Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Boğazda Yelken yarışına katılmadan yelken açtık..

• *
29 Mayıs pazar günü whatsup gurupların da gezgin gurubuna da açık Boğaz yarışı yapılacağı ve kayıt ücreti olmadığı, kayıt olmanın yeterli olduğu mesajı geldi.
Pandemi dolayısıyla boğazda yelken açtığımız yarışlar olmadığından özlemiştik. Tunca "Baba kayıt olalım. Keyifli olur. " deyince Nasıl katılırız araştırdım. Mesajı yazan Bülent Yolcu Reise yazdım. Sağolsun Yarış ilanı pdf dosyasını gönderdi.katılacak her bir mürettebatın yelkenci lisansı olması şartı vardı.kayıt olamadık.Yine de  İYK 'i arayıp bilgi aldım.Konuyla ilgili konuştuğum kişiye amacımızın sadece boğazda yelken açmak olduğunu söyleyince start hattına girmeden yarışçılara çapariz vermeden yelken açabilirsiniz dedi.
Pazar sabahı 9.30 da avara olduk.Hava aşırı sıcak,puslu ve rüzgarsız.Sarayburnu'na kadar hiç rüzgar yoktu boğaz girişi esmeye başlayınca sevindik. Start 13.30 da olacaktı. 14.00 başladı yarış. Pupa seyirle istisnasız hepsi bolon basarak yanımızdan geçip gitti yarışanlar. Biz de zaten sevdiğimiz seyir olduğundan yelkenlerimizi pupaya ayarlayıp boğazda keyifle seyir yaptık. Hiç tanıdığımız tekne görmedik. İlgi görmeyen bir yarıştı. Bence güzel bir havada Heyamolahey Prens Adaları yelken etkinliğini gerçekleştirelim.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
Mustafa abi ozledik sizleri, denizi yelkeni, benim tekne cekekte. Haziranin ikinci haftasi inecek. Pesine kizimin universite sinavi var. Yani haziranin ucuncu haftasindan sonra Erol ailesi ve Zerdali hazir. Hemde sezona guzel bir merhaba deriz. Ahmet reisten bekliyoruz bir organizasyon.

P13_Blue_Max cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged

• *
Başarılar diliyorum kızımıza.İnşallah istediği sonucu alır.
Ahmet Reis açar bir başlık.Hem bu sefer daha çok tekne katılır umuyorum.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Evet üniversite sınavından sonraki haftalarda yapalım bir organizasyon , bu sefere katılımda çok olur, Benimde karaya çıkmama gerekiyor onu da bir an evvel halledeyim. Sonrasına bakalım.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

Yukarı git