Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: ANIL ÇİVİ 'yi kaybettik..

• *
  • Donatan Temsilcileri
ANIL ÇİVİ 'yi kaybettik..
OP: 17 Eylül 2019, 11:11:14
Denizciler email grubunun kurucusu, Yelkenli Yatçılık şirketinin kurucusu Ankara'lı amatör denizci Anıl Çivi'yi dün gece uzun süredir mücadele ettiği amansız hastalığından kaybettik.

Tüm denizcilerin başı sağolsun.. Mekanı mavilikler olsun..
  • IP logged

• *
Ynt: ANIL ÇİVİ 'yi kaybettik..
#1: 17 Eylül 2019, 11:12:53
Nur içinde yatsın. Üzüldüm.

Yelkenli.com web sitesinden... 1970'liymiş; her ölüm erken ama bazıları daha erken.

===7====

Anıl Çivi
1970'te doğduğumdan beri Ankara'dayım. Tıp doktorlarının çoğunlukta olduğu bir çevrede TED Ankara Koleji'nde ve Ankara Fen Lisesi'nde okudum. 19.5 yaşında ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği'nden mezun olduğumda bir bilgisayar şirketinde de ortaktım. Bugün Odak Yazılım A.Ş. adını alan, iş yönetimi yazılımları üreten firmada Genel Müdürlük görevini sürdürüyorum.

Askere gitmemek amacıyla başladığım İşletme Yüksek Lisans ve sonrasında Endüstri Mühendisliği Doktorası için ODTÜ'ye gidip gelmeyi sürdürürken kapıda afişlerini gördüğüm "Denizcilik Kursları" daha çok ilgimi çeker olmuştu. Kısa dönem askerlik çıkınca, hemen okuldan kurtuldum, askere gittim ve bir Amatör Denizci Belgesi sahibi oldum. O zamandan beri yılın en az 30 gününü denizde geçiriyorum.

Kıyılarımızda, Yunanistan'da, Slovenya'da, Hırvatistan'da, İtalya'da, Fransa'da, İspanya'da, Portekiz'de, Kanarya Adaları'nda yelkenli yatlarla geziyorum, transferler yapıyorum, eğitimler alıyorum ve veriyorum. Ankara Fen Liseliler Yelken Grubu'nun kurucularından ve eğitmenlerindenim. 2003 yılından beri üyesi olduğum Ankara Yelken Kulübü Yönetim Kurulu'nda 4 yıl eğitim ağırlıklı olarak görev yaptım. 2007-2010 döneminde Türkiye Yelken Federasyonu Eğitim Kurulu üyesi olarak görev yaptım.

Yelkenli Yatçılık Ltd. Şti.'nin yanısıra, Denizciler İletişim Grubu'nun ve kitaplimani.com'un kurucusu ve yöneticisiyim
  • IP logged
« Son Düzenleme: 17 Eylül 2019, 11:17:46 Gönderen: Mehmet Atay »
SARIYAZ  Turgut / Marmaris

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#2: 17 Eylül 2019, 11:43:21
Allah Rahmet eylesin.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
#3: 17 Eylül 2019, 11:46:34
Yelkenli Yachting ilk defa tekne tecrübesi yaşamak için tekne kiraladığımız şirketti. Dört dörtlük bir hizmet almış ve bu sektör hakkında  beklentimizi gayet yükselten bir tecrübe yaşamıştık. Sevenlerine ve yakınlarına sabır, denizcilik camiamıza da başsağlığı dilerim.
  • IP logged
"...parce que je suis heureux en mer et peut-être pour sauver mon ame..." - Bernard Moitessier

• *
#4: 17 Eylül 2019, 11:58:54
Allah rahmet eylesin.gittiği yerde deniz kenarında evi,evinin önündeki iskelede  yelkenlisi olsun.
(Bu kendim için de ettiğim dua ve beklentimdir.)
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
#5: 17 Eylül 2019, 12:33:26
Yine çok erken bir kayıp maalesef. Birkaç görüşmüşlüğümüz vardı.
Nur içinde yatsın. Sevenlerine sabır dilerim.
  • IP logged

• *
#6: 17 Eylül 2019, 13:00:32
Işıklarda ve maviliklerde uyusun.
  • IP logged

• *
#7: 17 Eylül 2019, 14:23:16
Nur içinde yatsın. Sevenlerine sabır dilerim.
  • IP logged
Güvenlik daha çok batıl bir inançtır. Doğada bulunmaz... Helen KELLER

• *
#8: 17 Eylül 2019, 14:54:24
Mekanı cennet olsun.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#9: 17 Eylül 2019, 18:54:18
Herkesin başı sağolsun.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
#10: 17 Eylül 2019, 21:18:28
Mekanı cennet olsun
  • IP logged

• *
#11: 17 Eylül 2019, 21:33:43
2 sene önce bir tanıdığımıza katamaran kiralamıştık. O zaman ben arayıp kendisine ulaşmıştım. Telefonda uzun görüşmeler sonrası kiralanmış ve çok memnun kalmıştık. Geçen sene fuarda tanışma fırsatım da olmuştu. Rahatsızlığından hiç haberim yoktu. Az tanısam da çok üzüldüm. Mekanı cennet, cennette rüzgar kolayına olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
#12: 17 Eylül 2019, 21:58:51

Kısa bir ömre sığdırılan önemli eğitimler ve işler.
Adını yıllardır duyardım,denizciler gurubunda,yelken dünyasında ve diğer mecralarda.
Tüm denizcilik camiasının başı sağolsun, ışıklarda uyusun.
  • IP logged
Her hata bir ders, ne hata biter ne de ders.(Mevlanadan denizcilere)

• *
  • Donatan Temsilcileri
#13: 18 Eylül 2019, 00:38:31
Hayata ve denize erken bir veda olmuş. Yelken ve deniz camiasının başı sağolsun.
  • IP logged

• *
#14: 18 Eylül 2019, 03:36:50
Üzgünüm.
  • IP logged
Saygı, Sevgi ve Selametle. Netsel Marina - Marmaris Dimple Y/Y

Yukarı git