Köpeğinizi teknede mi bırakıyorsunuz?Ülke girişinde bürokratik sıkıntı oluyor mu?(Köpek için)
Sokaklarda başıboş köpek oluyor mu?
Köpeği olan (Golden retr.)biri olarak soruyorum.Biz sorun olabilir diye kızımızı tanıdığımıza emanet etmiştik
Paylaşım çok güzel Molivos'ta bizde o rest.ın yanında dondurma yemiştik.Sahildeki Kısmet rest.'ı çok sevmiştik.Sahibi yarım yamalak türkçe konuşuyordu.Eşi çok sevimliydi.Buralara gelip çiftlik balığı yiyorsunuz.Ben size et tandır yapsam bir daha istersiniz diye söylenmişti.Türkçe'' domuz değil ,kuzu eti'' diye teminat vermişti.
Mustafa Abi,
Köpek şimdiye kadar hiç sıkıntı olmadı umarım bundan sonra da sıkıntı olmaz.. Yanımızda aşı karnesini vs götürüyoruz. İlk yurtdışına çıkarmadan evvel de çip taktırdık ensesine.. Ve seyahat etmesinde sakınca yoktur diye (aşı karnesinin son sayfalarında) veterinerinden kaşe imza alıyoruz. Zaten kuduz aşısı en önemli olan..
Şöyle söyleyeyim gümrük memuru gelip sevmişti teknede.. ahha dedim bişey diyecek, "aşıları tam mı?" dedi; evet dedik karnesini görmek ister misiniz dedik; yok gerek yok dedi
Sokak köpekleri var ama saldırgan değiller... Biz bir sıkıntı yaşamadık. Ama ayakları yanmasın asfaltta diye fazla çıkarmıyoruz. sabah ve akşamları hem WC hem yürüyüş, ya da botla gidersek sahile geliyor ancak..
Kısmet restaurantta bir önceki gelimişimizde yemiştik, o da çok güzel ama biz buzuki görünce orada pas geçemedik artık.. :d