Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Marmara ve Kuzey Ege seyri-2018

• *
Marmara ve Kuzey Ege seyri-2018
OP: 06 Temmuz 2018, 16:31:09
Lotus ile Boğaz'dan çıkıp önce Marmara ve Çanakkale Boğaz'ını geçip Bozcaada üstünden Ayvalık'a olan seyrimizin notlarını paylaştık.
https://lotusseyirdefteri.blogspot.com
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Ynt: Marmara ve Kuzey Ege seyri-2018
#1: 06 Temmuz 2018, 22:10:32
Okudum.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
#2: 08 Temmuz 2018, 12:49:09

Ben de.  :)

.
Özellikle Bozcaada kısmı gözlerimi nemlendirdi.2000-2008 arası her yıl 7-8 defa gidip 5--6 şar gün kaldığım canım adam.Sürat teknemi karavanın arkasına takarak tır boyuna gelerek 320 km.çektiğim eziyet adaya indiğimde buhar olur uçar,keyfe dönüşürdü.Daha sonraki yıllarda sinarit yakalama Sevda'sına  5 yıl tekneyi adada bırakışım ,adalılarla kurulan yakın dostluklar,balıkçılarla patlaktan içilen şaraplar,balıkhanede sardalyadan yapılan boklu balık ızgarası,Mehmet Talay'ın teknesiyle çıkılan dalıp fusca çıkarma partileri,kalamar avları,Bozcaada'nın kuzeybatısındaki 5-6 mt.lik sığlıkta adalı dalgıç arkadaşların balık avlarına eşlik,akşamına Gümüş otelin mutfağını bize açması of daldım gittim, çok uzattım.Merem reisin konu başlığını karıştırdım.Çok özür.

Devamını da bekliyoruz Merem reisim.
  • IP logged
Her hata bir ders, ne hata biter ne de ders.(Mevlanadan denizcilere)

• *
#3: 09 Temmuz 2018, 12:23:01
Şimdi okuyacağım..

Lakin...

Bu bloglarda neden tarih sırası tersten gidiyor? Sayfanın altından yukarı doğru okuyacağız. :) Ya da bunun bir ayarı mı vardır okumadan önce..
  • IP logged

e

erdal duran

#4: 09 Temmuz 2018, 13:55:25
Şimdi okuyacağım..

Lakin...

Bu bloglarda neden tarih sırası tersten gidiyor? Sayfanın altından yukarı doğru okuyacağız. :) Ya da bunun bir ayarı mı vardır okumadan önce..

Profilinizin altında "görünüm ve tasarıma" girin, orada ayar için seçenekler var.
  • IP logged

• *
#5: 10 Temmuz 2018, 09:32:17
Bir solukta okudum...
Kalemine sağlık Merem kaptan :)
  • IP logged
We are like islands in the sea, separate on the surface but connected in the deep!

e

erdal duran

#6: 10 Temmuz 2018, 12:05:52
Murat reis, özür dilerim. Siz blog diye yazmışsınız, ben forum ayarlarından bahsetmişim :-[. Yeni farkettim, yaşlılık işte ;D.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#7: 10 Temmuz 2018, 12:25:33
Lodosta Morto koyunu düşünmemekle iyi yapmışsınız, sanırım ciddi solugan ve dalga alıyordur orası.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
#8: 10 Temmuz 2018, 12:26:15
Estağfirullah, ne demek; sıkıntı yok..  :)
  • IP logged

• *
#9: 10 Temmuz 2018, 14:18:41
Lodosta Morto koyunu düşünmemekle iyi yapmışsınız, sanırım ciddi solugan ve dalga alıyordur orası.

biz oradayken lodos henüz yeni başlamıştı, içerisi sakindi. ama uzun süren lodosta dediğin gibi çamaşır kazanına döner gerçekten de.
hoş o kadar sert lodosta Bozcaada barınağına da solugan giriyor ya...

Murat Kaptan onu değiştirmenin yolu var ancak genel blog uygulaması en yeni tarihli gönderinin en üstte olması yönünde.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#10: 10 Temmuz 2018, 14:29:36
Murat Kaptan onu değiştirmenin yolu var ancak genel blog uygulaması en yeni tarihli gönderinin en üstte olması yönünde.

Seyir anısını eş zamanlı buraya da yapıştırsak , yorum yapmamız da kolay olur. Ahmet Ilgaz yapmıştı o şekilde, her iletisinde bloğa da gidip resimlere ve videolara bakmıştık.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
  • Hep gülelim birbirimize, saygı ve sevgi ile.
#11: 21 Ocak 2019, 11:26:50

Seyir anısını eş zamanlı buraya da yapıştırsak , yorum yapmamız da kolay olur. Ahmet Ilgaz yapmıştı o şekilde, her iletisinde bloğa da gidip resimlere ve videolara bakmıştık.

Çok iyi olur. Ben de katılıyorum Ahmet kardeşime.
  • IP logged

Yukarı git