Fuarda ultra da indirim vardı ve bildiğim hala uyguluyorlar. Daha sonra ikinci el gruplarında bir kaç tane satıldığını gördüm. Herkes büyütmek için satıyordu. Benim gördüğüm ve takip edebildiğim dört tane el değiştirdi. sıfırının 21 kg su 1125 € liste fiyatı var. 220€ da fırdöndüsü.
Ultra tartışmasız bu demir işinde işin sonu, değilse bile bana göre yerli olduğu ve Nejat Abiyi tanıdığım için işin sonu. Zaten hedef pazarları da iç pazar değil.
Tek sorun benim gibi sınırlı bütçeyle denizde olanlar için servet değerinde. Ve ben o kadar para verdiğim bir şeyi denize atamam ve de atamıyorum. Bu yüzden böyle bir demir alsam kullanamam herhalde. Nitekim bende iki dostumun hediyesi bir Rocna var ve dibini görmediğim yerde atmıyorum. Mecbur kalıp atarsam da tepesine kurtarma halatı bağlıyorum. Bu yüzden perşembe pazarından 200 liraya aldığım demonte balıkçı demirini kıç demiri olarak kullanıyorum. Arkasında 6 metre zincir ve halatla birlikte. Her yere atıyorum, derinlik , kayalık mayalık önemli değil, ne olacak ki takılırsa, alamazsam vururum bıçağı. Bunu çok sık kullanmaya başladım.