Değerli reisler ben kısmet e çok inanır oldum,bir şeyi çok istersiniz olmaz ama o işin olacağı varsa kısmet ayağınıza gelir .
Ben doğma büyüme Darıca liyim ,evimiz zaten deniz kıyısında bir sandalimiz hep oldu .
Darıca ya liman yapılmaya başlandı ben rota 660 tekne aldım ,arkadaslarda tacar 650 aldı Enes te 5 metrelik dıştan takma kayık var .
Enes Ozurenin kulağına kar suyu kaçmış gibi arkadaşlar dedi Çeşme de bir yelkenli var aldım o tekneyi dedi .
Beş arkadaş Çeşme ye gittik tekne getircez elektronik hiçbir cihaz yok harita yok cep telefonları var yanlız ,cahil cesareti derler ya Çeşme marina dan bizi tekne sahibi çıkardı mazot iskelesinde bizi bıraktı biz tabii ki maceralarla Darıca. ya geldik .
2016 sezonunda rota,tacar ve 9 metre yelkenli ile Darıca dan Bademli ye kadar gittik gezdik fakat dönüşte motoryatlar çekici sırtında Yalova ya kestirmeden geldik oradan Darıca☺️.
2017. Sezonunda. Tacar da jeanneu ya terfi etti .
Enes sağolsun Van gölünde Halit reise
Algomar buldu ,uçağa bindiler Van golune
gidip tekneyi tıra yükleyip Darıca ya getirdiler .Tekne Darıca da toplanıp boyandı süslendi Bodrum Bitez e Halit reis goturduuu.
Büyük motoryat ben kaldım tabii ki her gün yelkenli ilanlarına bakıyorum ,rotada satılık tabiki bu arada .
Şubat ayında Enes Halit abi satıyor Algomar i dedi Erol abi sana alalım bu tekneyi dedi tamam dedim fiyatta anlaştık
Tekne geriye bitezden Darıca ya gelicek
kısmet işte ,benim rotayada müşteri geldi
anlaştık benim rota kizimda Bodrum Bitez e gitti ,kısmet işte ..
Geliş hikayesini de ikinci bölümde yazarım selametle kalın arkadaşlar...