Ama önce baştan uyarayım , yazdıklarımı sulandırmaya ve alaya almaya kalkmayın lütfen. Valla sıkı küfür yersiniz. Bir fikriniz varsa yazın.
Valla sen de sıkı küfür yiyeceksin ama.
Herkes aptal; bir sen akıllı.
Al admiratini, koy yastığının altına rahat rahat uyu.
Admiralti kullanmayan milyonlar zaten salak; kafaları bassa admiralti kullanırlardı. Basmadığı için sen ne söylesen boş.
Doktor, olmuş, mühendis olmuş, şirket sahibi olmuş ama bir admiralti meselesini çözecek zekaya ulaşamamış.
Üstelik bu global sorun; sadece Türkiye'ye has da değil.
Neyse ben emziğimi alıp çizgi film seyredeyim.
2013 yılından beri forumlarda yazı yazarım. Kendi deneyimlerimi paylaşırım ve bir Allahın kuluna küfür etmişliğim yoktur. Yukarıdaki yazdığım yazıda da " küfür ederim " deki ironiyi farketttiği halde farketmemiş gibi davranılması ve şu üsluba muhattap kalmam son derece sıkıcı ve üzücü.
Kimseye bilerek saygısızlık etmedim. Farkında olmadan kırdıklarım olduysa da çekinmeden özür diledim. Kimsye küfür etmedim ama bırakın dövmeyi üstüne düşsem altımda kalacak adamlardan bildiğiniz küfür işittim telefonda. Bu ego patlağı , her yaptığını en doğrusu sanan kişilerin aşağılamaları , alayları ve gerçek hakaretleri ile karşılaştım. Buna rağmen elimden geldiğince hoşgörülü davramnaya çalıştım. Böyle yaptıkça insanlar bana istedikleri gibi yazı yazabileceklerini düşündüler düşünüyorlar her halde.
Matay , sen benim yazılarımı takip edenlerdensin biliyorum. Kimseye küfür ettiğimi gördün mü? Şu senin benim yazdıklarıma karşı kullandığın üslubu sana karşı kullandığımı hiç gördün mü? Seninle bir kere ofisinde, bir kere bir alışveriş merkezinde görüştük. Bir kere de Tayo Mar 'a geldin Kalamış da. Kulüpte de ziyaret etmişliğim var galiba. Hepsi o. Gerisi forumdaki yazışmalardan ibaret.
Hal böyle olduğu halde yukarıdaki üslupla bana yazılar yazmayı hangi samimiyete dayandırıyorsun bilemiyorum. Üstelik bunu herkesin okuyabildiği bir mecrada çekinmeden yapabiliyorsun. Benim bunlara karşılık vermemem mi cesaretlendiriyor seni.
Yazdıklarımdan hoşlanmayabilirsin. Benden rahatsız da olabilirsin. Ancak bunların hiçbiri bana bu üslupta yazı yazma hakkını sana vermez.
Okuduklarımdan, yaşadıklarımdan burada ve kendi bloğumda bir şeyler yazıyorum. Yazdıklarımın doğru olduğu iddasında da değilim. Bir çok bilmediğiniz hiç okumadığınız konuları buralarda sizler ile paylaştım. Yazdıklarım yalnış ya da eksik dahi olsa birileri çıkıp doğrusunu anlattılar ya da hiçbirimizin bilmediği konular yazıldı. Herkes bir şeyler öğrendi en azından. Hala en çok okunan konular benim açtığım konular.
Yelken yapmaya insanları özendiren, hatta tahrik eden yazılar yazıyorum. Antik tarihten, o zamanki denizcilikten, Piri Reis'in Bahriyyesinden ilgi çekecek insanların bu konulara dikkatini çekecek yazılar yazıyorum. Foruma Demirel gibi beş kez gidip 6 kez gelmemin nedenlerinden biri de budur.
Üstelik bunları senin ya da senden daha beter üslupla aşağlayan alaya alan kimselerin her türlü gurur ve şevk kırıcı , küçümseyici üsluplarına rağmen yapıyorum.
Sana teknendeki ana çapayı at mı dedik? Yedek çapa olarak bir tane admiraltiniz olsun dedik diye yazdıklarına bir bak istersen. Allah bilir teknende vardır belkide yedek çapa olarak. Yoksa da sen beni dinle al koy bir tane. Günü geldiğinde lazım olur.
Benimle ilgili üslübun tanıdığım kadarı ile sana yakışmıyor ya da ben seni yeterince tanımıyorum.