Ana Menü

Hayırlı Olsun

Başlatan Suat Zeybek, 21 Aralık 2016, 12:03:01

« önceki - sonraki »

Can Deniz <Ercan H>

Alıntı yapılan: Emin Alp Alayunt - 26 Aralık 2016, 21:53:52
Hah nihayet sizlere nerede merhaba diyebileceğim bir yer olarak burayı buldum. İlk mesajı yazalım böylelikle ,hayırlı uğurlu olsun . Yazanların hepsi yüzyüze tanışıklığımın olduğu ya da gıyaben de olsa tanıdığım sempati duyduğum insanlar, yoğuşmalı kombi gibi bir forum olmuş sanki buradaki herkes evvelden beri gerekliymiş burda olmalıymış gibi bir his oluştu valla. Hadi hayırlısı bakalım...

Hoş geldin Alp hocam.
ВЛАДА / TEOS

Cengo

Ahmet,

Dugunde, dunursuz kalmis kiz babasi gibisin 😜

Tan Kaan Özkan

Alıntı yapılan: Emin Alp Alayunt - 26 Aralık 2016, 21:53:52
Hah nihayet sizlere nerede merhaba diyebileceğim bir yer olarak burayı buldum. İlk mesajı yazalım böylelikle ,hayırlı uğurlu olsun . Yazanların hepsi yüzyüze tanışıklığımın olduğu ya da gıyaben de olsa tanıdığım sempati duyduğum insanlar, yoğuşmalı kombi gibi bir forum olmuş sanki buradaki herkes evvelden beri gerekliymiş burda olmalıymış gibi bir his oluştu valla. Hadi hayırlısı bakalım...

;D ;D ;D

Cengo

Alp abi,

Bak bu fotografin guzel daha da yakisikli cikmissin 🤓

Serkan Güvenen

Hayırlısı olsun , emeği geçen herkese sonsuz teşekkür . Kendimi tanıtmam gereken bir yer var mı ? :D

Tan Kaan Özkan

Alıntı yapılan: Serkan Güvenen - 27 Aralık 2016, 14:46:00
Hayırlısı olsun , emeği geçen herkese sonsuz teşekkür . Kendimi tanıtmam gereken bir yer var mı ? :D

Selamlar, Profilinizin içinde küçük bir tanıtım bölümü var. Hepimiz oraya bir şeyler yazıyoruz

Bülent Büyükdağ

Sana ne gerek... sen bizim oğlansın.
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

Serkan Güvenen

Alıntı yapılan: Tan Kaan Özkan - 27 Aralık 2016, 14:52:15

Selamlar, Profilinizin içinde küçük bir tanıtım bölümü var. Hepimiz oraya bir şeyler yazıyoruz

Bende yazayım o zaman .
Alıntı yapılan: Bülent Büyükdağ - 27 Aralık 2016, 16:10:51
Sana ne gerek... sen bizim oğlansın.

mahcup oldum teşekkür ederim .

Ersin Böke

Vayyy Sekan Güvenen de gelmiş.. Bomba..

Savaş Kavuncu

Alıntı yapılan: Can Deniz - 26 Aralık 2016, 23:42:45
Alıntı yapılan: Savas Kavuncu - 26 Aralık 2016, 22:48:03
Forumumuz hayırlı uğurlu olsun, emek verenlerin düşünce ve ellerine sağlık.  :)

Soy adı gibi tatlı dostum hoş geldin.
Can dostum, haklısın; adım çok tatsız ancak soy adım durumu kurtarıyor idare edip gidiyoruz, sağolasın... :)

Burak Doneray

Blog yerine forum çok daha doğru bir karar olmuş.Ellerinize sağlık.Selamlar

Kaan Erdem

Tüm forum üyelerine merhaba ve hayırlı olsun.El atanların eline sağlık. Cep telefonundan yazdığım için biraz zor oluyor yazmak. Note book a geçince fotoğraf eklemeye çalışırım, tabii tanıtım yazısı ile beraber.
Sevgi, Saygı ve Selametle.
Saygı, Sevgi ve Selametle. Burhaniye Belediye Marina - Dimple Y/Y

Bülent Büyükdağ

Alıntı yapılan: Kaan Erdem - 02 Ocak 2017, 00:06:31
Tüm forum üyelerine merhaba ve hayırlı olsun.El atanların eline sağlık. Cep telefonundan yazdığım için biraz zor oluyor yazmak. Note book a geçince fotoğraf eklemeye çalışırım, tabii tanıtım yazısı ile beraber.
Sevgi, Saygı ve Selametle.

Coook sevindim abi. Hoş buluştuk.
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

Ahmet Kabaalioğlu

Alıntı yapılan: Burak Doneray - 27 Aralık 2016, 22:17:02
Blog yerine forum çok daha doğru bir karar olmuş.Ellerinize sağlık.Selamlar
Hoşgeldiniz , blogta yazılar okuyamadan aşağılara gidiyordu, bence de bu şekilde bdaha iyi oldu. Selamlar..
S/Y  Pruva S / Fatih / İstanbul
M/V Espadon / Fatih / İstanbul
M/V Deli Ağa  / İnebolu / Kastamonu

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

Tan Kaan Özkan

Adaşım abicim, sizi görmek ne güzel.  ;D