Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: İstanbul Anadolu yakasında zehirli işi

• *
  • Kon Tiki
İstanbul Anadolu yakasında zehirli işi
OP: 07 Mayıs 2019, 15:46:11
Merhaba, bir arkadaşımın 30 feet (9,30 x 3,05 metre) bir trawlerı var. Bunu İstanbul Anadolu yakasında karaya alıp, altını yıkatıp, 5 günde zehirlisini vurmak ve sonra karayolu ile Bodrum'a götürmek ister. Marina dışında bu işi yapabileceğimiz ucuz yollu bir yer arar. Öneriniz var mı? Ayrıca zehirli işi için iyi usta tavsiyeniz olur mu?

Selamlar,
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Ynt: İstanbul Anadolu yakasında zehirli işi
#1: 07 Mayıs 2019, 20:20:30
Geçenlerde Zafer Dedeoğlu Reisimiz Gebzedeki Atabay tersanesinden çok düşük bir fiyat aldığını söylemişti. Ama karadan ulaşımı çok zor, ters bir yerde demişti. Marina istememişsiniz ama arzu ederseniz bizim Tuzla marinayla konuşabilirim. Ozellikle bu hafta çekek sahası çok tenha. Belki indirim yaptırırız. DADD Kalamış kampanyası da fena değil. Ustadan çok bir şey yok bu mevsimde☺
  • IP logged

• *
  • Kon Tiki
#2: 08 Mayıs 2019, 08:19:44
Mücahit Reis Merhaba,

Atabay ile ben konuşurum. Bu arada Tuzla'dan bir teklif alabilirsen çok sevinirim. Tekne ölçülerini vermiştim. 3-7 gün karada kalacak, karaya alınırken altı yıkanacak ve sonra zehirli işi. İş bitince arkadaşım kendi ayarladığı vinçle TIR'a yükleyip gidecek. Bu arada eğer Tuzla TIR'a yükleme işini de yaparsa makbule geçer.

Kalamış karaya alma kampanyası için başvuru süresi geçti diye biliyordum. Ahmet Reis'le bir konuşayım 20 tekne limiti varmış, doldu mu acaba?

Selamlar,
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#3: 08 Mayıs 2019, 09:41:12
Mücahit Reis Merhaba,

Atabay ile ben konuşurum. Bu arada Tuzla'dan bir teklif alabilirsen çok sevinirim. Tekne ölçülerini vermiştim. 3-7 gün karada kalacak, karaya alınırken altı yıkanacak ve sonra zehirli işi. İş bitince arkadaşım kendi ayarladığı vinçle TIR'a yükleyip gidecek. Bu arada eğer Tuzla TIR'a yükleme işini de yaparsa makbule geçer.

Kalamış karaya alma kampanyası için başvuru süresi geçti diye biliyordum. Ahmet Reis'le bir konuşayım 20 tekne limiti varmış, doldu mu acaba?

Selamlar,

Bildiğim kadarıyla devam ediyor, 20 tekne limiti Nisan ayındaki sıkışıklık için vardı diye hatırlıyorum. Ama net öğrenir dönüş yaparım. Bu arada direksiz tekne olduğu için bizim barınakta bile karaya aldırabiliriz. İstersen konuşurum. Ama Kamyon için ekstra vinç çağırmak gerekir.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
  • Kon Tiki
#4: 08 Mayıs 2019, 10:22:22
Ahmet'cim,

Bir konuşursan sevinirim. Vinç işini hallederiz. Altını yıkamak için makina var mı?

• IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#5: 08 Mayıs 2019, 10:38:04
Ahmet'cim,

Bir konuşursan sevinirim. Vinç işini hallederiz. Altını yıkamak için makina var mı?

Evet alt yıkama da yapıyorlar, bildiğin marinada ki hizmetlerin hepsi var, fakat vinçleri sabit bir ray üzerinde hareket ettiği  ve alanları müsait olmadığı için kamyon yüklemesi yapamıyorlar.
  • IP logged

• *
  • Kon Tiki
#6: 08 Mayıs 2019, 10:41:58
Ahmet'cim,

Evet alt yıkama da yapıyorlar, bildiğin marinada ki hizmetlerin hepsi var, fakat vinçleri sabit bir ray üzerinde hareket ettiği  ve alanları müsait olmadığı için kamyon yüklemesi yapamıyorlar.

Doğru anladım mı? Denizden geleceğiz, karaya çıkacağız. Altını yıkayacağız, işimizi görüp gideceğimiz zaman TIR'la birlikte vince gerek olacak? Müsaitlik, ücret konularında bilgi verebilirsen çok sevinirim.

• IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#7: 08 Mayıs 2019, 11:07:25
Ahmet'cim,

Doğru anladım mı? Denizden geleceğiz, karaya çıkacağız. Altını yıkayacağız, işimizi görüp gideceğimiz zaman TIR'la birlikte vince gerek olacak? Müsaitlik, ücret konularında bilgi verebilirsen çok sevinirim.
Aynen bu şekilde.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#8: 08 Mayıs 2019, 11:15:43
1000TL+KDV , bir hafta.+ alt yıkama 100TL. Fakat tır girişinde sorun var. Tır girip yükleme yapamıyor, dönüş yapabilmesi için yeterli alan yok.
  • IP logged

• *
  • Kon Tiki
#9: 08 Mayıs 2019, 11:26:48
1000TL+KDV , bir hafta.+ alt yıkama 100TL. Fakat tır girişinde sorun var. Tır girip yükleme yapamıyor, dönüş yapabilmesi için yeterli alan yok.

Hepsi iyi de sonuncu olmadı  ?0-?

sağolasın....
  • IP logged

Yukarı git