Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: İstanbul'da Zincir Galvenizleme

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
İstanbul'da Zincir Galvenizleme
OP: 14 Mart 2021, 14:26:17
İstanbul'da zincirini galvenizletip , memnun kaldığınız bir yer varmı? Nerede yaptırmak lazım. Malum bir sürü bu işi yapan yer var ama konu zincir olunca durum farklı.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
Ynt: İstanbul'da Zincir Galvenizleme
#1: 14 Mart 2021, 22:35:33
Merhaba
İkitelli galvano teknik sanayi sitesinde bu konuyla ilgili çok firma var Ahmet hocam
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#2: 16 Mart 2021, 10:39:59
Kemal Abi biraz araştırdım , çok firma var ama bir kısmı ya zincirle uğraşmak istemiyor, bir kısmı çok büyük kurumlar, yapanlardan ulaştıklarımız çok farklı fiyatlar istiyorlar. Dalamanda bir firma var bu işi profesyonelce yapıyor. artık güneye gidersem orada yaptıracağım galiba.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#3: 16 Mart 2021, 15:24:28
Ahmet reisim, Fethiye'de Asmarin adlı firma var.
Benim zinciri geçen sene Yatmarinadan gelip almışlar ve galvanizleyip tekrar geri getirmişlerdi.
Ben, yapılan işi beğendim..

Bu sene galvaniz fiyatı KDV dahil  7TL / kg

Sevgiler..
  • IP logged

• *
#4: 18 Mart 2021, 20:09:16
Gebze'de DALKO GALVANİZ. 85 m.  zincirimi bıraktım, haftaya yapacakmış. Belli bir tonaj olamadan
başlayamıyormuş.
 Dediğin doğru galvanizci çok. Kimisi 12 likten aşağısını yapmıyor, kimisi zincir yapmıyor. v.b.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#5: 19 Mart 2021, 13:01:28
Eyüp ve Cevat Abim teşekkürler. Birde Burak'tan Galmet galvenizleme firması bilgisi geldi. Üçü de aynı şekilde hizmet veriyorlar, havuzu dolduracak miktarı bulunca yapıyorlar. Kemal Abi de Gülmelet firmasını buldu, en büyüklerden biri. Fiyat kilosu 6-7 lira aralığında değişiyor. Cevat Abinin bulduğu firmada tambur varmış, onlarla görüştüm  tüm çapağı ayıklayacaklarını söylüyorlar. Muhtemelen onlara yetiştirmeye çalışacağım. Herkese teşekkürler
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#6: 10 Nisan 2021, 22:32:01
Zincirimi Cevat abinin önerdiği Galmet Galvanize bıraktım. Cevat Abinin belirttiği gibi biriktikçe yapıyorlarmış. Benimki henüz hazır değil, fakat orada hazır zincirleri gördüm, gayet başarılı iş çıkartmışlardı. Bakalım bizimki nasıl gelecek.
  • IP logged

B

Burak Doneray

#7: 10 Nisan 2021, 22:39:01
Galmet’e bırakmadım demiştin ismini yanlışmı yazdın firmanın ? Komisyon alıyorum ben yapılan iş başına yanlış olmasın.😎
  • IP logged
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2021, 22:41:05 Gönderen: Burak Doneray »

• *
#8: 10 Nisan 2021, 22:54:02
 Yanlış yazmış Burak'cığm. Nereden mi biliyorum? Ahmet'im zinciri orada idi, etikette yazıyordu,
sıra bekliyor. :) Şirketin adı DALKO kaplama
 Yer yer kaplama kalınlığını ölçtürdüm. 0,2 mm. civarı. Zaten daha kalın olursa pul pul dökülme
olasılığı var. Bakla yapışmalarnı gerdirme yöntemi ile gideriyorlar. Arada yapışan kalmış olsa da
kontrol ederek, tahta üzerinde küçük bir çekiçle ayırmak uzun sürmüyor. 6 TL/Kg.
Göcek'te de çok iyi bir kaplamacı olduğunu duydum.
  • IP logged

B

Burak Doneray

#9: 10 Nisan 2021, 22:55:47
Yanlış yazmış Burak'cığm. Nereden mi biliyorum? Ahmet'im zinciri orada idi, etikette yazıyordu,
sıra bekliyor. :) Şirketin adı DALKO kaplama
 Yer yer kaplama kalınlığını ölçtürdüm. 0,2 mm. civarı. Zaten daha kalın olursa pul pul dökülme
olasılığı var. Bakla yapışmalarnı gerdirme yöntemi ile gideriyorlar. Arada yapışan kalmış olsa da
kontrol ederek, tahta üzerinde küçük bir çekiçle ayırmak uzun sürmüyor. 6 TL/Kg.
Göcek'te de çok iyi bir kaplamacı olduğunu duydum.

Cevat abi biliyorum takılıyorum Ahmete. Sevgiler.

Göcek’te iyi birsey olma ihtimali yok Galmet kargo dahil yarı fiyata geliyordu bizim buraya göre o nedenle tavsiye etmiştim.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2021, 22:59:35 Gönderen: Burak Doneray »

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#10: 10 Nisan 2021, 23:52:48
Evet ya yanlış yazmışım.  Cevat Abi Göcek diye bahsedilen yar Dalaman'daymış. Adı Barbaros Galvaniz ben onları da aramıştım  aynı fiyatı verdiler. Teknesi güneyde olanlar için uygun olabilir. Kemal abi İstanbul'da bir kaç yere ulaşmıştı onlarda 7 lira , 6 lira fiyatlar verdiler. Pek uğraşmak isteyen yok bu işle. Sanırım büyük levhaları galvanizlemek daha karlı ve kolay galiba.
  • IP logged

B

Burak Doneray

#11: 11 Nisan 2021, 00:22:19
İstanbul burasıyla aynı fiyatlara geldiyse yanmışız.
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#12: 11 Nisan 2021, 23:55:59
Fikir vermesi adına, 12'lik 100 metre zincir ve 37 kg CQR çapa 2.150 TL. Dalaman fiyatı.
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#13: 12 Nisan 2021, 15:24:51
Fikir vermesi adına, 12'lik 100 metre zincir ve 37 kg CQR çapa 2.150 TL. Dalaman fiyatı.

Seninkide 6,16 liraya gelmiş sanırım.
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#14: 15 Nisan 2021, 00:54:25
6,14  8) :)
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

Yukarı git