Merhaba arkadaşlar,kurban bayram tatilimi Marmara adasında geçirdim yiğitler köyünde barınağında başımdan geçen olayı sizlerle paylaşmak istiyorum amacım kimseyi kötülemek değil.
Bayramda Marmara adasında o koy senin bu koy benim turlarken,içme suyum ve meyve bitmişti,Yiğitler köyüne barınağa girdim,barınak görevli yanıma geldi bağlanmak 75 tl dedi bende görevliye maksimum 20 dakika kalacağımı sonra ayrılacağımı söyledim,marketi gidip içme suyu ve meyve alıp 20 dakika içinde ayrılacağımı söyledim görevli tamam dedi,teknemde 200 su deposu olduğunu tahmini 50 lt tükettiğimi hazır buraya gelmişiken 50 su almak istediğimi söyledim ücretini sordum para istemez ağbi dedi,suyumu tamamladım markete gidip içme suyumu ve meyvemi alıp tekneye geldiğimde teknenin başında Yiğitler köyü barınağı başkanı ve görevli arkadaşlar teknenin başında bekliyorlardı,benden başkan olduğunu söyleyen kişi 25 tl 50 lt su parası istedi,bende başkana görevlinin para istemediğini söyledim,burada başkan benim dedi,bende başkana 25 tl veremem 10 tl verebilirim dedim tartışmaya başladık ve tartışma içinde söyle bir cümle kurdum burası hakkında bir sürü söylentiler vardı söyleyenler haklı çıktı dedim
teknede GEKO flaması gördü sen GEKO musun dedi bende evet dedim
bak kaptan burası ( kokmuş bir et ) ben buranın başkanıyım ( bende kokmuş bir etim dedi ) bende insanın kendini bilmesi nasıl güzel bir şey dedim başkan bozuldu
ver 25 tl dedi,vermem dedim git jandarmayı ara benim zaman sorun yok dedim
sonra bana yürü git para mara istemez dedi,ama ben 10 tl vermek istiyorum dedim ya yürü git onuda istemez dedi bende kinayeli bir bakışla benim için hiç mi hiç mahsuru yok cebimde 10 tl durur dedim yürüdüm gittim
Söylemek istediğim şu aslında Yiğitler köyü barınağına gitmeden iki kere düşünün
bir tekneci arkadaşımdan gecelik 100 tl almışlar bilginiz olsun.
bu arada paşa limanı ücretsiz,her türlü havaya kapılı çapa atmaya,bağlanmaya uygun su bedava