaltırsak çekek sahasını bir bölümünü Dadd olarak kapatıcaz artık :)
Bu işin sonunda gece çekek sahasında ateş yakıp halay çekmeye varır o zaman :)

• IP logged

• *
#83: 04 Aralık 2017, 01:11:59
Dediğim gibi organize olabilirsek hem çalışır hemde eğleniriz. :) Eğer bir terslik olmazsa 7 - 8 belkide daha fazla tekne toplanırız gibi geliyor.
  • IP logged

• *
Dediğim gibi organize olabilirsek hem çalışır hemde eğleniriz. :) Eğer bir terslik olmazsa 7 - 8 belkide daha fazla tekne toplanırız gibi geliyor.
Ben varım. Su hattını tam tutturamadı boyacı su hattı suyun altında kaldı. Bir kaç iş daha var yapacağım. Tarih bana uyar .

• IP logged

Yukarı git