Alıntı yapılan: Recep Ertürk - 29 Nisan 2018, 12:44:21Bir teknede kaç flama olur aynı anda?Birden fazla ve farklı flamalar (marina flaması, dernek flaması, tuttuğun futbol takımı flaması, forum flaması) için bir "görgüsüzlük eşiği" var mıdır?Bence aidiyet ile ilgili ben marina flaması takmam. Para ile otel gibi kaldığım yer hiçbir aidiyet duymuyorum zaten .Şu anda doğduğum büyüdüğüm semtin takımı ile Heyamola Hey flaması toka edilmiş durumda gurcatamda.Dün yanımızda bir İtalyan teknesi vardı Hepsi birbirinden güzel En az 10 fors ve flama vardı Gurcatasında merak ettik ama pek bir suratsız tiplerdi soramadık korktuk.
Bir teknede kaç flama olur aynı anda?Birden fazla ve farklı flamalar (marina flaması, dernek flaması, tuttuğun futbol takımı flaması, forum flaması) için bir "görgüsüzlük eşiği" var mıdır?
Ödemeler nasıl yapılacak ?
Alıntı yapılan: Ali Aygın - 30 Nisan 2018, 21:57:57Ödemeler nasıl yapılacak ?
Tüm emeği geçenlere teşekkürler.Doldurduğumuz forumda , pardon form da adres yazmıştık, ayrıca yazmamıza gerek var mı ?Kargolar ödemeli mi gelecek , fors ücreti ne olacak ?
Oktay biladerim ben de bir tane rica edeyim Son yazından sonra farz oldu Ama liste falan beceremem
Alıntı yapılan: O.Utku Uçkan - 03 Mayıs 2018, 11:39:13Oktay biladerim ben de bir tane rica edeyim Son yazından sonra farz oldu Ama liste falan beceremem İşte buna sevindim Sen istersen Can Hoca 'da ister Sizin Marinada Dalgalanması lazım mutlaka....Özelden adres yerterli Utku Abi formu Erman reis veya ben hallederimHürmetlerÇabam Tüm Heyamola Kayıklarında olsun başka amacım yok ... Başka amacım yok derken tabii forsların içerisine yerleştirdiğimiz gizli kamera , mikrofon ve gps leri saymazsak
Alıntı yapılan: Oktay Eryılmaz - 03 Mayıs 2018, 12:15:59Alıntı yapılan: O.Utku Uçkan - 03 Mayıs 2018, 11:39:13Oktay biladerim ben de bir tane rica edeyim Son yazından sonra farz oldu Ama liste falan beceremem İşte buna sevindim Sen istersen Can Hoca 'da ister Sizin Marinada Dalgalanması lazım mutlaka....Özelden adres yerterli Utku Abi formu Erman reis veya ben hallederimHürmetlerÇabam Tüm Heyamola Kayıklarında olsun başka amacım yok ... Başka amacım yok derken tabii forsların içerisine yerleştirdiğimiz gizli kamera , mikrofon ve gps leri saymazsak Oktay abi.Yeni secilen DT uyelerinden Ziya Bey de bizim marinada.
...Arkadaşlar Üzerinde OKTAY ERYILMAZ yazmıyor , ...