Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Yeni Dorko 15

• *
Ynt: Yeni Dorko 15
#15: 10 Mayıs 2021, 14:19:18
Hayırlı olsun Oğuzhan.
  • IP logged
Güvenlik daha çok batıl bir inançtır. Doğada bulunmaz... Helen KELLER

• *
#16: 11 Mayıs 2021, 12:37:11

İyi günlerde kullanman dileği ile hayırlı olsun Oğuzhan.
  • IP logged
Her hata bir ders, ne hata biter ne de ders.(Mevlanadan denizcilere)

• *
#17: 11 Mayıs 2021, 14:38:31
Çok sağolun çok teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
#18: 14 Mayıs 2021, 01:00:47
Yeni Dorko 15 2006 model Elan 344 impression. Yasaklar yüzünden kimseyi bulamayınca tüm temizlik işlerini kendim ancak yapabildim . Değiştirme kararım biraz ani oldu. Kendi teknemi satışa bile koymadan bu teknenin ön ödemesini tekneyi görmeden yaptım. Teknik sorularıma aldığım cevaplara güvenerek anlaşmayı yaptım. Bayrak düşümü , Export işleri sürerken mevcut teknemin satışını yapıp Bodrumda yeni teknemi teslim aldım. yazarken kısa geldi de yaşarken iyi sarsmıştı . Herkese iyi bayramlar. Denizlerde görüşmek üzere…

• IP logged

• *
#19: 14 Mayıs 2021, 08:44:21
 Oğuzhan'cığım, çok güzelmiş. Ailece güle güle kullanın.
  • IP logged

• *
#20: 14 Mayıs 2021, 10:18:43
2017 yılıydı sanırım. Tuzla'da karadayız. Burada yazdıklarımıza bakıp birşey bildiğimi sanmış olacak ki birisi vır vır arıyor. Bodrum'dan bir tekne alacakmış. Beraber getirirmiyiz diye soruyor. sorduğu sorular ciddi sorular. Ben de bilenlere yönlendirdim.

Resimleri gördüğümde öyle denizden gelecek gibi de durmuyor. Ceasret edemedim. "Sen" dedim. "Kamyona koy gel bunu". Yine bir bayram günüydü. Kamyon Bayram yasaklarına takıldıydı. Arızalandı da . Sonra kamyon değiştirdi diye de hatırlıyorum geçmiş gün.

Ben böyle yıpranmış bir tekneye böyle bir aşkla bakan başka bir yelkenci görmedim daha. Bütün tanıdığı adamları sorduğu sorular ile bunalttı durdu bir süre. Ama resmen tekneyi küllerinden yeniden yarattı. Öyle ki içinde yaşar, ofis gibi kullanır oldu. Bir İstanbul ziyaretinde bir gece kalmışlığım da vardır.

Ancak Oğuzhan 'ın efsane hikayesi Tuzla 'da karaya aldığımız günlerden birinde yaşandı. Akşam üstü temizlenip, marinanın yanındaki alış veriş merkezinde yemek yiyip, birşeyler içeceğiz. Yeni tanıştığımız Oğuzhan'da geldi.

Masade 4 ya da 5 kişiyiz bilemedim şimdi. Konu nereden geldi ise çocuklara geldi. Masadakilerin kimisi üç evlilik kimisi iki evlilik yapmış. Oğuzhan dışında boşanmamış kimse yok. :)

Muhabbet eski eşlere, çocuklara filan girince, Oğuzhan gözleri kocaman kocaman açılmış hayretle dinliyor. Konuşmaya başlayınca diğer dul adamlar kahkahayı koyuvermiştik.

Oğuzhan herkesin kaç defa boşandığını tekrar sorup teyid ettikten sonra ;

-Abiler bu işin sonu bu mu yaaa??
-Ben karımı seviyorum. Boşanmak istemiyorum ama!
-Hem tekne sahibi olunup hem de evli kalınmıyor mu? Bu mümkün değil mi?

Kılavuzu karga olanın diye bir söz vardır malum. Oğuzhan 'da benim gibi Burgazlı oldu sonra. Dorko 'da Kalamış'tan kaptansız salınsa kendi kendine Burgaz adaya gidip tonoza bağlanabilir diye düşünüyorum.

Ne diyelim. Dorko gitti.. Yaşasın yeni Dorko!
  • IP logged

• *
    • S/Y DUA-1 SEYİR DEFTERİ
#21: 14 Mayıs 2021, 23:46:38
Oğuzhan Reis; sağlıklı günlerde kullan; Yeni Dorko seni gönlünün arzu ettiği yerlere götürsün.
  • IP logged
S/Y DUA-1 Hayatta olabileceğiniz en güzel yer, bir DUA'nın içinde yer almaktır. Şems-i Tebrizi

• *
#22: 15 Mayıs 2021, 09:11:18
Cevat abi , Hulusi abi çok teşekkür ederim. denizlerde görüşmek üzere

• IP logged

• *
#23: 15 Mayıs 2021, 09:12:03
2017 yılıydı sanırım. Tuzla'da karadayız. Burada yazdıklarımıza bakıp birşey bildiğimi sanmış olacak ki birisi vır vır arıyor. Bodrum'dan bir tekne alacakmış. Beraber getirirmiyiz diye soruyor. sorduğu sorular ciddi sorular. Ben de bilenlere yönlendirdim.

Resimleri gördüğümde öyle denizden gelecek gibi de durmuyor. Ceasret edemedim. "Sen" dedim. "Kamyona koy gel bunu". Yine bir bayram günüydü. Kamyon Bayram yasaklarına takıldıydı. Arızalandı da . Sonra kamyon değiştirdi diye de hatırlıyorum geçmiş gün.

Ben böyle yıpranmış bir tekneye böyle bir aşkla bakan başka bir yelkenci görmedim daha. Bütün tanıdığı adamları sorduğu sorular ile bunalttı durdu bir süre. Ama resmen tekneyi küllerinden yeniden yarattı. Öyle ki içinde yaşar, ofis gibi kullanır oldu. Bir İstanbul ziyaretinde bir gece kalmışlığım da vardır.

Ancak Oğuzhan 'ın efsane hikayesi Tuzla 'da karaya aldığımız günlerden birinde yaşandı. Akşam üstü temizlenip, marinanın yanındaki alış veriş merkezinde yemek yiyip, birşeyler içeceğiz. Yeni tanıştığımız Oğuzhan'da geldi.

Masade 4 ya da 5 kişiyiz bilemedim şimdi. Konu nereden geldi ise çocuklara geldi. Masadakilerin kimisi üç evlilik kimisi iki evlilik yapmış. Oğuzhan dışında boşanmamış kimse yok. :)

Muhabbet eski eşlere, çocuklara filan girince, Oğuzhan gözleri kocaman kocaman açılmış hayretle dinliyor. Konuşmaya başlayınca diğer dul adamlar kahkahayı koyuvermiştik.

Oğuzhan herkesin kaç defa boşandığını tekrar sorup teyid ettikten sonra ;

-Abiler bu işin sonu bu mu yaaa??
-Ben karımı seviyorum. Boşanmak istemiyorum ama!
-Hem tekne sahibi olunup hem de evli kalınmıyor mu? Bu mümkün değil mi?

Kılavuzu karga olanın diye bir söz vardır malum. Oğuzhan 'da benim gibi Burgazlı oldu sonra. Dorko 'da Kalamış'tan kaptansız salınsa kendi kendine Burgaz adaya gidip tonoza bağlanabilir diye düşünüyorum.

Ne diyelim. Dorko gitti.. Yaşasın yeni Dorko!
sabah sabah çok güldüm . Neyse … zor günler bitti şimdi önümüzde daha zor günler var yepyeni sorularla ararım

• IP logged

• *
#24: 18 Mayıs 2021, 20:59:18
Hayırlı olsun kaptanım güzel günlerde kullan. Ohh mis gibi yeni ev.
  • IP logged

• *
#25: 20 Mayıs 2021, 09:26:04
Hayırlı olsun kaptanım güzel günlerde kullan. Ohh mis gibi yeni ev.
Sağol Enes çok teşekkür ederim

• IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#26: 20 Mayıs 2021, 23:42:57
Oğuzhan Reisim

İlk teknende denizcilikle ilgili çok yol kat ettin ve onu adeta yeniden donattın. Alan şanslı kişilere hayırlı olsun. Yeni teknen de çok şanslı çünkü onunla da çok ilgileneceğine eminiz.
Birlikte keyifli ve sağlıklı seyirler dileriz.
  • IP logged

• *
#27: 22 Mayıs 2021, 08:14:30
Oğuzhan Reisim

İlk teknende denizcilikle ilgili çok yol kat ettin ve onu adeta yeniden donattın. Alan şanslı kişilere hayırlı olsun. Yeni teknen de çok şanslı çünkü onunla da çok ilgileneceğine eminiz.
Birlikte keyifli ve sağlıklı seyirler dileriz.
Çok teşekkürler Mücahit

• IP logged

Yukarı git