Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Düşey Buzluk Bölmesi

• *
Düşey Buzluk Bölmesi
OP: 08 Eylül 2018, 11:10:29
İstanbulda belki de vardır. Bizim buzluklardan alttaki bir malzemeyi almak ölüm. Üsttekileri çıkar sonra geri yerleştir zor oluyor. Üstten tutamaçlı, gözenekli, dikine yerleştirilen bölmelerden bulamaz mıyız ?  Ya da yeterince talep halinde yaptıramaz mıyız..
  • IP logged

• *
Ynt: Düşey Buzluk Bölmesi
#1: 08 Eylül 2018, 15:11:20
Bir arkadaşık Ikea’nın duş askılarını almış
  • IP logged
SARIYAZ  Turgut / Marmaris

• *
#2: 08 Eylül 2018, 16:58:42
Benim ifade özrüm. Tam açıklayamadım sanki. Yan yana yerleştireceğiz (4 ya da 5 adet buzdolabının hacmine göre., boyu neredeyse buzluğun derinliği kadar olacak.  Birisinde atıyorum gazlı içecekler, çektiğimde diğerleri yerinde duracak. Resimdeki ayakkabı kutusu sanki olur, delikler açarım.

• IP logged
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2018, 17:11:52 Gönderen: Hasan Toparlak »

• *
#3: 08 Eylül 2018, 23:38:03
Mesajı telefondan yazdığım için pek açıklayamadım.
Örnek olarak ekli linke bakabilirsiniz.

https://www.avantajport.com/2-katli-duz-samp

Esasen arkadaşımın uygulaması dediğim, benim aldığım teknedeki uygulama.
Linkteki ürüne benzer 3 adet raf koymuş dolaba. Hem bazen komple çıkarıyoruz, hem de dalgada, yalpada kutu içecekler, şişeler devrilmiyor.
  • IP logged
SARIYAZ  Turgut / Marmaris

• *
#4: 09 Eylül 2018, 00:04:33
Evet bu olur sanki.  Ölçülere bakayım sabah. 

Teşekkürler. 

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#5: 09 Eylül 2018, 15:03:34
Oluyorsa haber et abi.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
#6: 09 Eylül 2018, 15:51:28
Ürünün ölçüsü (11,5 x31 x 34 cm.)  Benim  derin dondurucuya ancak 2 adet sığıyor. Derinlik fazla benimkinde.  En alta kanama durdurucu bantların sepetini koyarsam yanda boşluk da kalsa kullanışlı olur. 

• IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#7: 10 Eylül 2018, 08:03:16
Esay olmaz dedi ama deneyeceğim. Muhtemelen hakli çıkacaktır.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
    • instagram
#8: 10 Eylül 2018, 14:39:42
Dolaplarınızın iç ölçülerini alabilir miyim? aklıma bişey geldi.
Biz hastanelere 304 krom malzemeden tel sepet tedarik ediyoruz. Ölçüler uyarsa farklı ölçü ve derinliklerde temin edebilirim. Hatta sepeti dolap içerisine raylı bir sistem ile yerleştirsek şahane olmaz mı? 2 -3 kat yapılabilir ileri geri çekilerek dolap içi organize edilebilir...

Aklınıza yatarsa bence denemeye değer...

http://pmsmedikal.com/product/crimp-wire-baskets/ sayfasından ordering information'a girerseniz örnek ölçüleri görebilirsiniz...
  • IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
#9: 11 Eylül 2018, 10:57:50
Biz hastanelere 304 krom malzemeden tel sepet tedarik ediyoruz. Ölçüler uyarsa farklı ölçü ve derinliklerde temin edebilirim. Hatta sepeti dolap içerisine raylı bir sistem ile yerleştirsek şahane olmaz mı? 2 -3 kat yapılabilir ileri geri çekilerek dolap içi organize edilebilir...

http://pmsmedikal.com/product/crimp-wire-baskets/ sayfasından ordering information'a girerseniz örnek ölçüleri görebilirsiniz...

Erman Reis
tam benim ihtiyacım olan sepetler gibi. Benim iki çekmeceli dolabım var. derinilkleri var ama sepet olmadığından yeterince
faydalanamıyorum. Aşağıda fotolarını verdiğim içi paslanmaz olan  44cm en, 51cm boy diğeri 44 cm en, 34 cm boy. bunların içine derinliği 10-15cm ve boyu 20cm civarında sepet olursa süper olacak. bu ebatlara yakın ölçüler gördüm ama emin olamadım.

[/url][/img]

[/url][/img]
  • IP logged

• *
#10: 11 Eylül 2018, 21:57:56
Ermancım, üstten kapaklı olan için sormuştum. Raylı sistem deyince ?

• IP logged

• *
    • instagram
#11: 11 Eylül 2018, 23:56:30
Ermancım, üstten kapaklı olan için sormuştum. Raylı sistem deyince ?

Abi, derinlemesine araya bir ray sistemi kurulup iki katlı veya tek sepet kurulamaz mı diye düşündüm..
Böylece sepet rayda sağa sola ilerler altaki eşyalara ulaşmak için kaydırabilirsiniz..

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
    • instagram
#12: 11 Eylül 2018, 23:57:17

Erman Reis
tam benim ihtiyacım olan sepetler gibi. Benim iki çekmeceli dolabım var. derinilkleri var ama sepet olmadığından yeterince
faydalanamıyorum. Aşağıda fotolarını verdiğim içi paslanmaz olan  44cm en, 51cm boy diğeri 44 cm en, 34 cm boy. bunların içine derinliği 10-15cm ve boyu 20cm civarında sepet olursa süper olacak. bu ebatlara yakın ölçüler gördüm ama emin olamadım.

[/url][/img]

[/url][/img]
Hakan reisim, yarın olabilecek ölçüleri bir kontrol edeyim size detaylı bilgi veririm

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
    • instagram
#13: 12 Eylül 2018, 00:11:32
Bir de şu sayfaya bakın derim..
Aslında derin dondurucu tel sepet yazınca ikeadan tekzene birçok markette benzer ürünler çıkıyor

http://www.lidertel.com.tr/urun-kategori/539/derin-dondurucu-tel-sepeti

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
  • ANDROMEDA 1
#14: 01 Ekim 2018, 22:10:15
Fotoğrafları çekemedigimiz için bir türlü konuya yazamamıştım. :) Buzdolabını daha verimli kullanabilmek için çözümümüz dolabın boyutlarına uygun şeffaf plastik kutular oldu. Hem dolapta kırılan dökülenlerin tüm dolabı kirletmesini önlüyor hem de dolabın kapağını  uzun süre açık birakmamiz gerekmiyor.

• IP logged

Yukarı git