Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Geçmiş olsun

• *
  • Bilen bilir
Geçmiş olsun
OP: 31 Ekim 2020, 06:48:02

İzmir'de yaşanan deprem nedeni ile yaşamlarını kaybeden hemşehrilerime baş sağlığı diliyorum. Tanrı geride kalanlara sağlık ve dayanma gücü versin. Sığacık marinada yaşananlarda zarar gören denizci dostlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tanrı İstanbul'u ve yurdumuzu korusun.

Rutin göz kontrollerimiz için İzmir'e gelmiştik. Eşim ve ben olaya Bostanlı 'da Mavibahçe'de eşime gözlük alırken yakalandık. Böyle bir olay yaşamamıştım bu yaşıma kadar. Derhal orta bahçeye koşuldu ve biz koşarken arkamızdan yıkılan bazı şeylerin sesleri bizleri takip ediyordu. İnsanlar ağlıyor çocuklarını o esnada kaybeden ebeveynlerin bağrışmaları ortamı daha da dayanılmaz kılıyordu. Bir müddet sonra aşağıdaki otoparka giriş izni verildi ve aracımız ile trafiğe daldık ama evimize ulaşmamıza imkan olmadı Girne bulvarında trafik tamamen durunca ara sokakta bulduğum bir yere arabayı bırakarak evimize yürüdük. Şükür evimizde bir çatlak dahi yok. Tekrar Mordoğan' döneceğim birazdan.
  • IP logged
DeDe

e

erdal duran

Ynt: Geçmiş olsun
#1: 31 Ekim 2020, 11:08:24
   Geçmiş olsun Utku dede.
  • IP logged

• *
  • Selamlar
#2: 31 Ekim 2020, 11:17:14
Bütün İzmir’e geçmiş olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
#3: 31 Ekim 2020, 11:34:41
Büyük geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Elimizden gelebilecek bir yardımımız olabilirse çekinmeyin lütfen.
  • IP logged
"...parce que je suis heureux en mer et peut-être pour sauver mon ame..." - Bernard Moitessier

• *
#4: 31 Ekim 2020, 14:41:07

Çok geçmiş olsun Utku abi,
Egelilerin yıllardır görmediği büyük bir deprem gerçekten, şiddeti söylenenden daha büyük gibi geliyor verdiği hasara bakılırsa.Umarım kayıp sayısı daha fazla artmaz ve bir an önce yaralar sarılır.Tüm egeye özellikle İzmir ve çevresine büyük geçmiş olsun.Tanrım tekrarını göstermesin.
  • IP logged
Her hata bir ders, ne hata biter ne de ders.(Mevlanadan denizcilere)

• *
#5: 31 Ekim 2020, 15:49:39
Eşinize ,Size ve afeti hasarsız atlatan Izmirlilere çok geçmiş olsun Utku Dede.

Hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına sabırlar dilemekten başka elden ne gelir ?
  • IP logged

• *
#6: 31 Ekim 2020, 15:55:20
 Geçmiş olsun Utku abi. Telefonla bir türlü size ulaşamayınca endişelerim artmıştı. İyi haberinizi buradan alınca yüreğime su serpildi.

Yaşananlara çok üzüldüm. Ölenlere rahmet, kalanlara sabır diliyorum. Umarım bir an önce yaralar sarılır, iyileşir.
  • IP logged
Güvenlik daha çok batıl bir inançtır. Doğada bulunmaz... Helen KELLER

• *
  • Bilen bilir
#7: 31 Ekim 2020, 18:04:16

Teos  ve marinanın durumu çok fena. Benim tekne A pontonunun en ucunda idi sigortası yok diye çıkmam gerekiyordu ve bu nedenle satmıştım. A ponton komple körfeze açılmış ve tekneler toparlanmaya çalışılıyor.Komşularımdan şu an teknelerini saplandıkları yerden çektirmeye çalışanlar var. Tanrı yardımcıları olsun. Hepinize teşekkürler.
  • IP logged
DeDe

B

Burak Doneray

#8: 31 Ekim 2020, 18:26:19
Çok geçmiş olsun .
  • IP logged

• *
#9: 31 Ekim 2020, 20:05:06
Geçmiş olsun.Tekrarı olmasın inşallah.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
#10: 31 Ekim 2020, 20:09:56
Utku Abi gecmis olsun. Sadece A degil D ye kadar olan pontinlarin hepsi yerlerinden kopup  denize dogry suruklenmisler. D pontin ise parcalanmis. E de bulunan teknelerun ustune yaslanmislar.
  • IP logged

• *
#11: 31 Ekim 2020, 21:04:33
Utku Dede, Çeto ve tüm o bölgede ikamet eden ya da teknesini konaklayan tüm dostlara çok geçmiş olsun.
  • IP logged
SARIYAZ  Turgut / Marmaris

• *
#12: 31 Ekim 2020, 22:52:21
Utku abi size, bütün İzmirlilere ve yurdumuza geçmiş olsun. Ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. :( :'(
  • IP logged

• *
#13: 01 Kasım 2020, 00:42:53
Herkese büyük geçmiş olsun.
  • IP logged
Saygı, Sevgi ve Selametle. Netsel Marina - Marmaris Dimple Y/Y

• *
  • Bilen bilir
#14: 01 Kasım 2020, 09:12:19

Geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim. Yazlığa geri geldiğimde yeniden dolmuş olduğunu gördüm. İnsanların yaşadıkları evlerine güvenememeleri ne kadar acı. Üzülerek yazacağım ama alt katları iş yeri olan apartmanlarda oturan arkadaşlara önerim iş yeri yapımı sırasında plandan sapma olup olmadığını ve kolonlarda falan yer açma amacı değişiklik yapılıp yapılmadığını kontrol etsinler. Şu an emekli olup Seferihisar'da yazlıkta 2. baharı yaşayan arkadaşımın Karşıyaka'daki 7 katlı apartmanın altındaki iş yeri sahibinin maalesef kolonlardan birini yok ettiğini biliyorum.
  • IP logged
DeDe

Yukarı git