Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Heyamola Hey 'in ikinci "Baba"sı "Bidarka" huzurlarınızda

• *
Ahmet, inan çok sevindim hayırlı ,uğurlu olsun.
Ailece içinde çok güzel anılar biriktirin.
Deniz'e doğmuş biri olarak bu tekne sana çok yakışacak ,teknenin Hakkı'nı fazlasıyla vereceğinden eminim.
  • IP logged
Her hata bir ders, ne hata biter ne de ders.(Mevlanadan denizcilere)

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Hepinize çok teşekkürler, güzel temennileriniz için. Daha iyisi sizlerin olsun, daha iyisi olanlarında daha daha iyileri olsun. Her şey  bir anda gelişti, tekneyi aldıktan 15 gün sonra gördüm ve gördükten sonraki halim. Burak beni akşam tekneden zor çıkarttı, ne diyeyim Allah herkese gönlüne göre nasip etsin.
Tekneyi gördükten sonraki halim ve teknenin hali.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
Ahmetçiğim hayırlı uğurlu olsun. Artık bir dünya turu da sana nasip olur inşallah :)xx :)xx :)xx
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Donanımlı gibi görünüyor. Artık okyanuslardan haberlerini alırız umarım...

Evet Abi tamamıyla yenilenmiş uzun yol donanımına sahip, sadece radar biraz yaşlı diğer her şey yeni , soba bile var. :) Ama okyanuslara ne zaman gidilir, gidermiyiz bilemedim.

Bidarka'nın isminin anlamını da anlatıverin madem, ben de olsam ismini değiştirmezdim..

Erman'cım "Bidarka" Alaska'da kullanılan deri kaplı kanolarmış. Robert Perry nin bu tasarımı da kanoya benzetildiğinden bu isim kullanılmış. Baba ve HC leri kano kıç diye de tabir ediyorlar diye sanırım Öcal Abiden duymuştum.

Hiç bir aşamasında en küçük bir katkım olmamasına karşın Bidarka'da hakkım olduğunu hissettim başından beri. Ki zaman içinde Ahmet'e de hissettireceğim kesin. Nedeni ise, tıpkı Yengeç gibi, bildik anlamda sahipliğin çok ötesinde, yaşatılması gereken bir mirası devraldı Ahmet. Aleme hayırlı olsun "Flying Dutchman"imiz.

Ocak başına yetiştirin şunu yahu...

Sevgili Tiryaki ,seninle konuştuktan sonra Burak'la epey kulaklarını çınlattık. Burağa , Tiryaki " bu kayığın transferine de beni götürmezseniz kıyameti kopartırım diyor" , "bu tekne için ben nasıl bir olumsuzluk yaratabilirim ki diyor" dedim.   Sandalyeden düşüyordu gülmekten.

Ayrıca ne durumda olduğumuzu ifade eden bir not daha , Burak teknenin sahibine soruyor ;
- Ne yaptınız Türkiye'de çok dolaştınız mı, nerelere gittiniz geçen sene falan diye soruyor.
Cevap şu;
- Geçen sene yaz tatilinde bi Kızıldeniz yaptık ama çok rüzgarlıydı be kardeşim sevmedik döndük.
Şeklinde bir cevap
- Ama balık boldu diyor, çıkrık hiç susmadı arkadaş 5 kg dan aşağı bir şey gelmiyor, topladık artık oltayı diyor.
Bizde kısa bir sessizlik, Burak'la birbirimize bakıyor patlatıyoruz kahkahayı. Adam Marmara Adasına gider gibi anlatınca bir tuhaf olduk anlayacağınız. Biz de Rodos, Symi falan gittik gezdik diyecek diye bekliyorduk ya.

• IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
  • Donatan Temsilcileri
Ahmetcim, bu çok güzel bir kayık.. güle güle keyifle seyirler yapın..
Senin adına da kayık adına da çok sevindim..
Birbirinizi tam bulmuşsunuz..
Sevgiler

SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Ahmet Reis,

Eski kayık Galya’lıydı. Yeni kayık Hollanda’lı, ismi Alaska’lı. Sen şimdiden bizi diyar diyar gezdirdin. Allah da seni gezdirsin. 

Ailece mutlu ve sağlıklı günlerde güzel seyirleriniz olsun. Ben de Kabaalioğlu Reisleri adına çok sevindim. O zengin gönülleriniz her daim hoş olsun.
  • IP logged

• *
Ahmetciğim hayırlı olsun.

Bidarka'nın altında su, üstünde neşe eksik olmasın.
  • IP logged
Güvenlik daha çok batıl bir inançtır. Doğada bulunmaz... Helen KELLER

• *
Yakışanı yapmışsın Ahmet’cim. Çok sevindim.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Ahmet Reis,

Eski kayık Galya’lıydı. Yeni kayık Hollanda’lı, ismi Alaska’lı.
Bildiğin Kuzeyli işte.

• IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
Keyifle sağlıkla seyirler nasip olsun.
  • IP logged
SARIYAZ  Turgut / Marmaris

• *
Çok hoş görünümlü,belli ki iyi denizci, bakımlı güzel bir tekne...
Güzel zaman geçirin birlikte Ahmet Reis.
Güle güle kullanın.
  • IP logged

N

Niyazi Ağaçdiken

Çok güzel görünüyor. Güzel günlerde keyifle kullanın.
Biraz detaylı foto rica etsek?
  • IP logged

n

nuri_kongur

Güle güle kullanın Ahmet reis

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
Ahmet’ciğim sana çok yakışmış bu tekne.Hayırlı olsun.
Yukarı transferinde Hakan’ı alır mısın bilmem ama Bodrum’a bana uğramadan geçersen iki elim yakanda olur ona göre.
  • IP logged

• *
 Ahmet hayırlı olsun. Sağlık ve huzurla kullanmanızı dilerim.
  • IP logged

Yukarı git