Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: YENİ BÖLÜM YAYINDA..!!! "Aksona Mehmet Bozcaada'da" // EGE'YE KIR DÜMENİ

• *

Aksona Mehmet Bozcaada’da

Bu bölümümüzde denizciler için önemli bir insanla Bozcaada’da karşılaşmanın mutluluğuna ortak olmaya çağırıyoruz sizleri…

Ben kendisini çok ama çok severim, hem konuşması beni bizim oralara götürür; hem bilgisi ve tecrübesi beni çok etkiler… Sadun Boro ile karşılaşma fırsatım ne yazık ki olamadı, lakin gönlümdeki bir diğer deniz insanı ile şans eseri karşılaşmam; hayatım boyunca unutamayacağım bir anı bıraktı bana…

Buyrun beraber izleyelim, ben de o ânı zihnimde tekrar yaşayayım…

Link:
https://youtu.be/vWDa81n0III

• IP logged

• *

Murat emeklerine sağlık.
Yaşayan en ünlü süngerci ve dalgıç Aksona Mehmet abi ile harika bir röpotaj olmuş.
Ne zaman Bodrum limanına insem gözüm hep onun teknesini arardı, zaman zamanda denk gelmişimdir.Allah sağlık versin, Bodrumun geçmişine ışık tutmaya devam etsin.
  • IP logged
Her hata bir ders, ne hata biter ne de ders.(Mevlanadan denizcilere)

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Eline sağlık Murat'cım. Mesaj düşer düşmez izledim.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
  • Bilen bilir

Eline sağlık diyeyim ama İzmir'de izleyeceğim inşallah burada cepten bağlanıyorum. :)xx

Sınırlı kaynak olunca cepten gelen kısa videolar bile sıra numarası alıyor ama senin videoların yeri özel ;)

• IP logged
DeDe

• *
Nefisti. Eline sağlık.
Çok yaşasın Aksona
  • IP logged
SARIYAZ  Turgut / Marmaris

B

Burak Doneray

Çok güzeldi Arşivlik değeri olan bir çekim.Hangi tarihte çekildiği mutlaka olmalı ama .Keşke tekneyide ve ekibinide tanıtsaydın dedim seyrederken.. Teşekkürler.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2020, 13:56:10 Gönderen: Burak Doneray »

• *

Murat emeklerine sağlık.
Yaşayan en ünlü süngerci ve dalgıç Aksona Mehmet abi ile harika bir röpotaj olmuş.
Ne zaman Bodrum limanına insem gözüm hep onun teknesini arardı, zaman zamanda denk gelmişimdir.Allah sağlık versin, Bodrumun geçmişine ışık tutmaya devam etsin.

Kenan abi beğenmene sevindim...
Aksona buluşması benim için de önemli bir anı :) Artık benim gözler de tekrar onu arayacak her limanda...
  • IP logged

• *
Eline sağlık Murat'cım. Mesaj düşer düşmez izledim.

Teşekkür ederim Ahmet abi...  :)
  • IP logged

• *

Eline sağlık diyeyim ama İzmir'de izleyeceğim inşallah burada cepten bağlanıyorum. :)xx

Sınırlı kaynak olunca cepten gelen kısa videolar bile sıra numarası alıyor ama senin videoların yeri özel ;)

Utku Dede,

Torpil yapılması ilk defa hoşuma gitti :)
  • IP logged

• *
Nefisti. Eline sağlık.
Çok yaşasın Aksona

Beğenmene sevindim Mehmet Kaptanım  :) Beklediğini söylemiştin geçen bölüm sonrasında...
  • IP logged

• *
Çok güzeldi Arşivlik değeri olan bir çekim.Hangi tarihte çekildiği mutlaka olmalı ama .Keşke tekneyide ve ekibinide tanıtsaydın dedim seyrederken.. Teşekkürler.

Beğenmene sevindim Burak kaptanım..
Aksona çok yoğundu hep. Her havada dalışa gidiyordu, çekimi de bir dalış sonrası geldikten sonra yaptık onu da zar zor yakaladım; çünkü akşamüstü gelince ya dinlenmeye çekiliyordu ya da bir misafiri oluyordu. Bizi hanımla beraber çağırmıştı, ama çocuğun uyku vaktiyle kesişeceği tuttu; sadece ben gidebildim.. Ama gelmemelerine rağmen çocuk ve hanım hediyelerini kaptılar  :D

Daha yakalarsam biraz daha detaylı çekmek isterim dediğin gibi...
  • IP logged

• *
Bol detaylısını seyretmek isterim gerçekten, bu bana çok az gelmişti, şimdi anladım ki zaman problemi de varmış.
Sakin bir anını yakalarsınız umarım, teşekkürler  :)
  • IP logged
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2020, 07:56:29 Gönderen: Çetin Güner »

• *
  • Donatan Temsilcileri
Ben de bu bölümü çok beğendim, düşüncelerimi YouTube sayfasına yazdım.

Çekimler sırasındaki soru ve yönlendirmelerin de çok iyiydi..

Aksona Mehmet in bu konuşkan, keyifli ve neşeli yüzünü tanımış olduk..

Kitabını almamıştım, ilk fırsatta alıp okuyacağım.
  • IP logged

• *
Çetin kaptanım ben de kendisiyle bir daha karşılaşmayı çok isterim.  C:-)
  • IP logged

• *
Ben de bu bölümü çok beğendim, düşüncelerimi YouTube sayfasına yazdım.

Çekimler sırasındaki soru ve yönlendirmelerin de çok iyiydi..

Aksona Mehmet in bu konuşkan, keyifli ve neşeli yüzünü tanımış olduk..

Kitabını almamıştım, ilk fırsatta alıp okuyacağım.

Eyüp abi,
Beğenmene sevindim gerçekten. Çok keyifli biri, çakır keyif hali de bir başka :) Ayrıca çok da kültürlü ve bilgili..

Kitabı da çok güzel ve akıyor; sıkmıyor kesinlikle... Herkese tavsiye ederim..

• IP logged

Yukarı git