Nur içinde yatsın. Üzüldüm.
Yelkenli.com web sitesinden... 1970'liymiş; her ölüm erken ama bazıları daha erken.
===7====
Anıl Çivi
1970'te doğduğumdan beri Ankara'dayım. Tıp doktorlarının çoğunlukta olduğu bir çevrede TED Ankara Koleji'nde ve Ankara Fen Lisesi'nde okudum. 19.5 yaşında ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği'nden mezun olduğumda bir bilgisayar şirketinde de ortaktım. Bugün Odak Yazılım A.Ş. adını alan, iş yönetimi yazılımları üreten firmada Genel Müdürlük görevini sürdürüyorum.
Askere gitmemek amacıyla başladığım İşletme Yüksek Lisans ve sonrasında Endüstri Mühendisliği Doktorası için ODTÜ'ye gidip gelmeyi sürdürürken kapıda afişlerini gördüğüm "Denizcilik Kursları" daha çok ilgimi çeker olmuştu. Kısa dönem askerlik çıkınca, hemen okuldan kurtuldum, askere gittim ve bir Amatör Denizci Belgesi sahibi oldum. O zamandan beri yılın en az 30 gününü denizde geçiriyorum.
Kıyılarımızda, Yunanistan'da, Slovenya'da, Hırvatistan'da, İtalya'da, Fransa'da, İspanya'da, Portekiz'de, Kanarya Adaları'nda yelkenli yatlarla geziyorum, transferler yapıyorum, eğitimler alıyorum ve veriyorum. Ankara Fen Liseliler Yelken Grubu'nun kurucularından ve eğitmenlerindenim. 2003 yılından beri üyesi olduğum Ankara Yelken Kulübü Yönetim Kurulu'nda 4 yıl eğitim ağırlıklı olarak görev yaptım. 2007-2010 döneminde Türkiye Yelken Federasyonu Eğitim Kurulu üyesi olarak görev yaptım.
Yelkenli Yatçılık Ltd. Şti.'nin yanısıra, Denizciler İletişim Grubu'nun ve kitaplimani.com'un kurucusu ve yöneticisiyim