Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Manyetik Usb Mıknatıslı Data Şarj Kablosu

• *
Manyetik Usb Mıknatıslı Data Şarj Kablosu
OP: 30 Nisan 2018, 00:20:17
Bir damla tuzlu su teması ile kısa devre yapıp bakır kaplaması bozulan Şarj Kablolarından bıkıp bundan aldım. (Ben aliexpress'ten almıştım ama indirimli fiyat neredeyse aynı.)

https://www.hepsiburada.com/alfais-4849-manyetik-usb-miknatisli-data-sarj-kablosu-p-HBV000006MX4I?magaza=Evaletim&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=Cj0KCQjw2pXXBRD5ARIsAIYoEbeDW5lfKjUD1kPSGVTGoUlcT8AYdBcut6UbzR7aagRWq-s70frT_e0aAhhqEALw_wcB
  • IP logged

• *
  • Hep gülelim birbirimize, saygı ve sevgi ile.
İlginç geldi. Sipariş verdim ben de. Sağolun.

Ne kadar yakın durmalı Hasan reisim bu kablo ucu ile alet. Yani ne kadar uzak durabilir?
  • IP logged

• *
Aziz Reisim ben de ilk önce sizin gibi düşnmüştüm. İli tarafı da mıknatıslı.  Şak diye yakalıyor. Kablodaki pinler karşı taraftaki yuvalarına giriyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  • IP logged

O

Oktay Eryılmaz

Aziz Reisim ben de ilk önce sizin gibi düşnmüştüm. İli tarafı da mıknatıslı.  Şak diye yakalıyor. Kablodaki pinler karşı taraftaki yuvalarına giriyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Bende aldım birinde görmüştüm Çin’den almış çok beğenmiştim
Teşekkür ederim Hasan Reisim
  • IP logged

• *
Bir avantajı da, iphone üzerindeki  şarj girişini sürekl, kapalı tutarak tuzlu suyun sıçrama ile orada sorun yaratmasına engel olması.

Satıcı ve üretici ile bağlantım yoktur ! Reklam gibi oldu iletiler..

0/_/
  • IP logged
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2018, 22:18:38 Gönderen: Hasan Toparlak »

O

Oktay Eryılmaz

Bir avantajı da, iphone üzerindeki  şarj girişini sürekl, kapalı tutarak tuzlu suyun sıçrama ile orada sorun yaratmasına engel olması.

Satıcı ve üretici ile bağlantım yoktur ! Reklam gibi oldu iletiler..

0/_/

:D ;D ;D
  • IP logged
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2018, 22:18:47 Gönderen: Hasan Toparlak »

Yukarı git