Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: tüm istasyonlar ..burası Heyamola patalyası..

• *
Ersin Heyamola patalyasını inceleme sansım oldu,bir iletide yazdım ne yalan söylüyeyim sarmadı beni.
Belki ben tembel biriyim ondan :) oturumu aç bilmem ne bir sürü iş :)
Dostların olduğu yerde daha bir lezzeti farklı oluyor,kurallar çerçevesinde,itişmek,kakışmak,gırgır şamata,bilgi alış verişi,sende biliyorsunki seni herkes seviyor yazılarını da gel burada yaz.
Burada etkinlikler oluyor yemekler oluyor hemencecik toplanıveriyoruz :) sen sanıyormusun toplanan Reisler yemek yemek için toplanıyorlar :) yemek bahane,gır gır şamata şahane :)
Benden söylemesi belli bir zaman sonra canın sıkılacak konuşmaya adam arayacaksın. 
  • IP logged
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2018, 13:11:50 Gönderen: Ali Ünalan »
“Merhaba denizci, sen de senden sonrakilere anlat…”

O

Oktay Eryılmaz

Oktay'cığım,Kimse yazdığını silmesin bence ne düşünüyorsa yazsın. Yeter ki hakaret olmasın ?0-?

Adam kendini liberalim diye tanımlıyor.Ben de yaşlı ve gün görmüş geçirmiş demokratım diyorum.
Hali ile sürtüşüyoruz.

Benim görüşüm DT Heyamola kurallarının uygulanmasını kontrol ederek otoriteyi temsil ediyor,ve etmeli. :)xx :)xx :)xx

Otorite derken rahmetli babam gibi ben babayım hart zurt diyerek değil.Annem gibi bilgece ve kırmadan ,dökmeden,açıklayarak,ikna ederek sevgi ile yaklaşarak.Birleştirici,yapıcı olarak. :)

Otorite olmazsa kaos olur.Demokrasiyi kullananlar çıkar ve'' tüh ulan göremedik amaçlarını,bizi kullandılar,dikkat edin diyenler haklı imiş'' oluruz. ?0-?

Utku Ağbi yazdıklarınızın altına bir imza da benden
Bir Ek yaparak.
DT öncelikli görevi bizim rahat yazabilmemiz olmalı.
Bir evvelki DT bu konuda tüm iyi niyetine rağmen tecrübesizlik ve bazı dış etkenler dolayısı ile zafiyet göstermiştir.
Ersin Reis'in Hatası 100 üzerinden 90 ise , DT hatasıda 100 üzerinden 90 dır.
Benim şahsi fikrimdir.
Selamlar,
  • IP logged

• *
Demokrasinin tüm gereklerini yerine getiren geçmiş forum yönetimindeki arkadaşlarına, ''Polit büro''  vs. söylemleri için bir de özür borçlu sanırım.
  • IP logged

• *
  • Bilen bilir
Oltay'ım  ;)

Konu çok derin ve teknede bira eşliğinde uzun uzadıya konuşmak gerekir ?0-?

Burada yüzdelerle tartışmak kimseye yarar sağlamaz ;)

Olaya neden olan konu da ortamı uzatarak germek yüzde ile ölçülmez deyip biraya davet edeyim !O__
  • IP logged
DeDe

O

Oktay Eryılmaz

Oltay'ım  ;)

Konu çok derin ve teknede bira eşliğinde uzun uzadıya konuşmak gerekir ?0-?

Burada yüzdelerle tartışmak kimseye yarar sağlamaz ;)

Olaya neden olan konu da ortamı uzatarak germek yüzde ile ölçülmez deyip biraya davet edeyim !O__

Haklısınız Niyetim  Polemik yaratmak değil zaten.
Kapatalım üstünü
Biraları hazırlayın .....
selamlar
  • IP logged

T
  • *
Oldum olası huzur kokan şeyleri sevdim,
Çay gibi, yağmur gibi, toprak gibi, deniz gibi... Bir de tam yerinde, sessizlik gibi.
  • IP logged

O

Oktay Eryılmaz

Oldum olası huzur kokan şeyleri sevdim,
Çay gibi, yağmur gibi, toprak gibi, deniz gibi... Bir de tam yerinde, sessizlik gibi.

Tan Reisim
Bak "Sayın" demedim.

Laf tam yerine oturmuş,iltifat gibi olmuş
Çok incesiniz
  • IP logged

• *
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Tüm ist.. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz  yonlarzzzzzzzzzzzzzzzz

Burzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz patalyasızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

efendim yeni yazı dizimiz başladı..

" dikkat amatör denizci çıkabilir ! "  ilk üç bölümü yazdım bile.. Hadi ama sizde çalışın biraz.. Koskoca çektirme... o kadar adam kadın..

Nooldu Öcal abi arşivi bitirdin mi yoksa?

Dede senin de işin zor.. kime sataşıcan ki şimdi..Senin gibi " demokrat " adam sıkılır şimdi.. :)

Şurada teneke çalmaya devam ediyoruz efendim.. Sıkılan olursa beklerim..

https://ttheyamola.blogspot.com.tr/2018/05/dikkat-amator-denizci-ckabilir-1yaz.html

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

son linktir efendim.. eleştirdiklerimizin aynılarını yapacak değiliz..

Küreklere asıldık gidiyoruz..

Heyamola.. helessa yesaa ...   !O__ !O__ !O__

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

• IP logged

• *

Arşiv bizim kafamızda , soruldukça hatırlıyoruz işte kendi çapımızda.

Ne oldu , bir ihtiyaç mı vardı. :) ?
  • IP logged

O

Oktay Eryılmaz

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Tüm ist.. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz  yonlarzzzzzzzzzzzzzzzz

Burzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz patalyasızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

efendim yeni yazı dizimiz başladı..

" dikkat amatör denizci çıkabilir ! "  ilk üç bölümü yazdım bile.. Hadi ama sizde çalışın biraz.. Koskoca çektirme... o kadar adam kadın..

Dede senin de işin zor.. kime sataşıcan ki şimdi..Senin gibi " demokrat " adam sıkılır şimdi.. :)

Şurada teneke çalmaya devam ediyoruz efendim.. Sıkılan olursa beklerim..

https://ttheyamola.blogspot.com.tr/2018/05/dikkat-amator-denizci-ckabilir-1yaz.html

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

son linktir efendim.. eleştirdiklerimizin aynılarını yapacak değiliz..

Küreklere asıldık gidiyoruz..

Heyamola.. helessa yesaa ...   !O__ !O__ !O__

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ersin Reis Part 3 çok kısa olmuş ....
Çok güldüm çok güzeldi
  • IP logged

• *
bölüm bölüm gidiyoruz işte.. : ) önce kabaca bir sınıflandırma yapıyoruz.. en hafifinden en tehlkelisine deniz mahlukatları.. :)  Nasıl koruncacağız..? nasıl faydalanacağız.. ? Sokralarsa ne yapmak lazim.. ?

Tekmili birden patalyada.. japan ........ ne çeviricem yakında patalyayı.. eğlence.. gırgır .. şamata.. karışan yok görüşen yok..

Hele şöyle bir ıssız ada bulsam.. ?  Ufukta bulutlar var gerçi.. altında kesin ada mada vardır bunun..

Kim diyordu sıkılırsın diye.. ? siz burada bu kadar adam sıkılmayın da..

Ho ha ha hi ho ho.. (japanca pu ha ha demek.. :)) )
  • IP logged

O

Oktay Eryılmaz

bölüm bölüm gidiyoruz işte.. : ) önce kabaca bir sınıflandırma yapıyoruz.. en hafifinden en tehlkelisine deniz mahlukatları.. :)  Nasıl koruncacağız..? nasıl faydalanacağız.. ? Sokralarsa ne yapmak lazim.. ?

Tekmili birden patalyada.. japan ........ ne çeviricem yakında patalyayı.. eğlence.. gırgır .. şamata.. karışan yok görüşen yok..

Hele şöyle bir ıssız ada bulsam.. ?  Ufukta bulutlar var gerçi.. altında kesin ada mada vardır bunun..

O çevireceğin şeye Japon......
Değil Çin.... deniyor diye biliyordum, demek değişmiş
Yok niye sıkılalım Burası var,Geko var , Senin ora var....
Bize bi şey olmaz ....
  • IP logged

• *
Bu arada şaka bir yana trafik ölçümleri yapıyorum da.. link vermemin nedeni odur.. rahatsızlık verdiysem kusura bakmayınız..

Malum bu işleri tembellik edip birilerine havale ettiydik.. başımıza toparlak toparlak kayalar yuvarlanıverdi malum.. :)

Kendi işimizi kendimiz görüyoruz artık anlayacağınız..

Huylu huyundan vaz geçmiyor işte.. hayır bu kadar adam kadın şurada duruyorsunuz neden bir şey yazmıyorsunuz ki..

neydi şu denizde yüzmeden durmanın adı.... hah buldum.. " çimmek " .. niye çimiyorusunuz yahu.. Yüzsenize..

• IP logged

T
  • *

Süpermiş.

Maç kaç kaç ?
Sen kimi tutuyon ?  :P

;D ;D ;D
  • IP logged

O

Oktay Eryılmaz

Sen kendine bak sen sıkılıyorsun orda..
Süper hikayeyi yarım bırakmışsın Orta boy motoryatçılar denizde en eğlenceli tipler , 10 satır yazmışssın ...
Halbuki onlar denize çıktığının ilk beş milinden sonra ÇOK YAKIYOR LAN BU ,DÖNELİM VERİYORUM  İLANI  diye basbas bağırıp dönünce teknesine laf söyliyenle düşman olan insanlar ayrı bir tür.
Benim bu anlatığımdan yazı ile ÜÇ arkadaşım var.
Duruma göre yelkenliden az yaktığını bile iddia edierler.
Basarsan çok yakıyor aynı süratle gidelim aynı yakıyoruz diyor adam çıldıracam ...
Cuma marinadan çıkıyor koylara dönüş marinaya değil  ;D benzinciye....

Uzun yaz uzun

Bodrum sakinlerine KIRMIZI ALARM bu Ersin Reis sizin oraya geliyormuş....
Siz bilirsiniz artık ....
Birde sinirli bu aralar ....
  • IP logged
« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2018, 23:09:50 Gönderen: Oktay Eryılmaz »

Yukarı git