İnşallah konuyu doğru bölüme açmışımdır,
5mt kamaralı bir kayığım var ve kamara duvarları normal fiber. Gün batımı/doğumu sonrası havanın soğumasıyla ve ısınmasıyla, yine kamarada yaşam olduğunda genelde kamara içinde terleme meydana geliyor. Bu terleme zamanla baş altı karina ön perde'de su birikintisine neden oluyor, ayda bir 5-6litre su atıyorum. Şuan karadayım ve geçen kamaraya girdiğimde tavan komple boncuk boncuk su içindeydi, bu durumu kamara duvarlarına halıfleks kaplayarak kurtulabilirmiyim veya kamara ile teknenin dış kabuğu arasında 5-10 cm'lik boşluk var o bölgelere çatı izolasyonu doldursam bir fayda sağlarmı ?
Burun zincirlik haznesinden geliyor diye düşündüm ilk başlarda lakin yalıtımı sorunsuz ayrıca su tahliye delikleride aktif çalışıyor. Kamara ile teknenin dış kabuğu arasında 5-10cm bir boşluk var yani kamara dış kabuktan ayrı bir hazne. Alt kapakları açıp baktığımda bordası dahil hiçbir bölgede akıntı göremedim, ama kamara tabanı altında bir su oluşumu oluyor. Ha bu arada suda 5-6litre civarı ayda bir anca oda.