Sevgili Dostlarım,
Scorcher (Vişne) ile başlayan, jeanneau 36 İ (Rossinante) ile devam eden ve Grand Soleil 40 (Soprano) ve Benateau First 40 (Allegro) dan sonra, uzun arayışlardan sonra gönlümüze göre teknemizi nihayet bulduk. Sanırım son olacak.. ( devam eden motoryat maceramızdan bahsetmek istemiyorum, hiç ısınamadım)
Önce X Yacht olarak başlayan bu süreçte yaşadığımız ekonomik kriz ve belirsizlikler, paramızın pula dönüşmesi endişelerinden korunmaya çalışma çabalarımız ve hedef ve beklentilerimizi küçültme ve buna kendi içimizde kabullenme sürecini fazla yıpranmadan geçirdikten sonra 2.el
2013 Model Jeanneau Sun Odyssey 50 DS Owner versiyon (yani 2 kamaralı) teknemizi dün aldık.
Türk bayrağına geçiş işlemlerini başlattık. Sonrası kendi üzerimize alacağız.
Şimdi tatlı bir heyacan olarak isim bulma çalışmaları aşamasındayız.
Sİzlerin önerilerine de açığız.
Torunumuz Lucas'ın adına -ki eşim onun uğur getirdiğine inanıyor- adının "Lucky Luke" konmasına sıcak bakıyor. Ben ise ilk teknem vişne'nin hatırına bunun son teknem olacağını düşünerek yine "Vişne" koymaya sıcak bakıyorum..
Bir iki fotoyla devam edeyim..
Teknemiz Marmaris yalancı boğaz yat marinde bağlı.
Seyir ve geziler dostlarla güzel, bu nedenle beklentim sizlerle birlikte güzel seyirler yapmak.
Yeni teknemiz umarım bize uzun yıllar ev sahipliği yapar, güzel günler yaşatır, karinasının altından su eksik olmaz, pruvası neta olur...
Selametle..