Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: BT BEY ÇEKEK YERİNDE

• *
BT BEY ÇEKEK YERİNDE
OP: 11 Mayıs 2018, 17:10:40
Kendi ifadesiyle “Bodrum mahfillerinin acar muhabiri” BT Bey, namı diğer Cüneyt Baygün bey, meşhur Hanım teknesini karaya almış bulunmaktadır.İşte şöyle:

Teknenin yanında görülen kaptan şapkalı şahıs kendisidir.
Bu gün İçmeler’de çekek yerinde kendisini ziyaret ettim.Yine her zamanki gibi ahşap tekneler hakkında beynimi yıkamaya çalıştı ise de gençliğimde 10 yıl ahşap tekneye karnım doyduğundan beni ikna edemedi.
Bülent’in biralarını bana ısmarlasana dediğimde yok sana bira daha yeni tekneni bile alamadın teknesiz adama çay yeter , zaten sen nayloncusun diyerek beni çayla eziklemiştir.
Çaya razı iseniz kendisi hergün saat 10.00-17.00 arası çekek yerindedir.
Ahşap tekne nasılsa 15 günden önce inmez,ben hergün gideceğim ve sonunda Bülent’in o biralarını ben içeceğim.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2018, 17:16:53 Gönderen: Kamil Kurdoğlu »

• *
  • Donatan Temsilcileri
Ynt: BT BEY ÇEKEK YERİNDE
#1: 11 Mayıs 2018, 17:13:03
Abi bakım yaptıran adamda para kalmaz. Çaydan başka bir şey içmeyin, benim biralar sağlamda kalsın.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
  • Donatan Temsilcileri
#2: 11 Mayıs 2018, 17:16:24
Kamil reisim ,

Ne iyi yaptınız başlığı açtınız , çok keyifili bir başlık olacak belli ki. Bülent reis biralar gidiyor haberin ola  :D :D
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#3: 11 Mayıs 2018, 17:18:21
Ben uyarımı doğrudan telefonla yaptım. Cüneyt abi'nin üzerinde vebali.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
#4: 11 Mayıs 2018, 17:19:15
Bira mı ?  :o
Benim bildiğim BT Beyin birine bira ismarlaması için ya lotoda büyük ikramiyeyi veya en azından Pulitzer ödülü filan kazanması gerekir.
Ama tek tostunu dostuyla paylaşır, yanına da bi çay söyler.
  • IP logged

S

Servet

#5: 11 Mayıs 2018, 17:20:47
Valla bir yıllık tefrika yazar,onbeş günlük kara macerasından,hele birde odunları elleçlemeye başladıysa :)..
Adam da,kalem kuvvetli..
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#6: 11 Mayıs 2018, 17:24:01
Bi telefon açtım, aman abi Kamil abiye verme biraları diye, Çam'ın kozalağından başladı anlatmaya.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#7: 11 Mayıs 2018, 19:34:09
Usturmaçaların temizliğine bakarmısınız?
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
  • Donatan Temsilcileri
#8: 11 Mayıs 2018, 19:40:20
Hiç deme. Bu yaşlı dayı Masal'a ilk geldiğinde çay kaşığı kül tablasının içindeydi. Benim hakkımdaki fikrini düşün artık.
  • IP logged

• *
#9: 11 Mayıs 2018, 19:55:54
Hiç deme. Bu yaşlı dayı Masal'a ilk geldiğinde çay kaşığı kül tablasının içindeydi. Benim hakkımdaki fikrini düşün artık.
Aaa...Deme ! Ben yerinden kıpırdamaz ; Bodrum kasabasının Gümbet koyunda oturupduru sanırdım onu...
Gerçi Istanbula bile gelip Kalamış Todori meyhanesinde bitmez tükenmez tartışmalara da girdiğıni de bilirim ama : galiba geçen asırdaydı o günler ?
  • IP logged

C
  • *
#10: 11 Mayıs 2018, 21:01:06
Hep gıybet, hep gıybet..
Yazıklar olsun size..
Çekek yerinde çay bulduğuna şükretmeyen şahıs sözüm sana. Gözüne dizine dursun ısmarladıklarım. "3 haftadır yalvarıyorum, 4. nesil sosyete gayfesi içelim ailecenek, bidiğim bi yüksek ambianslı ortam var" diye; sallaya sallaya hal oldun bea.

Bi de "Bülent'in alacağını ben tahsil edeceğim, vekaleti bende, 5 bira alayım" diye mırmırlanıp durdun bu gün. Allahtan Bülent senden önce arayıp "felaket geliyorum demeden geliyor abi" diye haber vermişti. 5 bira da ne yaw topu topu 2 bira diye annaşmıştık.
  • IP logged

C
  • *
#11: 11 Mayıs 2018, 21:04:50
Bira mı ?  :o
Benim bildiğim BT Beyin birine bira ismarlaması için ya lotoda büyük ikramiyeyi veya en azından Pulitzer ödülü filan kazanması gerekir.
Ama tek tostunu dostuyla paylaşır, yanına da bi çay söyler.

Bak buna gıybet diyemem işte.
Beyimiz kadirşinaslık göstermiş netekim. Tostumu paylaştığım doğrudur.
Fekat hala kendisinden bi yarım tost bile yemişliğim yoktur yani.. Onu da bilvesile belirteyim demişimdir.

• IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#12: 11 Mayıs 2018, 21:17:00
Hep gıybet, hep gıybet..
Yazıklar olsun size..
Çekek yerinde çay bulduğuna şükretmeyen şahıs sözüm sana. Gözüne dizine dursun ısmarladıklarım. "3 haftadır yalvarıyorum, 4. nesil sosyete gayfesi içelim ailecenek, bidiğim bi yüksek ambianslı ortam var" diye; sallaya sallaya hal oldun bea.

Bi de "Bülent'in alacağını ben tahsil edeceğim, vekaleti bende, 5 bira alayım" diye mırmırlanıp durdun bu gün. Allahtan Bülent senden önce arayıp "felaket geliyorum demeden geliyor abi" diye haber vermişti. 5 bira da ne yaw topu topu 2 bira diye annaşmıştık.

Abi adam mali müşavir. Hem de emekli.
  • IP logged

• *
#13: 11 Mayıs 2018, 22:10:36
5 bira da ne yaw topu topu 2 bira diye annaşmıştık.
Efendim şöyle:
2 bira borç
+2 bira borcun kendisi kadar “bira ziyaı cezası”
+1 bira da gecikme faizi
eder 5 bira.
Sosyetik kayfe alacağımız bakidir.Önce hayırlısıyla tekneniz insin bakiciiz.
  • IP logged

C
  • *
#14: 11 Mayıs 2018, 23:13:30
5 bira da ne yaw topu topu 2 bira diye annaşmıştık.
Efendim şöyle:
2 bira borç
+2 bira borcun kendisi kadar “bira ziyaı cezası”
+1 bira da gecikme faizi
eder 5 bira.
Sosyetik kayfe alacağımız bakidir.Önce hayırlısıyla tekneniz insin bakiciiz.

Hesaba bak süngüye davran.. :'(
  • IP logged

Yukarı git