Geçtiğimiz yaz kızım eşim ve iki toruş (büyük 6,5 küçük 2,5 yaşında idi) baba işte tekneye geldik

Abla toruş aklı başında basdığı yeri biliyor ve anne anne ile son derece uyumlu ve tekne kültürüne aşina

Oğlan toruş tam bir mekanik hastası meraklı,hareketli canavar

Ne nedir, nasıldır, aç bak,sök parçala,gir, çık.Annesi ve dede peşinde kan ter içinde
Bu tekne ile olmayacak,şöyle düz ayak bir katamaran bakalım.Merdiven olmasın,in bin az olsun,her şey göz altı undercontrol
vaziyeti kolay bir katamaran. Ucuz olsun.Yaşlı kızlar bize uyar.Mümkünse İngilizce konuşsun falan diye bakmıyoruz ama,
Catalak 9 diye bir hatun var toruşlara hem İngilizce öğretir hem de fazla büyük değil. Manal koyuna 10 numara uyar

Netten aranıyor,ilanda Catalak 9 var ama planlar Catalak 8.Aga ne ayak diye telefon ediliyor.Amcam saf öpen tipli biri.
Biz kıça 1 m. platform koyduk. Ülen platform koyunca 9 oluyor da sen bunu 9 diye çakabilencen mi

İlk teknemizde tamam çakıldık ama 2. de de mi?
Vazgeçtik tabii ki ama olan yan komşum Sedat abinin tekneye oluyor.
Ertesi sabah ''günaydın abi nasılsın?''
''İyiyim Utku'cuğum.Ben dün akşam senin durumu görünce kararımı verdim''
''Hayırdır abi,ne kararı?''
''biliyorsun benim torun geliyor.Bir de radarda görmüşler Erkek (BÜYÜK harf E ile yazılır) olacakmış.''
''Eeee abi ne olacak erkek olursa?''
''Benim teknenin merdivenleri seninkinden de yüksek,ben bu tekneyi satıp şöyle düz ayak bir motor yat alayım diyorum''
Üleeeeen toruuuuşlar siz nelere kadirsiniz beaaa

Sedat abi anlatsana Toruş geliyor diye sattığın kızı