Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: "Denizlerdeyiz" Karaya Alma Kampanyası

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Ynt: "Denizlerdeyiz" Karaya Alma Kampanyası
#45: 06 Nisan 2017, 16:58:53
Asterix 18 Nisan 'a randevusunu aldı.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
#46: 06 Nisan 2017, 17:05:58
Ben MOANA olarak 13.04.2016 tarihinde Perşembeye randevu aldım. Yarın'a randevum vardı ama Limandan ruhsat henüz çıkmadı o nedenle erteledim. Bakalım perşermbe herşey müsait olursa zehirli sonrası Antalya rotası olacak.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#47: 06 Nisan 2017, 17:18:01
Ben MOANA olarak 13.04.2016 tarihinde Perşembeye randevu aldım. Yarın'a randevum vardı ama Limandan ruhsat henüz çıkmadı o nedenle erteledim. Bakalım perşermbe herşey müsait olursa zehirli sonrası Antalya rotası olacak.
Görüşme ihtimalimiz yüksek o zaman bende 16 sında orada olacağım.
  • IP logged

• *
#48: 06 Nisan 2017, 21:28:03
H.Erim reisin kulakları çınlasın, yerine ben sorayım , nem de ölçecekmisiniz.? :)
  • IP logged

• *
#49: 06 Nisan 2017, 22:17:01
Pu ha ha ha.... çınlasın çınlasın..
  • IP logged

• *
#50: 07 Nisan 2017, 08:15:22
Selam reisler, önceden yaptığımız Barınak Anketimiz 654. Kayıtta dondurulmuş ve daha çok bilginin istendiği DADD Araştırma Anketi başlatılmıştır.

Eski anketimiz, Barınak Anketi: http://www.sypetunia.com/index.php/denizlerdeyiz/barinak-anketi

Bağlantısı bundan böyle DADD Araştırma Anketi: http://www.denizlerdeyiz.org/anketler/dadd/

bağlantısına yönlendirilmiştir.

Barınak Anketi’nden daha ayrıntılı olan bu anketi hepinizin yeniden doldurmanızı bekliyoruz.

DADD Araştırma Anketini doldurmuş olan reislerin sayısı an olarak 224 e ulaşmıştır.

Özellikle Karaya Alma ve/veya Zehirli Boya da isteniyorsa ivedi olarak DADD Araştırma Anketinin doldurulması gerekmektedir.

Çok selam.

Zafer Türkmen

S/Y Petunia
  • IP logged

• *
#51: 07 Nisan 2017, 11:34:10
Zafer abi ben doldurmuştum daha önceden sorun varsa tekrar doldurayım.
  • IP logged

• *
#52: 07 Nisan 2017, 14:13:18
Zafer abi ben doldurmuştum daha önceden sorun varsa tekrar doldurayım.

Sorun yok. Varsın. Selamlar.
  • IP logged

• *
#53: 07 Nisan 2017, 15:34:06
Zehirli boya için,  benim ve birçok arkadaşımın da kullandığı Antifouling boyayı öneriyorum. İki sezon kullandım temiz. Üçüncü sezon da geçirebilirim ancak genel bir bakım yapacağım için karaya alıyorum Petunia yı.

Öneririm, zararlı çıkmazsınız.

Boya DE-MARİN.

Firma, marinalar gibi, DADD ı desteklemek için çok uygun fiyat veriyor.

Ricam üzerine astar  için de bir promosyon yaptılar.: Üç kutu boya alana  bir kutu astar bedelsiz.

1-Fiyatlar  + KDV dir
2-3 Kutu zehirli alana 1 Kutu astar bedelsiz. 1 ya da 2 kutu boya alana DADD indirimli.
3-Kargo ücreti  4 parça malzemeye kadar 17.00 TL
4-İsteyen Boyalarını Tuzla Fabrika Adresinden teslim alabilir
5-Fiyatlar € üzerindendir. Günlük kur uygulanacaktır.
6-Bu fiyatlara Kredi kartına 3 taksit yapılabilir.

03.04.2017 de € kuru: 3,8900 dur. Aşağıdaki TL fiyatlar bu kurdan hesaplanmıştır.

1255-DEMASİLVER ANTİCORROSİVE  PRİMER- 2,5 Litre(Bir Patlak) – 8,25 € - 32 TL
1254-SPC ANTİFOUILING (ZEHİRLİ BOYA)-MAVİ- 2,5 Litre(Bir Patlak) –28,00 € - 109 TL

Kırmızı, Siyah ve Mavi renkleri var. Diğer renkler ve soracaklarınız için iletişim kurulacak kişi:

Mehmet BALOGLU- + 90-216-394 23 12  Mobile: + 90-530-510 15 05 
e-Mail : mehmet@demakimya.com

Karaya alma anlaşması ve zehirli boya isteniyorsa ivedi olarak DADD Araştırma Anketini doldurmanız gerekmektedir.

DADD Araştırma Anketi: http://www.denizlerdeyiz.org/anketler/dadd/

Çok selam.

Zafer Türkmen
S/Y Petunia

• IP logged

K
  • *
#54: 09 Nisan 2017, 21:10:38
Sayin Zafer Turkmen , Karamel 17 nisana viaporta rezervasyon yapti , bilginize ve tesekkurler ...
  • IP logged

• *
Degerli reisler herkese merhaba. Zerdaliye pazar günü Wim'e karaya almak için randevu almaya gidicem. Mehmet beyden de boyaları pazartesi alırım Kargoyla gelir diye düşünüyorum.  Ancak boya işini kime yaptırayim.  Tanıdığım usta yok. Marangoz ihtiyacım da var. Tavsiye lütfen. 

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged

• *
Degerli reisler herkese merhaba. Zerdaliye pazar günü Wim'e karaya almak için randevu almaya gidicem. Mehmet beyden de boyaları pazartesi alırım Kargoyla gelir diye düşünüyorum.  Ancak boya işini kime yaptırayim.  Tanıdığım usta yok. Marangoz ihtiyacım da var. Tavsiye lütfen. 

Mustafa reis, pazar günü randevu almaya gideceksen acele etmene gerek yok. Ben de WIM'den dün randevu aldım, taa 6 mayısa randevu verdiler :( O zamana kadar sıra varmış, falan, filan...

Ama sonra düşününce onlara da hak verdim. Yani Zafer abi bizler için öyle güzel bir kampanya ayarlamış ki adamlar tabii ki başlarını kaşıyamıyordur yoğunluktan 8)

Tüm emeklerin, tüm çaban için tekrar teşekkürler Zafer abi :)xx :)xx :)xx
  • IP logged
We are like islands in the sea, separate on the surface but connected in the deep!

• *
Zerdali de randevusunu 6 Mayisa aldi. Zafer Beye tesekkurler. Ahmet reis ayni gunde karaya cikicaz. Gorusmek uzere.

• IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#58: 17 Nisan 2017, 00:12:51
Ben bu gün Wim e bağlandım. Nasip olursa Salı günü karaya alıyoruz. Bizden önce davranmış bir sürü tanıdığı da görme şansımız oldu.
  • IP logged

• *
Zerdali de randevusunu 6 Mayisa aldi. Zafer Beye tesekkurler. Ahmet reis ayni gunde karaya cikicaz. Gorusmek uzere.

Görüşmek üzere  :)
  • IP logged
We are like islands in the sea, separate on the surface but connected in the deep!

Yukarı git