Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Perseid Göktaşı, Boynuzbükü, Yengeç falan...

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
Evet ben de mutlu oldum Hakan tiryaki teknesi ile ilgili keyif aktarıyor bu defa.

Çok şükür, çok güzel. Daim olsun keyifli anlarınız.
Teşekkürler efenim :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
...Yahu gerçekten keyifli bir şeymiş şu tekne sahibi olmak, denizde olmak :)
Hep felaket, olay, problem, arıza...
Hasret kalmışız şu satırlara yav! :D

öZgür (tapatalk)
dilini ısır derler  :) hakan tüpsüz dalar vallahi  :D :D
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
Bugün yaptık yine ufak çaplı bir vukuat, herşey yolunda. Uzun bir aradan sonra botun halatını sardırdım pervaneye :) Demirdeki teknelerin arasında, rüzgar da basınca bayağı adrenalin yüklü bir operasyon oldu. Tabi canımı sıkan kısmı yeni balanstan gelen pervaneye zarar vermiş olma ihtimalim. 1600 devirden sonra ciddi bir ses ve titreşim hissettim seyirde. Daha önce bu devire çıkmadığım için emin de olamadım eski sorun devam mı ediyor, yoksa yeni bir sorunum mu oldu. Sonuçta yine sorun var :)

• IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
Bugün yaptık yine ufak çaplı bir vukuat, herşey yolunda. Uzun bir aradan sonra botun halatını sardırdım pervaneye :) Demirdeki teknelerin arasında, rüzgar da basınca bayağı adrenalin yüklü bir operasyon oldu. Tabi canımı sıkan kısmı yeni balanstan gelen pervaneye zarar vermiş olma ihtimalim. 1600 devirden sonra ciddi bir ses ve titreşim hissettim seyirde. Daha önce bu devire çıkmadığım için emin de olamadım eski sorun devam mı ediyor, yoksa yeni bir sorunum mu oldu. Sonuçta yine sorun var :)

Özgür' ün suçu valla  :) . motor kendi stop ettiyse eski sorundur. dert etme.
  • IP logged

• *
    • AÇIK DENİZ AKADEMİ
Yok bee, benim nazarım değmez kimseye ama yine de suçumu kabul ediyorum! :)

Tazminat olarak su altında pervane sökme, takma, zımpara, temizlik vb işlerini yapabilirim. :)

öZgür (tapatalk)

• IP logged
><(((º>

e

ersinboke@icrs.com.tr

Yanarım yanarım o mis gibi direğe yanarım. Yengeç 'in en zavallı uzvu. Hayır madem kullanmayacaktın neden uğraştın ki o kadar yapmak için. :)
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
Yanarım yanarım o mis gibi direğe yanarım. Yengeç 'in en zavallı uzvu. Hayır madem kullanmayacaktın neden uğraştın ki o kadar yapmak için. :)

Lan Böke, Ağustos bitiyor daha iki kere denize çıkabilmişim, kaşıma fazla. Fena çemkiririm. Kayığı yürütecez diye çalışmaktan kayığa binemiyorum. Nasıl bir saçmalıktır arkadaş bu...

Tazminat olarak su altında pervane sökme, takma, zımpara, temizlik vb işlerini yapabilirim. :)

Zaten seni kayık üzerinde boş boş otururken hayal edemiyorum nedense :)
  • IP logged

• *
    • AÇIK DENİZ AKADEMİ
Zaten seni kayık üzerinde boş boş otururken hayal edemiyorum nedense :)
Hee, çözmüşsün, var öyle bi durum bende..
Arkadaş teknesi ile kafa turuna çıkıyoruz, millet yatıp uzanırken bi bakıyorum ben sintineye girmişim! :D

öZgür (tapatalk)

• IP logged
><(((º>

Yukarı git