Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Colin Archer Tekneleri

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Colin Archer Tekneleri
OP: 25 Mayıs 2020, 18:13:05
Bu videoyu ilk gördüğüm günden beri hayranlıkla izliyorum, defalarca izledim. Yelkenler set edilirken , ortalığın neta edilmesi , her şey ne kadar düzenli. Benim gibi halat roda etme takıntısı olan adamlar için böyle teknelerde iş hiç bitmez herhalde :)

• IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

B

Burak Doneray

Ynt: Colin Archer Tekneleri
#1: 25 Mayıs 2020, 19:11:45
Türkçeye çevrilmemiş fakat Wikipedia'da Colin Archer teknelerinin dizayn ozellikleri ve diger teknelerden farkları çok güzel açıklanmış .60 tane farklı tasarımda tekne yapmış bir efsaneden bahsediyoruz .

https://en.wikipedia.org/wiki/Colin_Archer
  • IP logged

• *
#2: 25 Mayıs 2020, 20:10:52
Cem Gür Reis Colin Archer ile Türkiye'nin tekne üretim projesini bir ara yazmıştı diye hatırlıyorum.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
    • Classicboats Turkiye
#3: 25 Mayıs 2020, 20:46:31
"Kürekten yelkene, kaybolan miras"
Kitabı bekleyin.  ;) ;)
  • IP logged
“İçinde ütopya olmayan bir dünya haritasına bakmaya bile değmez… İlerleme dediğin, ütopyaların gerçekleşmesidir” diyordu Oscar Wilde.

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#4: 25 Mayıs 2020, 22:01:18
"Kürekten yelkene, kaybolan miras"
Kitabı bekleyin.  ;) ;)

:)xx :)xx :)xx

Merakla bekliyoruz.
  • IP logged

• *
#5: 25 Mayıs 2020, 23:50:16
 İmzalı isteriz.☺
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
    • Classicboats Turkiye
#6: 25 Mayıs 2020, 23:59:05
Sıkın dişinizi neredeyse sonuna geldik. Tiryaki'nin hakkını nasıl ödeyeceğim bilmiyorum.
  • IP logged
“İçinde ütopya olmayan bir dünya haritasına bakmaya bile değmez… İlerleme dediğin, ütopyaların gerçekleşmesidir” diyordu Oscar Wilde.

• *
  • Bilen bilir
#7: 26 Mayıs 2020, 08:41:27

Hayranım böyle sürekli üretenlere.  :)xx :)xx :)xx
  • IP logged
DeDe

• *
    • Classicboats Turkiye
#8: 26 Mayıs 2020, 12:59:26
Bu videoyu ilk gördüğüm günden beri hayranlıkla izliyorum, defalarca izledim. Yelkenler set edilirken , ortalığın neta edilmesi , her şey ne kadar düzenli. Benim gibi halat roda etme takıntısı olan adamlar için böyle teknelerde iş hiç bitmez herhalde :)

Ahmet daha önce de yazdığımı hatırlıyorum . Bu film bana "ibadet" gibi geliyor. Kendi teknemde de aynı sistemlerin olması, benim de aynı ritüelleri neredeyse 200 yıldır uyguluyor olmam çok hoş bir duygu yaratıyor.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#9: 26 Mayıs 2020, 13:21:52
Ahmet daha önce de yazdığımı hatırlıyorum . Bu film bana "ibadet" gibi geliyor. Kendi teknemde de aynı sistemlerin olması, benim de aynı ritüelleri neredeyse 200 yıldır uyguluyor olmam çok hoş bir duygu yaratıyor.

Abi zaten ilk senin paylaşımınla gördüm ve o günden sonra defalarca izledim . Bir de RS 14 ün yedekleme videosu var. Onu da canım sıkıldıkça izliyorum.
  • IP logged

• *
    • Classicboats Turkiye
#10: 26 Mayıs 2020, 13:53:23

Abi zaten ilk senin paylaşımınla gördüm ve o günden sonra defalarca izledim . Bir de RS 14 ün yedekleme videosu var. Onu da canım sıkıldıkça izliyorum.

;) :)xx
  • IP logged

Yukarı git