Bülent Abi, Merem Üstad, Sevgili Dedemiz iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Forumdan tanıdığım bildiğim, Eyüp reis, Kabaalioğlu reis, Öcal abi, serkan reis, zafer reis, mikail reis , oğuzhan reis, kaan reis, Mücahit reis.. Hepinize ayrı ayrı teşekkürler...
Kendi kendime ne oluyor diye düşünüyorum, üst üste aksilikler... Aksilikleri bir arkadaşımla paylaştığımda "nazlı kız" dedi, hemen gelmiyor... Hadi öyle olsun kulağa hoş geliyor dedim. Bir türlü getiremiyorum tekneyi. En son çeşme marina da istirahatte... Lodos fırtınası çeşmede beklemeye mecbur kıldı. Öncesinde biraz bakım onarım faslı vb yollarda oyalanmıştık zaten. Yılbaşından önce getireyim diyorum, karadan yola çıkaralım dedim. Bir sürü nakliyeci ile görüştüm, önerilen. Kimisi uçuk fiyat verdi, kimi aşağıya giden aracın dönüşünü bekleyelim dedi. En son bugün artık teyit vereyim yüklensin dedim, West marin de vinç bakıma alınmış gelse de indiremeyeceğiz. 10 gün vinç bakımda. Buyrun bakalım...
Transferi sevdiğim tanıdığım bildiğim bir dostum yapıyordu. Yalova veya tuzlaya indirelim dedik. Reis, hava uygun değil yine gelemeyecek bekler yalovada veya tuzlada boşu boşuna marina parası öderiz dedi.
Naz mı? Aksilikler mi? Aslında çok takılmıyorum da. Yola çıktım... Arkama bakarak ilerleyemem... Şükürler olsun böyle bir başlangıç yapabildim.
Dediğim gibi teknemiz West Marinde olacak. Değerli reisler, bir tekneniz daha var istanbul'da. Her daim emrinizde. Keyifle, Zevkle..