Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Servis botu , dingi

• *
  • Donatan Temsilcileri
Servis botu , dingi
OP: 30 Aralık 2019, 16:11:00
Reisler  ,
Dingiye ihtiyacım var 6 hp dıştan takma motorum mevcut, yalnız bot tercihinde açıkçası arada kaldım fiber taban mı alüminyum tabanlı derken birde boyutları devreye girdi. Sizlerin tercihi ne yönde , ayrıca hazır fuar yaklaşırken bot ihtiyacı olan reislerle bir güç oluşturup toplu alıma mı gitsek var mı bot ihtiyacı olan reisler.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Ynt: Servis botu , dingi
#1: 30 Aralık 2019, 16:15:53
Benim de bot ihtiyacım var. Ben 2,70 alimünyum taban bir şey almayı düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla Enes Özüren'inde ihtiyacı var. Daha olmadı fuarda birlikte bakalım.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
#2: 30 Aralık 2019, 16:21:56
Highfield var bende. 6 hp ile. Çok dengeli ve hafif. Tavsiye ederim
  • IP logged
SARIYAZ  Turgut / Marmaris

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#3: 30 Aralık 2019, 18:20:14
Highfield var bende. 6 hp ile. Çok dengeli ve hafif. Tavsiye ederim

Gayet başarılı. Tek kusuru biraz derin oluşu. Özellikle bota binerken biraz zorlayabiliyor bazılarını. Yanılmıyorsam Atilla Serdar reis nefis bir basamak uygulaması yapmıştı. Ha, bir de pahalı...
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
#4: 31 Aralık 2019, 00:11:17
Benim de bot ihtiyacım var. Ben 2,70 alimünyum taban bir şey almayı düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla Enes Özüren'inde ihtiyacı var. Daha olmadı fuarda birlikte bakalım.

Evet toplu bir indirim istenebilir, bende hf nin 2.60 ile 2.90 nı arasında kaldım acıkcası.
  • IP logged

• *
#5: 31 Aralık 2019, 08:34:29
 6 yıldır kullandığım, tamir yapmaktan bıktığım botumu geçen yıl son defa şişirip Alanya açıklarında
denize bıraktım. Üzerine, tamir edilirse kullanılabileceğini belirten bir not yazmayı da ihmal etmedim.
Ben kurtuldum, bulana da hayırlı olsun.
2,4 m. yeni bir bot almak istiyorum, size katılabilirim.
  • IP logged

• *
#6: 31 Aralık 2019, 09:35:25
6 yıldır Highfield kullanıyorum
Bende Ultralight serisi var, 310 m. Hakan'ın dediği gibi baş tarafı binerken zorluyor. Oldukça derin.
Atilla Serdar Erdoğan bu tipler için kendi dizayn ettiği bir sistemi harika işçilik ile ortaya koydu.
Bir yerlerde kendisi anlatmıştı sanırım...
Biz bunu yapamayacağımızı çok iyi bildiğimiz için basit üçgen bir farş tahtası ile kullandık senelerce.
Çift tabanlı olanlarda bu sorun zaten çözülmüş. Ama o tipler biraz daha ağır...
Eğer kumaş kaplama yapılırsa PVC olanları bile çok uzun süre dayanıyor.
Ama RIB olduğu için katlayıp depoya filan kaldırmak mümkün değil.
Pahalı olduğu kesin, eğer diğer botlar ile karşılaştırılırsa.
Ama joker ve benzeri sert tabanlı (katlanmayan) RIB muadili botlar arasında en pahalısı değil...
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#7: 31 Aralık 2019, 10:21:21
6 yıldır Highfield kullanıyorum
Bende Ultralight serisi var, 310 m. Hakan'ın dediği gibi baş tarafı binerken zorluyor. Oldukça derin.
Atilla Serdar Erdoğan bu tipler için kendi dizayn ettiği bir sistemi harika işçilik ile ortaya koydu.
Bir yerlerde kendisi anlatmıştı sanırım...
Biz bunu yapamayacağımızı çok iyi bildiğimiz için basit üçgen bir farş tahtası ile kullandık senelerce.
Çift tabanlı olanlarda bu sorun zaten çözülmüş. Ama o tipler biraz daha ağır...
Eğer kumaş kaplama yapılırsa PVC olanları bile çok uzun süre dayanıyor.
Ama RIB olduğu için katlayıp depoya filan kaldırmak mümkün değil.
Pahalı olduğu kesin, eğer diğer botlar ile karşılaştırılırsa.
Ama joker ve benzeri sert tabanlı (katlanmayan) RIB muadili botlar arasında en pahalısı değil...

Şu başlıkta bu düzenlemeyi uzun uzun anlatmış Atilla Abi. Fakat bizim o basamak düzenini yapmamız zor.

https://heyamolahey.com/?topic=1340.0

• IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
  • Donatan Temsilcileri
#8: 31 Aralık 2019, 11:34:34
6 yıldır kullandığım, tamir yapmaktan bıktığım botumu geçen yıl son defa şişirip Alanya açıklarında
denize bıraktım. Üzerine, tamir edilirse kullanılabileceğini belirten bir not yazmayı da ihmal etmedim.
Ben kurtuldum, bulana da hayırlı olsun.
2,4 m. yeni bir bot almak istiyorum, size katılabilirim.

Abi şahane olmuş.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
#9: 31 Aralık 2019, 13:02:48
Sayı belirleyip toplu bir fiyat isteyebiliriz highfield için.
  • IP logged

• *
#10: 01 Ocak 2020, 01:31:08
Orjinal Zodiac ve aynı malzeme olanlardan  şaşmayın arkadaşlar. Taban önemli değil.
  • IP logged

• *
#11: 14 Ocak 2020, 17:46:35
Merhabalar,
Yeni durumda 2 yaşındaki 2.3 metre tahta tabanlı botumu satıyorum açıklamaları resimler pazar yerinde, ayrıca fenerbahçe marina f13 te canlı olarak görülebilir.

Satınca napıcam, 2.4-2.6 m cıvarı yeni bitane alacağım, yani bot almak isteyip toplu satınalma eylemi listesine beni de yazabilirsiniz
Selamlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
#12: 18 Ocak 2020, 13:32:30
Merhabalar,
Yeni durumda 2 yaşındaki 2.3 metre tahta tabanlı botumu satıyorum açıklamaları resimler pazar yerinde, ayrıca fenerbahçe marina f13 te canlı olarak görülebilir.

Satınca napıcam, 2.4-2.6 m cıvarı yeni bitane alacağım, yani bot almak isteyip toplu satınalma eylemi listesine beni de yazabilirsiniz
Selamlar

Kenan bey merhaba, bir arkadaşımda 2.70 freesun bot var 2.30 ile değiştirmek istiyordu arzu ederseniz tel numarasını veriyim görüşün.

• IP logged
Pacifichigh

• *
#13: 21 Ocak 2020, 11:46:46
Tabi konuşalım

• IP logged

Yukarı git