Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: S/Y DORKO Araftaki mutluluk

• *
Ynt: S/Y DORKO Araftaki mutluluk
#75: 07 Mayıs 2017, 23:07:40
Suya in hiçbirşeye elini sürmeyeceksin :) Ben suya indim marinaya yanaştım bağladım, teknede şöyle bir oh çekip uzanayim dedim uyuya kaldım 10 gündür karada nasıl yorulduysam artık  ;D
  • IP logged
Bazıları oturur ve hayatı seyreder; bazıları denize açılır ve hayat onları seyreder!  M/Y HIZ

• *
#76: 07 Mayıs 2017, 23:11:38
Suya in hiçbirşeye elini sürmeyeceksin :) Ben suya indim marinaya yanaştım bağladım, teknede şöyle bir oh çekip uzanayim dedim uyuya kaldım 10 gündür karada nasıl yorulduysam artık  ;D
Ben bir insem neler yapacağım da işte kader :) kısa sürede büyük iş yaptın gerçekten. HIZ ın gazıyla ilerlemeye devam ediyorum :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

B

Burak Doneray

#77: 07 Mayıs 2017, 23:12:31

1. Resimde sigorta panelimin arkası gözükmeye çalışıyor :) 2. Resimde swc yazısının altındaki sarı-yeşil kablo ile Mavi kablo Demir fenerine giden 3 kablodan 2 si. Birisi - diğeri +.  Kahverengi kablo ise nedense radyoya bağlanıyor 2. Resimde görüldüğü gibi. Bu kabloyu anten niyetine mi kullanıyor? Yoksa yıldırım düştüğünde radyo üzerinden tutyaya iletmek için mi var bilemedim. Can hocamı aradım fikrine başvurmak ümidiyle ancak müsait değildi sanırım. Belki varsa hatırımız buraya 2 kelam ederse bilgileniriz hep beraber diye sorumu foruma bırakıyorum :)

Benim bildiğim Can hoca bu mesaja cevap verir  birde Tan Kaan reis nerede özledim ben yazılarını kendisini.
  • IP logged

• *
#78: 07 Mayıs 2017, 23:17:53
:) Benimkisi rekor denemesi gibi bişey oldu  ;) Bu arada resimdeki kablo radyonun hafıza beslemesi yani sabit ceyran olması lazım radyo hafızasının sıfırlanmaması için. Ama dediğim gibi yakından bakmam lazım.
  • IP logged
Bazıları oturur ve hayatı seyreder; bazıları denize açılır ve hayat onları seyreder!  M/Y HIZ

• *
#79: 07 Mayıs 2017, 23:24:53
Benim bildiğim Can hoca bu mesaja cevap verir  birde Tan Kaan reis nerede özledim ben yazılarını kendisini.
[/quote]
Kırmaz sanırım sağolsun.

• IP logged

B

Burak Doneray

#80: 07 Mayıs 2017, 23:31:02
Oğuz reis ne yalan söyleyeyim tekneniz Hız'ı gördüğümde nasıl bitecek bu tekne demiştim Siz indiniz rekor bir sürede Ersin reis işleri kolay gibi gözüksede sanırım yanlız çalıştığı ve titiz davrandığı için hala karada imiş . Hız çok güzel olmuş keyifli bir sezon dilerim.Ersin reise kolaylıklar diliyorum. Tayomar'ın ve Dorko 15 in denize iniş fotoğraflarınıda görmek nasip olur inşallah.
  • IP logged

• *
#81: 07 Mayıs 2017, 23:38:41
Oğuz reis ne yalan söyleyeyim tekneniz Hız'ı gördüğümde nasıl bitecek bu tekne demiştim Siz indiniz rekor bir sürede Ersin reis işleri kolay gibi gözüksede sanırım yanlız çalıştığı ve titiz davrandığı için hala karada imiş . Hız çok güzel olmuş keyifli bir sezon dilerim.Ersin reise kolaylıklar diliyorum. Tayomar'ın ve Dorko 15 in denize iniş fotoğraflarınıda görmek nasip olur inşallah.

İyi dilekleriniz için teşekkürler, herkes için iyi bir sezon olsun.
  • IP logged

• *
    • AÇIK DENİZ AKADEMİ
#82: 10 Mayıs 2017, 20:00:30
Evet, Oğuzhan'ın dediği gibi radyonun hafıza beslemesi gibi. Devam ettiği sarı kablo radyonun orijinal kablosu ise kesin öyle. (Radyo standardı)
Direk aküden veya panelin ilk girişinden geliyor olmalı.

öZgür (mobil)

• IP logged
><(((º>

• *
  • Donatan Temsilcileri
#83: 13 Mayıs 2017, 23:13:27
Bu aksamüstü Dorko'muzu suya indirdik. Oğuzhan Reis'e ve hepimize hayirli uğurlu olsun. Pruvası neta olsun.
  • IP logged

• *
#84: 14 Mayıs 2017, 08:04:23
Eline sağlık Oğuzhan. Oğuzhan ile aynı dönemde karada idik. Oğuzhan gerçekten de son derece bakımsız bu tekneyi tanınmayacak hale getirdi. Vanalar, borda boyası, Pala aklınıza ne gelirse değiştirdi.

Çok denizci ve çok hoş formu olan bir yelkenli. Böyle bakıldığı sürece daha uzun yıllar keyifle seyir yapılabilecek denizci bir yelkenli.

Burağın önerisi ile bordayı da çok hoş bir yeşil renge boyadılar. Kamyonun üstündeki hali ile alakası yok artık Dorko nun..
  • IP logged

• *
#85: 14 Mayıs 2017, 08:40:21
Pruvası neta olsun.
Borda boyanması işinin detaylarını merak ettim.
  • IP logged

• *
#86: 14 Mayıs 2017, 20:55:07
Pruvası neta olsun.
Borda boyanması işinin detaylarını merak ettim.
Teşekkür ederim Sedat reis. Benim uzak olduğum bir konuydu açıkçası. Öcal ve Burak reisle tekneye beraber baktığımızda üretildi bu fikir. Rengini Burak reis önerdi. Öcal reis de bariyer boya üzerine poliüretan esaslı boya sürülmesi gerektiğini söyledi. Uygulamada önce borda zımparalandı arkasından bariyer astar atıldı rulo ile. En son rulo ile boya atıldı ancak yağmur yüzünden portakal kabuğu gibi pürüzlerinince usta tekrar boyayı temizleyip tabanca ile boyadı.

• IP logged

• *
S/Y DORKO Araftaki mutluluk
#87: 14 Mayıs 2017, 21:00:22
Dorko 15 suya inerken ben de dümen palasını takmaya çalışıyorum :) konser varmış efendim o yüzden 5:30 da paydos edecekti çekek elemanları. İki ayak bir pabuçta alıştığım üzere :)

https://youtu.be/_w2SrOaogJM

• IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#88: 15 Mayıs 2017, 08:51:54
Oğuzhan reis,

Maşallah çok güzel bir kız , karinasından su  havuzluğundan kahkaha eksik olmasın.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#89: 15 Mayıs 2017, 11:13:48
Rengi çok güzel olmuş güle güle kullan Oğuzhan.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

Yukarı git