Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Nasıl Camadan Vurmalı?

• *
Nasıl Camadan Vurmalı?
OP: 27 Ağustos 2018, 10:46:56
İyi günler,

Yelken büyüyünce ortaya bir soru daha çıktı. Ana yelkenle seyir halindeyiz.  Camadan vurma gereksinimi oluştu.  Yelken tamamen indirilip camadan vurulduktan sonra yeniden mi fora olsun,  yoksa  yelken camadan vurulacak düzeye kadar indirilip camadan vurulduktan sonra o haliyle yeniden fora edilmeli ya da...

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • IP logged
Güvenlik daha çok batıl bir inançtır. Doğada bulunmaz... Helen KELLER

• *
  • Donatan Temsilcileri
Ynt: Nasıl Camadan Vurmalı?
#1: 27 Ağustos 2018, 11:03:25
Hangisi kolayına? Sistemin nasıl?
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
#2: 27 Ağustos 2018, 11:15:42
Henüz adını verebileceğim bir sistem yok. Durum şöyle :

- Lazy Jack yok.
- Camadan için matafyonlar var.

Bana sanki yelkeni tamamen indirdikten sonra daha sağlıklı olur gibi geliyor ancak bu, bilmediğim sorunlar çıkarabilir.

Bir de ilk defa profesyonel dikim yelkenim olduğu için buruşmasını istemiyorum ama bu sanırım sonraki adım olacak.

• IP logged
Güvenlik daha çok batıl bir inançtır. Doğada bulunmaz... Helen KELLER

• *
  • Viya böyle!
#3: 27 Ağustos 2018, 13:28:54
Henüz adını verebileceğim bir sistem yok. Durum şöyle :

- Lazy Jack yok.
- Camadan için matafyonlar var.

Bana sanki yelkeni tamamen indirdikten sonra daha sağlıklı olur gibi geliyor ancak bu, bilmediğim sorunlar çıkarabilir.

Bir de ilk defa profesyonel dikim yelkenim olduğu için buruşmasını istemiyorum ama bu sanırım sonraki adım olacak.

Enes Reis, her iki yöntem de uygulanabilir. Hava henüz sakindir ve rüzgar şiddetlenmeden camadan vurmak istersiniz; o zaman yelkeni tam indirmeden camadan vurmak KOLAYDIR. Ya da hava artık sertlemiştir ve camadan vurmaktan başka çare kalmamıştır; yelkeni tamamen indirip, camadan vurup tekrar trim etmek GÜVENLİDİR.

Kararı reis verir. :)
  • IP logged
Yolu denizden geçen herkesle, elbet bir gün, bir yerde buluşuruz!

n

nuri_kongur

#4: 27 Ağustos 2018, 13:43:29
Buruşmasını kafana takma UV ışığı onların asıl düşmanı. Bir ara yelken donanımını bu haliyle fotoğraflayıp paylaşsana burada. Daha net cümleler kurulabilir o zaman.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

Yukarı git