Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Virtual Regetta Offshore

B

Burak Doneray

Ynt: Virtual Regetta Offshore
#60: 22 Aralık 2020, 00:39:32
Boris Hermann’ın ekranında iki sticker var çok güzel yazmış : Sail your own race -Think ! ve Smile 😃 çok hoşuma gitti.

• IP logged

B

Burak Doneray

#61: 22 Aralık 2020, 01:01:46
Boris Hermann’ın ekranında iki sticker var çok güzel yazmış : Sail your own race -Think ! ve Smile 😃 çok hoşuma gitti.

• IP logged

B

Burak Doneray

#62: 27 Ocak 2021, 23:30:19
Charlie Dalin bitirdi 80 gün 6 saat 15 dakika .İnanılmaz çekişmeli bir yarış oldu .
  • IP logged

B

Burak Doneray

#63: 28 Ocak 2021, 13:47:05
Bu sene yarışa sanal katılımda rekor kırıldı 1072419 kişi katıldı .Bizlerden katılanların durumlarına bakınca çok iyi yarışıldığını görüyorum  900 bin , 1 milyon kişiyi arkada  bıraktık .Gerçek yarıştaki kopmalar sanal yarıştada oldu 3 gruba ayrıldı yarışçılar meteorolojinin etkisi ile şimdi bizden  3. Grubun finişlerini bekliyoruz . Güzel bir yarış oldu katılanları , sabırla yarışanları tebrik ederim.
  • IP logged

• *
#64: 28 Ocak 2021, 14:33:19
Ikinci haftadan doguya kayip, afrika tarafini tercih eden ve yanilanlardandim ben de :)))

Sonra umit burnundan sonra biraz hizlanabilsem de, ondeki grupla pek kapatamadim farki..

Bu sabaha karsi 60.250nci olarak bitirdim..
OzguUyar oyuncu adiyla..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

B

Burak Doneray

#65: 28 Ocak 2021, 14:41:46
Ikinci haftadan doguya kayip, afrika tarafini tercih eden ve yanilanlardandim ben de :)))

Sonra umit burnundan sonra biraz hizlanabilsem de, ondeki grupla pek kapatamadim farki..

OzguUyar oyuncu adiyla..

Tebrikler Özgü kaptan  Tara Ocean yarışında çok iyiydin tebrikler.
  • IP logged

• *
#66: 28 Ocak 2021, 14:45:14
Tesekkur ederim :)))

Ama ruzgar cook kotu durdu bir yerde ve savurdi herkesi baska yerlere.. onun icin de uzadi o yaris.
Cok daha iyi gidiyordum, bir ara globelde ilk 10daydim ve uzun sure de kaldim oralarda..

Kayiklar da ne hantal cikti oyle :))

• IP logged

• *
#67: 28 Ocak 2021, 14:46:28

OzguUyar oyuncu adiyla..

Pardon 60.620nci

• IP logged

B

Burak Doneray

#68: 28 Ocak 2021, 14:48:28
Sorma ne çakıldık öyle  5 gün Bluewater tekneyle yarış böyle çok yavaş gerçekten iyi deneyim oldu 2. Ayağına  katılmadım ben 2 yarışa odaklanmakta zorlandım. Veende Globe 11414 . bitirdim son 1000 milde 1 hata yaptım ilk 500 de bitirmeyi kaçırdım.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2021, 15:05:00 Gönderen: Burak Doneray »

• *
#69: 28 Ocak 2021, 16:40:34
Sorma ne çakıldık öyle  5 gün Bluewater tekneyle yarış böyle çok yavaş gerçekten iyi deneyim oldu 2. Ayağına  katılmadım ben 2 yarışa odaklanmakta zorlandım. Veende Globe 11414 . bitirdim son 1000 milde 1 hata yaptım ilk 500 de bitirmeyi kaçırdım.

Bu arada sen yazmazsın diye ben yazıyorum müsaadenle, gerçek bir yarışçı olduğunu gösterdin hepimize.Belkide tek hatan son 1000-1500 mil içinde önce kuzey doğuya rota tutup sonra tekrar kuzey batıya değiştirmen oldu,listemde olduğun için takip ediyordum ,hatırladığım bir ara ilk 300 yada 500 içinde olduğun.Bu arada katılan 2000 e yakın Türk bayraklı tekne içinde de 11. oldu Burak.Bitirme zamanı 69 gün 20 saat 53 dak.50 sn.
 Doğan hocada (Nazlı) bu sabah finiş yaptı.Onun derecesi de 62.125./1.072.651genel klasmanda,Türkler arasında 39.Bitirme zamanı 80 gün 19 saat 57 dak.06 sn.
Bana gelince yaklaşık 1 günlük yolum kaldı.Ben de doğudan kestirme giden uyanıklar gurubuna girdiğim için yaklaşık 20.000 sıra kaybettim. :) Oysa batıdayken 90.000 li sıralamadaydım, şu an 117.410.yum.4 sene önce 81 günde bitirmiş,84.281./450.000 olmuşum.Bu sene en az 1 gün sonra bitecek.Çok şey değişmemiş:)Tanıdıklardan Meltem hocada çok yakınımda,o biraz daha batıda beni geçerse şaşmam.850 mil gerimde Laluna(Mahir Günşıray) geliyor.Bir gurup daha var onlar topluca geliyorlar.1600 mil gerimde Bauer(Gökhan Uğraş)-Gemitrafik.com(Özgür Ökten)-Omerta(Eyüp Oğan)-Sarıyaz(Mehmet Anay)-Vlada(Can Deniz) geliyorlar.Omerta, Sarıyaz ve Vlada nın geç başladıklarını unutmayalım.
Gelelim Tiryaki'e  .Yengeçin işlerinden dolayı başını kaşıyacak vakti yok belli.Yengeç "bırak şimdi yarışı marışı benimle ilgilen" dediğiiçin bir hayli gerilerde ,ama bu sene iddialı mutlaka bitirecek gibime geliyor:)

• IP logged
Her hata bir ders, ne hata biter ne de ders.(Mevlanadan denizcilere)

• *
#70: 28 Ocak 2021, 16:55:03

Taraocean'a bir daha üstüne para verseler katılmam  :)
Daha başlangıçtan sonra haritayı büyütmediğim için görmediğim bir adaya takılıp kalmışım.Tamam bu benim hatam.Ama ne hantal teknelermiş ya, sert havada bile gitmiyor tekneler.Kötü günlerde 0,3 mil sürati gördüğümü hatırlıyorum.Yani karpuzu denize atsan tekneyi geçer sanki.Burak gibi bende bu yüzden 2.ayağa katılmadım.Bitmek bilmeyen bir yarış.
  • IP logged
Her hata bir ders, ne hata biter ne de ders.(Mevlanadan denizcilere)

• *
#71: 28 Ocak 2021, 18:35:12
Atlantik'i tırmanırken güney amerika kıyılarından uzaklaşamadım bir türlü, rüzgar müsaade etmedi, oradan biraz kaldık. Valla helal olsun Özgü kaptan, motor mu çalıştırdın o çıkışta  ;) ;)

Şaka maka 80 gün meşgul etmiş bizi, güzel paylaşımlar oldu, çok zevk aldım. Herkese tebrikler...  :)xx :)xx
  • IP logged
"...parce que je suis heureux en mer et peut-être pour sauver mon ame..." - Bernard Moitessier

• *
#72: 28 Ocak 2021, 18:47:41
:)) keske motor calisitirilsaydi da az biraz ceza ile ondekilere yetisebilseydim..

Artik yapacak da pek birsey kalmamisti, risk alip biraz acildim.. oralarda da guzel ruzgarlar denk getirdim.

Ben de cook keyif aldim..

Nasil bir tecrubedir bu, hayal edemiyorum..
80 gun tek basina ve yaris hali.. ve korkunc firtinalara denk geldiler

Az biraz ruzgar artiverdi mi, kacacak koy ariyoruz kendimize..
  • IP logged

• *
#73: 28 Ocak 2021, 18:52:40
Le Cam'e ne kadar zaman düşecekler acaba kurtarma operasyonundan dolayı bilen var mı?
  • IP logged
"...parce que je suis heureux en mer et peut-être pour sauver mon ame..." - Bernard Moitessier

• *
#74: 28 Ocak 2021, 19:04:16
Sydney to Auckland yarisinda olacak misiniz? Kisa bir etap gerci :)))
Bosluga dustum biraz :))

• IP logged

Yukarı git