Ben teknede uzun zamandır Ipragaz Maringaz kullanıyorum.Haliyle yedek tüp de var.Boşalan yedek tüpü için Orhaniye’de yenileyeyim dedim.50 TL fiyat verdiler.Tel ile Bozburun ve Bodrum’da iki bayii aradım. Biri 25 diğer 30 TL dedi.Normal İpra ise 20 TL.Muhtemelen bu marin saçmalığından kurtulmak için Aygaz’a geçeceğim.Sizin tecrübeleriniz, önerileriniz nedir ?
Tüpler zincirlikte duruyor 3 tane taşıyorum
Alıntı yapılan: Mehmet Atay - 03 Ağustos 2018, 13:21:14Ben teknede uzun zamandır Ipragaz Maringaz kullanıyorum.Haliyle yedek tüp de var.Boşalan yedek tüpü için Orhaniye’de yenileyeyim dedim.50 TL fiyat verdiler.Tel ile Bozburun ve Bodrum’da iki bayii aradım. Biri 25 diğer 30 TL dedi.Normal İpra ise 20 TL.Muhtemelen bu marin saçmalığından kurtulmak için Aygaz’a geçeceğim.Sizin tecrübeleriniz, önerileriniz nedir ?abi bende mavi tüpün geniş çemberli olanından var. Daha önceki sahipleri çevirmişler. Kafasında harika bir regületörü var, göstergeli möstergeli. Tüm Yunan dada aynı tüp bulunuyormuş. İstanbul'da 18 TL. her yerde bulunuyor. Saçma sapan markalarda bile var. Ben son derece memnunum. Ya aygaz yada böyle bir şeye geçin bence 50 liraya tüp mü olurmuş. Hem pahalı hemde heryerde yok.
Alıntı yapılan: Burak Doneray - 03 Ağustos 2018, 14:00:51Tüpler zincirlikte duruyor 3 tane taşıyorumNiye 3 tane, demir şamandırası olarak falan mı kullanıyorsun, yada kıtlık mıtlık olur diye mi?
Alıntı yapılan: Ahmet Kabaalioğlu - 03 Ağustos 2018, 14:15:45Alıntı yapılan: Burak Doneray - 03 Ağustos 2018, 14:00:51Tüpler zincirlikte duruyor 3 tane taşıyorumNiye 3 tane, demir şamandırası olarak falan mı kullanıyorsun, yada kıtlık mıtlık olur diye mi?Sen gelirsin 3-5 gün kalırsın diye ancak yeter sana çay demlemeye.