Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: S/Y Dua-1 Kuzey Ege (Halkidiki & Sporadlar) Gezisi Seyir Defteri (Tem-Ağs-2024)

• *
  • Donatan Temsilcileri
Hulusi Reisim

Harika bir yazı dizisi oldu. Ellerinize sağlık. Bize cesaret verdiniz. Yakın zamanda bu rotayı deneyebiliriz.
Son sözleriniz de çok anlamlı. Paylaşımınız için çok  teşekkür ederiz.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Yazdır, dosyala, koy kütüphaneye. Şahane. Ellerinize sağlık. Hep böyle keyifli günler geçirmenizi dilerim.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Yazdır, dosyala, koy kütüphaneye. Şahane. Ellerinize sağlık. Hep böyle keyifli günler geçirmenizi dilerim.

Kesinlikle katılıyorum , ben kopyaladım bile. Ayrıca Son Söze ve temenniye bayıldım.

Son söz rahmetli üstadımız Sadun Boro'dan olsun; "Denizcinin hayatının %40'ı endişe, %50'i meşakkat, %10'u da keyiftir." Biz o %10'a talibiz, vesselam. Allah herkesin gönlüne/ hayallerine göre versin.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

T
  • *
Hulusi kaptanım çok güzel bir gezi yazısı olmuş. Elinize sağlık. Faydalı bilgiler ve öneriler çok güzel. Botu değiştirdiğinizde kumaş kaplarsınız artık. Güneş altında çok iyi dayanmış. Kaplamalı olsa belki hala hizmete devam edecekti.
  • IP logged

• *
    • S/Y DUA-1 SEYİR DEFTERİ
Kıymetli geri dönüşler için teşekkür ediyorum.

Tuğrul Kaptanım; eski botumu da aldığımdan bu yana örtüsü ile (sütyen diyorlar) kullandım ki o yüzden bu kadar uzun süre dayandı diye düşünüyorum.  Onu da tamir ettirdim, daha bir süre daha kullanılabilecektir.  Ancak uzak gezilerde sıkıntıya düşmemek için yerine yeni StarStorm marka 1300 denye kumaştan imal bir bot aldım; hemen ona da kılıf hazırladım. Belirttiğiniz gibi güneşten muhafaza için bot örtüsü çok önemli.    Selamlarımla.

Hulusi kaptanım çok güzel bir gezi yazısı olmuş. Elinize sağlık. Faydalı bilgiler ve öneriler çok güzel. Botu değiştirdiğinizde kumaş kaplarsınız artık. Güneş altında çok iyi dayanmış. Kaplamalı olsa belki hala hizmete devam edecekti.
  • IP logged
S/Y DUA-1 Hayatta olabileceğiniz en güzel yer, bir DUA'nın içinde yer almaktır. Şems-i Tebrizi

• *
Hulusi Kaptanım emeklerinize ve gönlünüze sağlık.
  • IP logged
Yaşayıp gidiyoruz.

• *
Hulusi Kaptanım emeklerinize ve gönlünüze sağlık.

Çetin Kaptanım; sizin yazılarınızın yanında bizimkiler leblebi-çekirdek kalır; teşekkür ediyorum.
  • IP logged
S/Y DUA-1 Hayatta olabileceğiniz en güzel yer, bir DUA'nın içinde yer almaktır. Şems-i Tebrizi

• *
S/Y Dua-1 Kuzey Ege (Halkidiki & Sporadlar) Gezisi Seyir Defterini  resim ve yazıları ile birlikte bir bütün halinde bloğumdan da okuyabilirsiniz.  Linki aşağıda.

https://sydua1.blogspot.com/2024/08/sy-dua-1-kuzey-ege-halkidiki-sporadlar.html
  • IP logged

• *
      Değerli Hulusi kaptanım,
  Gezi yazınızı severek, bir çırpıda okudum. Anılarımı sayenizde tazelemiş oldum.
Sağlık ve huzur içinde yeni geziler yapmanızı ve yazmanızı diliyorum.
Teşekkür ederim.
  • IP logged

• *
Çok güzel bir yazı kaptanım... Daha nicelerine keyifle, sağlıkla, mutlulukla...
  • IP logged

• *
Bundan birkaç yıl önce Nisan ayı idi sanıyorum, İğneAdaya bir kara seyahati yapmıştık; kara seyahati de olsa biz Limanları, Balıkçı Barınaklarını kolaçan etmeden duramayız. Bir baktım Barış Yelkenlisi orada; meğer Cevat Reisim de içindeymiş. Karadenizde, Bulgar sınırına yakın bir noktada hiç beklemiyordum; sürpriz olmuştu bize.

Cevat Reisim, iltifatlarınız için teşekkür ediyorum. Ama biz de sizden böyle herkesin gitmediği yerlere yaptığınız eksantrik gezilerinizle ilgili yazılar bekliyoruz. Selamlarımla.   

Değerli Hulusi kaptanım,
  Gezi yazınızı severek, bir çırpıda okudum. Anılarımı sayenizde tazelemiş oldum.
Sağlık ve huzur içinde yeni geziler yapmanızı ve yazmanızı diliyorum.
Teşekkür ederim.
  • IP logged

• *
Teşekkürler Murat Reisim. Biz de sizin SailingMiNina kanalınızdan çok istifade ediyoruz. Özellikle bu sene Midilli planımız var; sizin o bölge ile ilgili videolarınızı tekrar izleyeceğiz. Selamlarımla.

Çok güzel bir yazı kaptanım... Daha nicelerine keyifle, sağlıkla, mutlulukla...
  • IP logged

Yukarı git