Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Yurtdışına Çıkarken Limanda Oy Kullanma??

• *
Tam da 14-30 Haziran arası tekne ile seyahat planlamıştım, bugün erken seçim haberi geldi.

Ben de 18 Haziran gibi Çanakkale limanından çıkış alıp Yunanistan seyri yapmayı düşünüyordum. Bu durumda pasaporttan çıkarken limanda oy kullanabilir miyim? Yoksa kullanamaz mıyım, sadece yurtdışında oturumu olanlar mı kullanabilir?

Prosedürü bilen kaptanlardan yardım rica ederim.
  • IP logged

C

Cem Eğrikavuk

Sadece yurtdışında oturumu olanlar...

Benim de Girit planı patladı galiba...
  • IP logged

• *
  • Selamlar
Bence önce vatandaşlık görevini yapıp huzurla beklemek geliyor. 2014 cb seçimleri öncesi bir gün önce tatili kesip İstanbul’a döndüm. Havaalanının neredeyse tamamı badem ile dolu idi. Ve nitekim işi bitirdiler. Bu anlamda o zaman oy kullanmayanların daha sonra hiç sızlanma hakları yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Herkes bizim Ralliye
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
    • instagram
Tam da 14-30 Haziran arası tekne ile seyahat planlamıştım, bugün erken seçim haberi geldi.

Ben de 18 Haziran gibi Çanakkale limanından çıkış alıp Yunanistan seyri yapmayı düşünüyordum. Bu durumda pasaporttan çıkarken limanda oy kullanabilir miyim? Yoksa kullanamaz mıyım, sadece yurtdışında oturumu olanlar mı kullanabilir?

Prosedürü bilen kaptanlardan yardım rica ederim.
Murat Reisim,
Sadece yurtdışında ikamet edenler kapılarda oy kullanabiliyorlar...

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

Yukarı git