Konuyu yazmaya karar verirken bile sinirlerim bozuluyor.
Yazın seyir sırasında ufak bir kaza sonucu botumuzu kaybettik. Yenisi o mu olsun bu mu olsun derken Highfield botta karar kıldım. Neyse gerekli araştırmaları yaptıktan sonra telefon edip ul290 serisi için bilgi aldım, Ümit diye bir arkadas ellerinde olmadıgı istersen farklı bir modeli gönderebileceklerini söyledi, güzelde pazarladı. Ancak UL290 30Kg önerdigi bot 50 Kg. Malum tekneye almak indirmek mataforaya yük falan sıkıntılı işler. Tekrar aradım dedim ben illa UL290 isterim dedim, Eylül başı gelir dediler, tamam dedik parasını gönderdigimiz botu basladık beklemeye. Eylül bası oldu arayan soran yok, ettik bir telefon daha, dediler ki Eylülün 10u elinizde. Hadi 10 gün daha bekleriz derken, Eylülün 10nu da geldi gene ses yok, neyse dedim ki siz benim paramı iade edin böyle olmayacak, kendimiz hallederiz.
Bundan sonra hikaye daha ilginç bir hal aldı, koskoca firma bakkal durumundan beter bir duruma dönüştü, önce cep telefonundan Ümite ulasamamaya basladım, sonra sirketi aradım orada işinin EHLİ bir muhasebeci hanım var, simdi patron yok ödeme yapamıyoruz dedi, haftaya arayın! Haftaya oldu, patronun bir işi varmıs yurt dısına cıkmıs eee dedim ne zaman gelecegi belli değil dedi. Ben sabırlı bir sekilde konusmaya devam ediyorum haftaya gelir mi diyorum belli olmaz diyor. Sustum 1 hafta daha bekledim, sonra Ümite mesaj yazmaya basladım daha ben selam yazınca "abi tamam senin işini pazartesi hallediyoruz" dedi, tamam dedim. Pazartesi geçip salı olunca tekrar aradım, telefonu işin EHLİ muhasebeci acıp simdi fuar hazırlıklarımız var fuar bitsin pazartesi gönderecegiz dedi ve maalesef ben hala bekliyorum.
Velhasıl 2000 euro para, koskoca firma işimizin gücümüzün arasında bu iş bilmez adamlarla ugrasıyoruz. Haddimiz değil ama siz siz olun dertsiz basınıza dert almayın derim.