Sağol Merem ben performans olarak fark olduğunu zannetmiyorum paslanmaz ile sanırım işçiliği fazla bu kadar emek verdikten sonra paslanmaz olarak inalata devam edip satmaları şirketin kararı belkide rekabet ettikleri firmalarla ilgilidir . Ben paslanmaz olanı kullandım gayet iyiydi fakat ben tutmayan çapa kullanmadım hiç CQR ,Cobra,Delta ,Rocna ,Fortress, Wasi hepsi aynı fark ben göremedim sadece CQR doğru set edilmesi gerekiyor .Çapanın pahalı olması ile binlerce euro verdiğimiz tekneye bunumu almayacağız mantığını doğru bulmuyorum . Delta ile gelen teknenin çapasının değiştirilmesi ise çok enteresan geliyor bana sadece bir tercih nedensiz olarak görüyorum .Zevk meselesi tabiki beni ilgilendirmez.
Wasi ile gelen bir teknenin çapasını Rocna ile değiştirmek ne kadar mantıksızsa Delta çapayıda benzeri ile değiştirmek anlamsız hepsinin performansları kapasiteleri çok yakın bence Krom güzel duruyor diye alanda oluyordur belki zevk meselesi ama gereklilik değil böyle büyük paraları vermek. Göreceli ucuz aldığım paslanmaz rocna da aynı bence insanın demirlemek içinden gelmiyor derin yada kayalık alanlara cız ediyor insanın içi.