Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: İlk Sahibinden " Yeltes Halley 23 "

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
İlk Sahibinden " Yeltes Halley 23 "
OP: 16 Ağustos 2022, 10:22:18
Merhabalar, yan tekne komşun teknem , Sevgili Doğan Amcamın teknesini satıyoruz.  Kendisi ilk sahibidir, söylediğine göre vinilester kabuk olarak ürettirmiş. Artık yaş sebebiyle ilgilenemiyor. Bu nedenle ben satmasını önerdim. Son iki yıldır hiç denize çıkmadı. Güzel bir makyaj ile çok iyi bir duruma gelebilir. Yeni başlayacaklar için  iyi bir "weekend sailor" . Üç kişi rahatlıkla konaklayabilir. İçi döşemeler , minderler falan yenilenmek ister. Dışta mandar ve iskotalar değişmeli. Zaman içinde bir takım yelken yaptırılabilir ama şimdilik idare eder durumda. ana yelken , cenova ve simetrik balonu var. Motoru sıfır alındı 9,9 suzuki 4 zamanlı yeni nesil motoru var. Salmayı yukarı çekince 8 knota kadar makine seyir sürati var. Direği kırılabiliyor, salma yukarı çekilebiliyor. Sadece salmanın asansöründe tel değiştirilmeli.
Fiyatı 15.000  € karşılığı TL isteyeceğiz fakat tanıdıklarımıza ciddi bir indirim yapılacaktır. Herhangi bir yere henüz ilan girmedik, bir süre girmeyeceğiz öncelikle eş dost haberdar olsun istiyoruz.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 16 Ağustos 2022, 10:42:55 Gönderen: Ahmet Kabaalioğlu »
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
#1: 04 Eylül 2022, 20:32:04
Bu ölçülerde bir tekne arayışında olan bir arkadaşıma haber verdim Ahmet reisim, tekne nerde diye sordu bilemedim)), ama tekne ile ilgileneceğiz sanıyorum, tekne yeltes tarafındanmı üretilmiş? Bu da benim sorum )).
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#2: 04 Eylül 2022, 20:51:57
Bu ölçülerde bir tekne arayışında olan bir arkadaşıma haber verdim Ahmet reisim, tekne nerde diye sordu bilemedim)), ama tekne ile ilgileneceğiz sanıyorum, tekne yeltes tarafındanmı üretilmiş? Bu da benim sorum )).

Engin Reisim , evet tekne seri üretim İstanbul Samatya'da balıkçı barınağında. Gövde numarasını öğrenirim. Gelmeden beni ararsanız sizi  yönlendiririm. Anahtarını orada bir abimize bıraktık. Benim numaram 0532 beşyüzseksendört 46 yirmidört
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

Yukarı git