Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Marş rölesi

e

ersinboke@icrs.com.tr

Marş rölesi
OP: 10 Temmuz 2018, 21:59:20
Marş rölesi ayvalık ta ağrızalı idi. Oradaki usta perşembe pazarından 12 volt bir röle alıp gelmemi istedi. Aldım. Ancak usta ile buluşamayınca iş bana dah doğrusu hüseyin abiye kaldı. Görünüşte çok basit iş hepi topu dört kablo bağlanacak ancak olmadı. Diğer röleyi de taktık çalışmadı. Bir de yedek aldıydım. İkisinin da arızalı çıkması zor. Konu ile ilgili bilgisi olan ?
  • IP logged

• *
Ynt: Marş rölesi
#1: 10 Temmuz 2018, 22:12:18
Ersin Reis, aldığın rölenin bir resmi var m?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged

S

Servet

#2: 10 Temmuz 2018, 23:09:00
Marş rölesi ayvalık ta ağrızalı idi. Oradaki usta perşembe pazarından 12 volt bir röle alıp gelmemi istedi. Aldım. Ancak usta ile buluşamayınca iş bana dah doğrusu hüseyin abiye kaldı. Görünüşte çok basit iş hepi topu dört kablo bağlanacak ancak olmadı. Diğer röleyi de taktık çalışmadı. Bir de yedek aldıydım. İkisinin da arızalı çıkması zor. Konu ile ilgili bilgisi olan ?

Müracaat, Can Deniz :).
Bu işlerin ''ince'' noktası vardır mutlaka..
Aliexpresten açma ,kapama anahtarı getirmiştim,araya birde gösterge lambası koydum ,24 vold led trafosu ilk bagladım çalıştı.(tesadüf)
Sonraki aşamalarda ne yaptıysam çalışmadı..
Yılmadım tabi, you tube de videolar bulup izledim,çalıştırdım..Tavsiye ederim you tube bak..
  • IP logged

• *
  • YAZDIKLARIMA O KADAR ÖNEM VERMEYİN.İHTİYAR İŞTE !!
#3: 10 Temmuz 2018, 23:58:25
Ersin Reis, aldığın rölenin bir resmi var m?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lucas elektrik  SSL9005  rolenin bilgileri böyle
  • IP logged

e

ersinboke@icrs.com.tr

#4: 11 Temmuz 2018, 10:49:27
Efendim sabah Marinadaki Elektrik ustası geldi 2 tür röle varmış Benim aldığım yerli malı kaliteli bir röle imiş ancak daha çok arabalarda kullanılıyormuş rölenin özelliği aynı zamanda Benzin pompasına da Elektrik verdiğinden üstteki 2 kablo girişi de Eksi uçlu imiş şaseyi rölenin bağlandığı bir vidadan almak gerekirmiş Herhangi bir sıkıntı çıkmayacağını söyledi ancak benim içim rahat etmez orijinali ile ilk fırsatta değiştireceğim. Benzer durumlar ile karşılaşacak reislere duyurulur
  • IP logged

Yukarı git