Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Galvaniz Ultra gördünüzmü ?

K

Kemal Gündüz

Ynt: Galvaniz Ultra gördünüzmü ?
#15: 27 Ocak 2021, 21:59:25
Yok Burak karıştırmadım, Nejat bey buraya üyemi bilmiyorum ama bahsettiklerim hep Gezgin Korsan’da konuşulanlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

K

Kemal Gündüz

#16: 27 Ocak 2021, 22:01:01
Prototip galvaniz ultra yaptığını söylemişti. Belki senin resmini çektiğin çapa o olabilir.

• IP logged

K

Kemal Gündüz

#17: 27 Ocak 2021, 22:02:33
Bey ekini yaşça büyüğümüz ve çok kibar bir insan olduğu için kullandım. Reis tanımınıda açıkçası hiç sevmiyor ve kullanmak istemiyorum

• IP logged

B

Burak Doneray

#18: 27 Ocak 2021, 22:02:56
 Kemal bey pardon benim jeton köşeli bugün.Gidp prototip çapayımı bulmuşum banada pes.Bende eskiden üretiliyormuş sandım.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2021, 22:07:26 Gönderen: Burak Doneray »

K

Kemal Gündüz

#19: 27 Ocak 2021, 22:07:19
Estağfurullah.
Ama galvaniz üretim işini başarırlarsa hem onlar, hemde tekne sahipleri için çok iyi olur

• IP logged

K

Kemal Gündüz

#20: 27 Ocak 2021, 22:11:45
Şimdi bir daha baktım. Ahmet’in paylaştığı HR 50 videosunda Ultra var sanki

• IP logged

B

Burak Doneray

#21: 27 Ocak 2021, 23:19:05
Aralık 2019 da çekmişim resimlerini.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2021, 23:21:22 Gönderen: Burak Doneray »

K

Kemal Gündüz

#22: 27 Ocak 2021, 23:25:23
Prototip üretimi konusu o tarihlerden önce olabilir. Yarın eski konuşmalara bakarım

• IP logged

K

Kemal Gündüz

#23: 28 Ocak 2021, 08:45:14
Galvaniz Ultra çapa konusu 2019'a gidiyor. 2019 Ağustos ayı gibi firmanın sahibi, teknik özellikleri paslanmaza muadil bir prototipin üretildiğini, ama seri üretime başlanıp piyasaya sunulmasının birkaç yıl alabileceğini belirtmiş.
  • IP logged

• *
#24: 30 Ocak 2021, 09:48:18
Nejat Bey cidden beyefendidir.
Kemal ağabey haklı...

Ben de 27 kg galvaniz Ultra var.
Orjinal içi boş kolu daldırma galvaniz yapamıyorlar teknik olarak.
Bunun yerine sağlamlıktan ödün vermeksizin delikli kol yapmak kolay bir iş değil.
Benim kullandığım da prototip olanlardan.
Galvaniz üretimine devam edilmedi.
  • IP logged

B

Burak Doneray

#25: 30 Ocak 2021, 16:53:04
Merem resim paylaşırmısın kaç yıldır kullanıyorsun ? Ne durumda kaplaması paslandımı  ? prototip geçemedimi testleri ?

Bey konusu ilginçtir ülkemizde insanlara genelde giydiği kürke göre bey yada efendi yada lan denir genelde  Bir kişiye içten samimi ismiyle hitap etmek yeterli . Bey iş hayatında resmiyet burası iş hayatı değil herkes eşit değerli.

Bir de abi kültürümüz var onu hala çözemedim .Bunu ciddi söylüyorum Örnek verecek olsam Leo 76 yaşında Leo derim Mehmet Üçer 60 yaşında Mamo derim  Kemale Kemal derim . Bülente Bülent .Mustafa Ertöre Mustafa abi diyorum Mustafa diyemiyorum Bey desem beni döver .Anlamama  sebebim bu hepside çok sevdiğim saygı duyduğum büyüklerim .

Resim paylaşırsan sevinirim ne durumda çapa merak ettim.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2021, 17:08:27 Gönderen: Burak Doneray »

B

Burak Doneray

#26: 30 Ocak 2021, 20:25:00
Çok güldüğüm bir reklam vardı konuyla alakası yok galvanik korozyon olsaydı konumuz daha uygun olurdu olsun sadece gülmek için Tüm amcalara,teyzelere saygılar. 😀

• IP logged
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2021, 20:30:27 Gönderen: Burak Doneray »

K

Kemal Gündüz

#27: 30 Ocak 2021, 21:51:00
Burak’cığım,
Bu abi, bey , meselesi herhalde bizim orta ve liseyi yarım yüzyıl önce yatılı okumamızdan kaynaklanıyor. Öyle belletmişler bize. Dinozorluk böyle birşey

• IP logged

B

Burak Doneray

#28: 30 Ocak 2021, 23:01:25
Biliyorum Kemal 50’ye merdiven dayadım bende Bildiğim tek şey hepimiz 25 yaşında kaldık içsel olarak en azından denizde öyle kalalım .Yatılı okullarda üst sınıfın alt sınıfa abilik taslaması bildiğimiz bir şey Hiç hoş bir şeyde değil adam var adam var.Bu tip sistemler insan yönetmek kullanmak  için uygulanır.

İş hayatımda da çok karşılaştım böyle şeylerle .Karşılıklıdır ve birisinden kendine bey demesini bekliyorsan  sende karşındakine öyle hitap etmek zorundasındır .Benim lügatımda bey yok saygılı olmak var öncesinde herkese sonrasında hakkedene.

Sevgiler.
  • IP logged

• *
#29: 01 Şubat 2021, 09:45:39
Galvanizi ile ilgili sorun yok. Kolu delikli olduğu için daldırma galvaniz olan diğer tüm çapalar ile aynı. Etkinliğini kesin olarak söyleyebilmek biraz zor çünkü ben hiç paslanmaz ultra kullanmadım. 
  • IP logged

Yukarı git