2018 Haziran ayında Peller clean pervane koruma boyasını uyguladım .(325ml)
Adımlar Pervanenin çok iyi temizlenmesi gerekiyordu por çöz ile temizliği yaptım metal cilası ile parlattım .80 zımpara ile astar hazırlığı yaptım tekrar por çöz ile temizleyip çıplak elle dokunmadan astar uygulamasına geçtim.
2 komponentli boya birbiriyle karıştırılıp 5 dakika boyunca sürekli karıştırdım eldivenlerimi giyip astarın 1 katını ince bir fırça ile boyadım 15 dakika sonra 2.kat uygulamasını yaptım Sarı renkli bir astar kutudaki astar bir pervaneyi daha 2 kat boyayacak kadar arttı.
2. Kat astardan 15 dakika sonra ilk kat slikon bazlı boyayı yapmak gerekiyor bu boya ilginç aslında boya değil sıvı slikon katlar arasında 2 saat beklemek gerekiyor .
2 saat sonra 2. Kat boyayı sürdüm burda dikkat etmeniz gereken şey yanınızda her kat için ayrı fırça bulunması gerektiği bu hiçbir yerde yazmıyor fakat slikon boya fırçayı kullanılamaz hale getiriyor.
2 saat sonra yeni bir fırçayla 3. Kat uygulamasını yaptım . Toplam 4 tane ince fırça kullandım .
Fiyat olarak 265 tl verdim diye hatırlıyorum. İki tane 35 feet tekne pervanesini boyayacak kadar boya var ben fazlasını atmak zorunda kaldım uygulamadan sonraki görüntü.
Seajet 30 knot hıza kadar dayanklı olduğunu iddia ediyor ve 3 sezon diyor .Bu sayfadan sualtı görüntüsünü ve çalışıp çalışmadığını paylaşacağım.
Sonuç olarak normal devirde 6,5 -7 giden teknem kirli bir pervane ile daha yüksek devirde 5 knot yapıyordu Ürün çalışırsa parasını çok hızlı geri ödeyecektir.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.