Sayın Reisler Türkiyede bir ilk gerçekleştiriyoruz.
Teknelerimize aynı firmadan tekne takip cihazı taktırıyoruz. Ayrıntılarını ekde göndeririyorum. Talep edenler aşağıda ki gruba üye olabilir. an itibariyle 127 tekne sisteme üye oldu. Bu cihaz özellikle Açık Deniz seyir yapan teknelere ek bir güvenlik sunacaktır
Sistem hakkında kısa bir bilgi vermek istiyorum.
Tekne takip sistemi GSM üzerinden yurt dışında ve yurt içinde kesintisiz aktif olan bir sistemdir. Cihazlarda Ege denizinde etkili kapsama alanına sahip vadofe data sim kart kullanılmaktadır. Ayrıca Marmara geçişi yapan teknede sinyal kesintisi yaşanmamıştır.
Sisteme kayıtlı üye tüm tekneleri aynı harita üzerinde görüp GPS değerlerine ulaşabilecektir .
Sisteme opsyonel sintine alarmı , Hareket sensörü ve ya acil durum alarmı şeklinde alarmlar takılabilmektedir.
Kart yurt içi ise 5 TL / ay
Kart yurt dışı ise 12 TL / ay ücreti vardır.
Cihaz , arayüz 2 yıllık 345+ Kdv dir.
Cihazı satan İlgili firma yurt dışı kartlarımı temin edemediği için sim kartları firmamın kurumsal kimliğini kullanarak ben temin ettim.
Tüm teknelerin alarm uyarılarını aynı anda alabileceği için Türkiyede ki en güvenli tekne takip sistemi diyebiliriz. Şöyleyi dostlarımızın teknelerinin haretlerini görmek için her sisteme girdiğimizde ister istemez sisteme kayıtlı tekneleri de kıntrol edeceğiz ki buda teknemizi gözleyen yüz kişi anlamına gelir..
Ayrıca bu vesile ile sistem üyelerinin yeni dosluklara yelken açıcağı aşikardır.
Sevgili kaptanlar sistemin mimarıyım ancak bu sistemin kurulmasında hiç bir ticari faaliyet içinde olmadığımı belirtmek isterim
Saygılarımla
SY Özi / Tümay Gören
NOT : ŞU ANKİ KATILIM 128 TEKNE
Talep edenler : sualtihizmetleri@gmail.com adersine mail atmanız rica olunur
Tel : 05322845158 ( whatsupp mesaj )
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi