Mücahit ve Burak Reis çok teşekkürler.
Sonrasında bir sürü abuk sabuk denemeler sonuçsuz çıkınca moralim iyice bozuldu. Ben orada uğraşırken , hiç arlanma utanma olmayan karga ve martılar gelip bir de gurcataya konup beni çıldırtıyorlar. ama şeytana uymadım onlara zarar vermedim rüzgar gülünü yediler , at nalı simidi yediler en son serpinti körüğünün üstünde midye yiyorlardı.Bu ilişkimiz ne kadar devam eder bilemiyorum, benim komşular gibi gurcataya konamasınlar diye misina falan gereceğimi sanıyorlarsa yanılıyorlar.
Ardından biz bunu alamıycaz dedim ve iskele tarafta sağlam olanı söktüm, hafiften mucit olan önce usta sonra mühendis olan bir kankam var ,malzemeleri onun atölyeye götürdüm. Civatayı gösterdim. Oğlum ne var bunda istediğin kadar çekeriz dedi. Sonra diğer cepten pabucu çıkarttım. Bir duraksadı "hayda bu tek parçadan preslemişler kalıp işi bu dedi".Bunuda yaparız aynısı olmaz ama iş görür dedi. Sonra kendi fikrini beğenmedi çirkin durur oğlum kalıp yapalım buna diye düşünmeye başladı.Kıyamadım kendisine, dur dedim birde yurtdışından araştırayım benden haber bekle öyle yapmaya çalışırız dedim.