Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Donatan Temsilcisi Ersin Boke'nin istifası

• *
Bu durumda kötü niyetli ben oluyorum herhalde
Çok komik durum oluştu
Çünkü aralarında çok basit bir konuyu çözememiş bir 5 kişilik kurul var.
Aralarından biri görevinden istifa ediyor.
Diğer dördü istifayı yürürlüğe koyuyor.
Yürürlüğe koyduğunu KOCAREİS BİLDİRİSİ olarak duyuruyor.
İstifa eden kurul üyesi eski çalışma arkadaşlarının bildirisini madde madde ağır biçimde eleştiriyor.

Ama biz bunlardan az sonra ERSİN REİS in istifa edememesini sağlayacak olduğunu düşünfüğümüz bir anket yayınlayacağız.

Aramızdan birileri çıkacak bu anket uygunsuzdur dedi diye
Kötü niyetli manipülasyon ile itham edilecek çok üzüldüm

yapın anketinizi özür dileri ERSİN REİS istifa edemesin o zaman
Donatan temsilcisi kurul kabul etmezse bir ankette ona yaparız
Onlar kızar istifa ederse 
Anket mi biter

Ya a
Tamamen yanlış anlamışsınız. Bu kötü niyet konusununTan Kaan reise detaylı bir şekilde anlatmıştım aslında . Tekrar göz atın lütfen .

Anket Ersin reis adına hazırlanmadı. Üstelik Ersin reis istifa ettikten sonra hazırlandı. Yani sonuç “hayır istifa edebilemesin “ şeklinde çıksa bile geçmişe dönük uygulama yapılamayabilir.

Malum Devlet Dairesi mantığıyla işleyecekse yeni yönetmelik aksini söylemedikçe geçmişe yönelik işletilemez ( son cümle buzları eritir diye yazıldı )

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

O

Oktay Eryılmaz

Erman .. yeke hala bende.. :)  Hani kafan çarpar filan yanlışlıkla.. :)

Oktay kaptan.. sen de alınganlaştın iyice..:) Konunun seninle ne ilgisi var.. ? Konu bir tartışmada nasıl yanlış anlamaların önüne geçilebileceği ile ilgili.. Şahsın ile ilgili alınma lütfen.. Konu ile ilgili görüşlerini ilgi ile takip ediyorum.

Hani eskiden olsa .. KEÖ yani.. manüpilasyon mu yapıyorsun da alındın kıvamında bir şeyler yazıp takılabilirdim sana.. :)

aman ha .. şaka şaka.. şaka kaldırabiliyorsun diye yazdım.. :)

Tabiki şaka kaldırıyorum Ersincim
Ama bu konu hepimizi ilgilendirecek boyuta ulaştı keşke aranızda halletseydiniz.
Donatan temsilcisi arkadaşlardan çıt çıkmıyor keza sende senin ile ilgili anket açılıyor
Fikrini bile bilmiyoruz

Sen ne diyorsun bu ankete

İstifa edemesin çıkarsa edemeyecek misin 😅
Veya Bazı arkadaşların dediği gibi ısrar etsek dönecek misin

Dönersen o kurulda çalışabilecek misin
Onlar seninle çalışacaklar mı

Bunları bilsek bizde boşu boşuna kötü niyetli manüplasyon yapmasak
  • IP logged

• *
Affedin beni gerçekten anlayamıyorum.

Bu anketten;

Donatan temsilcisi olarak seçilen kişi görev süresi bitmeden istifa edebilmesin diye bir netice çıkarsa, mevcut ve/veya bundan sonraki donatan temsilcileri istifa edemeyecek mi ?

Buda iyiymiş.

Hatırlatmış olayım. Bu anket Tan Kaan beyin yazdığı 3. Maddeye aykırı.  ;D ;D ;D
  • IP logged

• *
Oktay.. valla billa şu konu forumda hiç kimsenin ilgisini çekmiyor.. Okuma sayısından bile belli.. Hepimzi ilgilendiriyor dedin diye yazıyorum..

Ben istifa ettim.. Bitti. İstifa nedenim açık.. ve yine samimi söylüyorum bu görevi benden iyi yapacak arkadaşlar var aramızda.. Gerideki donatan temsilcileri gereğini yaparlar..

kasma.. gel bak öteki tarafta denizci kimdir ile ilgili süper muhabbet var..

Kızma ama birşey söylemek istiyorum.. Ciddiyet sana yakışmıyor.. Biz senin yemeklerdeki o içten , samimi tavrını ve kahkahalarını çok sevdik..
  • IP logged

T
  • *
* Ersin Böke, Donatan Temsilciliği görevinden ayrılmıştır. En doğal hakkıdır.
* İşleme koymakta Donatan temsilcilerinin en doğal hakkıdır.
* Donatan temsilcileri ile ilgili şartlar belirlenirken, böyle bir durum için bir şey yazılmadı diye hatırlıyorum. Eksikliktir, tamamlanır ve otomatikman devreye girer.
* Burak Reisin bu anketi açması en doğal hakkıdır.
* Sorunun kendi içinde bir anlamı vardır, iyi niyetle yapılmış bir davranıştır, normal hayat akışına ters olabilir ama verilen cevaplar ile zaten eksik kalan taraf belirlenmiştir. Üzerine başka konuşmadan DT şartlarına eklenecek bir madde olarak kendiliğinden ortaya çıkması bize fayda sağlamıştır.

Ben de teklifte bulunma hakkımı kullanarak, bu başlığın bize getireceği yeterli faydanın sağlandığı kanaatinde olarak, kapısına kilit vurulmasını teklif ediyorum.
  • IP logged

B

Burak Doneray

Ersin reisin istifasının kabul edilmeyecegini umuyorum.Koca reis istifasının isleme konuldugunu yazmis bugun .Tum kalbimle kabul edilmemesini ve su anda forumda  gorev alan tum DT lerinin gorevlerine devam etmesini ictenlikle diliyorum.

Selam ve sevgiler tum donatan temsilcilerine tum emekleri icin teşekkürler.

Bu mesajımın altına ne güzel şeyler yazmışsınız. .Teşekkür ederim .Harikasınız .Dalga geçenlere ayrıca teşekkür ederim bu konuyu alaya alanlarla ne yapmaya çalıştığımı anlamayanlarla umarım hayatın hiçbiryerinde  karşılaşmam.

Konuyu kapatabilirsiniz .Teşekkürler.
  • IP logged

O

Oktay Eryılmaz

* Ersin Böke, Donatan Temsilciliği görevinden ayrılmıştır. En doğal hakkıdır.
* İşleme koymakta Donatan temsilcilerinin en doğal hakkıdır.
* Donatan temsilcileri ile ilgili şartlar belirlenirken, böyle bir durum için bir şey yazılmadı diye hatırlıyorum. Eksikliktir, tamamlanır ve otomatikman devreye girer.
* Burak Reisin bu anketi açması en doğal hakkıdır.
* Sorunun kendi içinde bir anlamı vardır, iyi niyetle yapılmış bir davranıştır, normal hayat akışına ters olabilir ama verilen cevaplar ile zaten eksik kalan taraf belirlenmiştir. Üzerine başka konuşmadan DT şartlarına eklenecek bir madde olarak kendiliğinden ortaya çıkması bize fayda sağlamıştır.

Ben de teklifte bulunma hakkımı kullanarak, bu başlığın bize getireceği yeterli faydanın sağlandığı kanaatinde olarak, kapısına kilit vurulmasını teklif ediyorum.

Tan reis
Kapısına kilit vurulması teklifiniz çok uygun olmuş keşke en baştan olsaydı
Herkes alıngan ve basit bir kural hatası uyarısı probleme dönüşmek üzere
Üzüldüm

• IP logged

• *
Burak reisim, aradım ama ulaşamadım.

Buradan yazıvereyim o zaman.

İyi niyetinizi, amacınızı , duruşunuzu tabii ki anlıyorum ancak.

Hani kişiler değilde yazılanlar konuşulsun , tartışılsın noktasında ve biraz da hava yumuşasın mavra muhabbet yapalım diyeydi yazdıklarım.

Tii ye almak tamam ama alay etmek değildi.

Tabii ki , yazılanın konuşulması içim kimin yazdığını da belirtiyoruz ki serseri kurşun olmasın (tabiri caiz ise) ne için yazdığımız anlaşılsın diye. Yoksa yazan arkadaşla tartışalım diye değil. Ki ben sizin isminizi de yazmadım , Oktay abi ve Tan Kaan reis in ismini vererek , yazdıklarını eleştirmiştim ve mesnet almıştım.

Canınız sağolsun. Görüşünüz ve duruşunuza saygım var.

Hayatın bi yerinde kesin karşılaşırız.

Sevgi ve saygıyla.
  • IP logged

• *
Sn. Hocam Ersin Böke,

İstifanı geri al kurtar herkesi.

Sonrası allah kerim.

Ben kimseyle vat is ap, telefon, telex, güvercin haberleşmesi yapmadığım, sadece forum üzerinden (doğru-yanlış-konuşulmamış-danışılmamış-süzülmemiş-kritik yapılmamış) iletişimde olduğum için, algı ve davranışta eksiklerim olabilir. Affola.

Kurtar herkesi lütfen.
  • IP logged

• *
Ali hocam.. bu istifa konusu kapandı.. Defalarca yazıldı çizildi.. emin ol rahatsız olan bir sen kaldın.. Cevap vermez isem ayıp olur amele birliği adına o yüzden yazıyorum.. Bunlar hayatın doğal akışları..

• IP logged

• *
Anladım.
  • IP logged

• *
Affedin beni gerçekten anlayamıyorum.

Bu anketten;

Donatan temsilcisi olarak seçilen kişi görev süresi bitmeden istifa edebilmesin diye bir netice çıkarsa, mevcut ve/veya bundan sonraki donatan temsilcileri istifa edemeyecek mi ?

Buda iyiymiş.

Hatırlatmış olayım. Bu anket Tan Kaan beyin yazdığı 3. Maddeye aykırı.  ;D ;D ;D

Buradan devam edebiliriz Ali reis :)
  • IP logged

• *
Evet , Tan bey in yazdığı 3.maddeye aykırı dedim anket,

Değil mi sizce?

Ben sebebini yazdım , siz de yazın.

• IP logged

• *
Evet , Tan bey in yazdığı 3.maddeye aykırı dedim anket,

Değil mi sizce?

Ben sebebini yazdım , siz de yazın.

son yazıdan alıntı yaptım ama o da az önceki açıklamaya ters. bu ekip kalsın diye oylama yapılırsa istifa etmiş 2 DT yi yeniden seçmeye çalışmak da aynı maddeye ters değil mi?  :) ben mi yanlış anladım. Ayrıca sanırım siz "etmemeli, edebilmemeli" kelimelerine takılmıştınız. az önceki yorumum sizinkini kapsamıyor diye yazmıştım oysa açıkça. orada uzamasın diye buradan yazmak zorunda kaldım. Bülent reisin ricası üstüne 1 mesaj daha yazmak istemediğimden.

Anlatabildim umarım.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Arkadaşlar, resmen cenaze evinde çepik çalmaya benziyor bu tartışmanız. Mecburen, görev icabı takip ediyorum.
DT inşallah sabaha forumda darbe olur yönetim değişir modunda uyudu, sizin kavganıza bakın.
Böke istifa etti.
İstifasını geri alsa ne almasa ne? İstifa geri mi alınır? Kurallar kişiye özel değişir mi?  Böke kapatın kkonuyu diyor, siz devam ediyorsunuz.
Verili durumda, zaten yönetim değişiyor, çok isterse Böke bir daha aday olmayı, olur, seçilir seçilmez. Üyeler bilir.
Burak bu soruyu sordu, hepsi bu. Bu ne arkadaşlar ya? Adamı da pişman ettiniz sorduğu soruya.
Ayar vermek mi bu yazdığım , evet ayar vermek, biz neyin derdindeyiz siz neyi konuşuyorsunuz.
Etmeyin diye yalvardım resmen, durmuyonuz.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

Yukarı git