Uygulamanın linkini bir daha rica edebilir miyim?
Linki burada;
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gemitrafik24.Gunes_Paneli_Hesaplamaama bu versiyonu indirmeyin, yenisi üstüne çalışıyorum, kullanması daha kolay ve detaylı olacak.
Hazır olduğunda haber vereceğim zaten.
Sadece teknelere yönelik bir uygulama, bu gün "neden sadece teknelere yönelik" diye fırça bile yedim bir kullanıcıdan!
abi uygulama yapacağına oyun yap para kırarsın. Eskisi zaten canafardı yaw. Daha ne yapıcan yemesin bizi.
Eskisi biraz kullanışsız ve pratik gerçeklerden biraz uzaktı, bu yenisi tüm gelen yorumlar ve fikirlerle daha gelişmiş olacak.
Oyun yapabiliyor olsam zaten bu uygulamalarla uğraşmazdım!
Hiçbir zaman öyle yaratıcılığa sahip bir programcı olamam sanırım.
Bu da işinize yarayabilir Özgür Kaptan'ım:
Doğan hocam, güzel bilgiler ama gerçekten benim hesaplayamayacağım kadar çok değişken var bu işte..
Ki benim uygulama zaten bilimsel bişey değil, tek isteğim Akdeniz çanağındaki teknelere akü kapasiteleri ve güneş paneli ihtiyaçları konusunda bir fikir vermek, basit sorularına cevap olabilmek.
Bu uygulamanın çıkma sebebi de eşten dosttan sürekli gelen "kaçlık panel takalım?" sorularına cevap vermekten yorulmuş olmam!
Önce basit bir excel tablosu yaptım, alın bunun içine yazın bilgilerinizi hesaplasın dedim, sonra "aa bunun uygulaması olsa daha güzel olur" deyip giriştim, ama excelde kolayca yapılan bişey uygulama olarak (çok değişken olduğundan) zorladı biraz.
Bitirmek üzereyim, biraz görseli toparlayıp bir de hesaplamalarda bu pratik saha bilgilerine göre ince ayar çektiğimde fena olmayacak gibi.