Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Marmaris cıvarı büyük beyaz görülmüş

• *
  • Selamlar
Marmaris cıvarı büyük beyaz görülmüş
OP: 21 Mayıs 2018, 21:15:24
Bir arkadaşım paylaştı. Galiba Serçe Limanı cıvarı. Bakalım resmini yükleyebilecekmiyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
  • Selamlar
Bir arkadaşım paylaştı. Galiba Serçe Limanı cıvarı. Bakalım resmini yükleyebilecekmiyim

Videoyu telefondan yükleyemedim ama yaklaşık 2.5 mt yaralı bir yavru idi

• IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Anaaa
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
Serçe değil.Kumlu bük görüldüğü yer.Ve pekte şakaya gelmeyen bir arkadaşmış.
  • IP logged
Saygı, Sevgi ve Selametle. Netsel Marina - Marmaris Dimple Y/Y

• *

Sanırım bu videodan bahsettiniz Kemal reis.
  • IP logged

• *
  • Selamlar

Sanırım bu videodan bahsettiniz Kemal reis.

Günaydın Oğuzhan Reis
Benim gördüğüm bu videonun kısa versiyonu idi. Galiba yüzgeç cıvarında yarası var ve genç. 45-50 yıl önce Marmara’da görülürmüş. Bir doktor dalgıç galiba Tuzla’da bunun saldırısında can vermiş diye bir rivayet te var

• IP logged

• *
Arının neden olduğu ölümlere göre büyük beyazınki  çok daha düşük. Ülkemizde karşıdan karşıya geçerken daha dikkatli olmak gerekli.

Endişeye mahal yok.
  • IP logged
Güvenlik daha çok batıl bir inançtır. Doğada bulunmaz... Helen KELLER

• *
Bundan bir kaç sene önce Edremit körfezinde 1-2 haftalık yavrularının yakalandığını duymuştum; Hakan Kabasakal adında birinin Akdeniz'deki büyük beyazlar vs.. hakkında yazdığı bir kitabını okumuştum...
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Arının neden olduğu ölümlere göre büyük beyazınki  çok daha düşük. Ülkemizde karşıdan karşıya geçerken daha dikkatli olmak gerekli.

Endişeye mahal yok.

İnsanın yüzdüğü koyda olunca biraz endişelendiriyor nedense.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2018, 10:01:40 Gönderen: Bülent Büyükdağ »
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
    • Son Denk Kayıkçısı

Endişeye mahal yok.

İnsanın yüzdüğü koyda olunca biraz endişeleniyor nedense.

Gitmeyin oralara, Karadeniz'e gelin. :)
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
Videoyu tekrar seyrettim, kesinlikle uzman değilim ama vücudu bir büyük beyaz yavrusu için bile biraz ince gibi geldi, webde haber aradım ve bir gazetede buldum, link vermek sorun değildi galiba, sorunsa lütfen kaldırın :

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/marmariste-teknede-tura-ciktilar-denizde-goren-fotografini-cekti-40842591

• IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri

Endişeye mahal yok.

İnsanın yüzdüğü koyda olunca biraz endişelendiriyor nedense.

Bu video da göremedim , başka bir video da ilerde bir gulet ve denize giren insanlar var  :)
  • IP logged

• *
Yahu video bana montaj gibi geldi sanki. İlk Marmaris görüntüleri ile ayrı balık videolarını birleştirmişler gibi mi acaba?  ?0-?
  • IP logged

• *
  • Selamlar
Yahu video bana montaj gibi geldi sanki. İlk Marmaris görüntüleri ile ayrı balık videolarını birleştirmişler gibi mi acaba?  ?0-?

Benim telefondan paylaşmayı beceremediğim video montaja benzemiyor. Dün ilk tepkiyi Bülent Reis verince ona whatsap ile yollamıştım.

• IP logged

• *
    • instagram
Serçe limanında yüzerken içeri kılıç balığı girmişti, bir kaç 10 metre ötemizde süzülüyordu. Çok heyecanlanmıştık. Sonra yan tekne mürettebatı botla elinde zıpkın saldırıya geçince kaybolup gitmişti. Böyle vahşi bir yer olduğu için çok severim Serçe limanını...
  • IP logged
« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2018, 11:07:11 Gönderen: Erman Yerman »
Akdenizli, Balıkçı

Yukarı git