Ben etkinlik adı altında bir masa etrafında oturup içmeyi sohpet etmeyi hayatım boyunca sevmedim. Burdaki herkes değerli insanlar tabiki ama etkileşim kurduğum bir şeyler paylaştığım insanlar Benim için çok daha değerli.
Bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum Ahmetle şakasını yapıyoruz bazen birbirimize senin millerin yetmez diye.şöyle bir düşünüyorum binlerce mil yapmışız Karadeniz , Marmara ,Ege, Gokova ,Gocek ,Bodrum ,Marmaris,Mersin,Kıbrıs Istanbul rotasinda ben bilmiyorum kaç mil oldu aynı yatağı paylaşmışız beraber fırtına yemişiz içerde uyurken canımızı birbirimize emanet etmişiz
Melih,Ahmet,Mücahit ,Erol ,Serkan,Oğuzhan,Mamo,Kemal Gündüz,Kemal Tesbihçi,Ece,Erman,Mustafa,Ersin Hakan ,Mustafa K. bu kişilere karşı savunmam yok beni kırabılirler dökebilirler. Kızabilirim kırılabilirim kırabilirim kırıldığımda kalıcı olmaz iyi insanlar olduklarını bildiğimden konduramadığımdan olur asla kalıcı bir küskünlüğüm olmaz hiçbirine. Çünkü olduğumuz gibi gördük birbirimizi bir kere savunmasızken denizin üstünde.
Bu gezileriin çoğunu ben forumdan ayrıyken yaptım. Dostluklara vesile olan bu Foruma ben iyilikten başka faydadan başka bir şey getirmem zarar vermem verilmemesi için çaba gösteririm.
İçinde iyilikten çok kötülük haset taşıyan insanlara söyleyecek hiç bir şeyim yok ama gene içlerindeki iyiliğin ortaya çıkmasına müsade etmelerini dilerim .
Kontiki 1,Kontiki 2 ,Amiga ,Baba Tunca ,Asterix,Tayomar,Serra 3,Bidarka ,KriKri,Ekim Avara .Dorko,Masal.Yengeç.
Bunlar beraber seyir yaptığım arkadaşlarımın Tekneleri Mücahit ile Ece nin 2. Teknelerinin adı aklımdan gitti Ekim var hep aklımda .
Beraber seyir yapmışsın yüzyüze bakmışsın daha sevmediğim hoşlanmadığım bir insan olmadı aralarında bir sıralama yapsam sonlarda olurum iyi kalplilikte herhalde .
Heyamola benim için bu yüzden çok değerli sanal bir yer olmadığı insanlar etten kemikten olduğu için .
Klavyenin arkasından saldıranlar ise inanın umrumda değil umarım iyileşirler daha mutlu bir hayatları olur
Yazmak çok zor bir şey mutlaka eksik şeyler kalıyor.
Devam edecek