Bana göre doğasıyla, konumuyla en muhteşem marina olan Martı Marina'dan, gamsız ve suratsız bir kaç çalışanın olmayacak davranışları sonucu ayrılıyorum. Elimde bir bedava Port Alaçatı olanağı da vardı ancak gidip yerinde gördüm, kafama yatmadı.
Bugüne kadar sıcağı dolayısıyla hiç bir zaman düşünmediğim Göcek / Fethiye gündemime girdi tekrar.
Bizim ailenin yapısına en uygun görünen yer yine Fethiye Ece Saray Marina. Bu marinada halen kalan, daha önce kalmış kimse var mıdır aramızda? Bir kaç sorum olacak. Hem Ece Saray başlığı açılmış olsun bu vesileyle.
Şu ana kadar Mehmet Erem, Özgür Ökten ve Taner reislerden bilgi aldım.
Gelen bilgiler aşağıdaki gibi.. İlave bilgi altın değerinde olur.
1. Şehre yakın. Havalimanına uzak değil. Havuzu var mı bilmiyorum. En kötü tarafı suyu pis, çabuk kekamoz yapiyor
2. kekomoz dışında "bi gireyim pervanemi temizleyeyim" demezsiniz..
Sadece marina değil, Fethiye iç limanın tamamı pis..
Marina pontonlar vb çok bakımlı değil, yamuk yumuk pedestallar veya çıkmış vidalar, kalkmış tahtalar oluyor,
Ama ne ihtiyacınız varsa iletişim ile halledilir, yaparlar..
Rahat marina, herkes girer çıkar, hiç hırsızlık vb. sorun olmaz..
Tuvaletler halka açıktır ama her zaman temizdir..
Ofis personeli iyidir, palamarlarla bazen iletişim sorunu olur ama genç çocuklar, itip kakmadıkça saygısızlık yapmazlar, anlaşılır..
Su kalitesi dışında bizim açımızdan tek kötü tarafı çekek yeri yok.
Ya primitif karagözlere mahkumsunuz ya da basıp tee göceğe gideceksiniz..
3. Bir yıl kaldım.
Bence çok güzel marina.
Fiyat iyi idi. İnsanlar güzel, tamir olanakları var.
Karaya alma yok.
Fakat dediğiniz gibi aşırı sıcak.
Az kaldı bizim hanım bir ara kaynama noktasına geliyordu.
Ali Boratav'dan da şöyle bir bilgi geldi. .
Fethiye limanın dibindeki ata park marina ve yes marina benzer deniz güvenliğine sahip ve çok ehven fiyatlı. Tabi liman içinin kirliliği felaket. Ece saray ve yacht classic hotel çok daha konforlu tabi.
Buradan hareketle Yes Marina, Yacht Classic Marina'da kalan var mıdır, görüşünüz nedir?
Şimdiden teşekkürler..