Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Tekne fiyatları..

• *
  • Hep gülelim birbirimize, saygı ve sevgi ile.
Ynt: Tekne fiyatları..
#15: 31 Temmuz 2017, 14:16:56
Yeni alınan yabancı bayraklı ikinci el teknelerde TC bayrağına geçiş şansı kalmadı artık. devlet baba yabancı bayraklıları sıkıştıryor ve daha da sıkıştıracak.

Bu nedenle de TC bayraklılarda fiat yükselmiş olabilir diyorum. Ya da TC bayrağına geçişte bazı masraflar söz konusu bunlar mı ilave edi,liyor?
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#16: 31 Temmuz 2017, 14:23:54
Yeni alınan yabancı bayraklı ikinci el teknelerde TC bayrağına geçiş şansı kalmadı artık. devlet baba yabancı bayraklıları sıkıştıryor ve daha da sıkıştıracak.

Bu nedenle de TC bayraklılarda fiat yükselmiş olabilir diyorum. Ya da TC bayrağına geçişte bazı masraflar söz konusu bunlar mı ilave edi,liyor?

Yok Abi , yabancı bayraklı tekneler, Türk Bayrağına geçince otomatikmen aradaki farkı eklediler.Malum Türk Bayraklı tekneler 3-5 bin euro daha pahalıydı. Hem geçiş yapalım hemde aradaki farkı kazanca dönüştürelim isteğinden kaynaklı artış bence. Zamanla arz talep dengesine göre yerini bulur zaten.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
    • Caddebostan Sigorta
#17: 01 Ağustos 2017, 00:40:50
sahibi aramizdami bilemiyorum ama bugün de ASTSUBAYDAN diye bir ilan gördüm demekki meslekler girmeye başladi yavaştan. ancak astsubaydan deyince ne düşünmem gerektiğini bilemedim ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged
Özhan Sezgin

• *
#18: 01 Ağustos 2017, 00:41:17
Özhan hoşgeldin :)

• IP logged

• *
    • Caddebostan Sigorta
#19: 01 Ağustos 2017, 15:32:00
hoşbulduk herkese selam bu vesile ile..

• IP logged
Özhan Sezgin

• *
    • Yat Tekne Sörveyi, ekspertizi, ozmoz muayenesi
#20: 01 Ağustos 2017, 20:34:31
Tuzlada inşa edilmiş Jeanneau gibi değişik ilanlara ne demeli? Bir Fransız markası ve fabrikası var ama Tuzlada biri kalıbını alıp veya kopyalayıp bir tekne yapmış markayı kullanıyor ve marka olanla hemen hemen aynı fiyatı istiyor. Türkçede "taklit" diye bir kelime var ve anlamı çok açıktır. 
  • IP logged

• *
#21: 07 Ağustos 2017, 11:54:05
Selamlar, Bayrağa bir çoğumuz geçti yada geçiyor, bayrakta kalanlarla ilgili geçmiş dönemden farklı bir durum, değişme var mı acaba ?
  • IP logged

Yukarı git