Sizin probleminiz ne biliyonuz mu?
Yeterince Benim Teknem okumuyonuz.
Halbuki orda her şey var denizcilik hakkında sankim ansiklopedidir vesselam.
Bak Hüseyin beyi de anlatmışız..
https://business.facebook.com/benimteknem/posts/2648355885400385
Cücü biladerim günaydın.Son günlerde dede yine bana bulaşmış mı diye foruma çok takılır oldun.
Bak şimdi kaçacak yerin kalmadı ve dedenin bir hikayesini daha okumak zorunda kalacaksın.
Öncelikle benim yazılarım kendi hikayelerimden oluşur. Forumdaki arkadaşlarımı tenzih ederek şunu söylemek isterim ki aranan her türlü bilgiyi nette hepimiz net ortamında olduğumuza göre arayıp bulabiliriz. Yeter ki istiyelim.
Konu da zaten istemekle ilgili dostum. Artık öğrenmekle ilgili isteğimi maalesef kaybettim gibi. Nedeni de bu yaşıma geldim ve insanlardan ümidimi biraz kesmeye başladım.
Neyse ustanın deyimi ile yine sündürdük hikayeyi.
Bir gün kızım boş boş otururken ''baba sen de annem gibi neden okumuyorsun,bak yeni kitaplar aldım Grange'ın eskilerini sevmiştin yeni kitabını da seversin''dedi.Kızım bunca zaman okudum, öğrendim tecrübe kazandım de ne oldu torunlara bile bir şey anlatıyorum, kalkıp tamam dede deyip gidiyorlar. Ben de artık yazmak yerine düşünüyorum dediğimde de ''tamam sen de yaz o zaman'' diyerek babasından bir tık ilerde olduğunu kanıtladı.
Cevabım ise yazacağım da ne olacak artık kimse okumuyor ki oldu.
Ama tabii ki burada günde 25 000 tıkın altına düşmeyen blogger Cücü biladerimi kastetmemiştim.